Любители на котки - Тема 174

• 28 592
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, не знам дали е място тук, но ми трябва нова прахосмукачка, старата ежедневно се пълни с много косми и постоянно се затлачва, прегрява, защото се е набила с времето с косми навсякъде, въпреки редовното разглобяване и почистване. Не знам дали робот или обикновена търся. Плюс, че из цялата къща разхвърлят камъчета от тоалетната, а ползвам най-обикновената от Лидл, и дори и да почистя, след час-два всичко пак е в камъчета и като ходиш бос не е приятно. И за да не товаря още повече сегашната ми прахосмукачка, първо мета с метлата, за да събера част от космите и камъчетата и чистенето става супер дълго и досадно. Та в общи ако можете да дадете някоя насока, като собственици на котки...от толкова модели нямам представа какво да гледам. Бюджета е може би около 300-400лв.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 09:35 от Море

# 646
Море, аз ползвам ежедневно тази https://www.technomarket.bg/prahosmukachki/bosch-bbh32101-09183940
Буквално я счупих от ползване, доволна съм много, винаги ми е под ръка.

# 647
Море, аз вкъщи имам куче с дълга козина, което постоянно се скубе - голдън ретривър.
Ползвам прахосмукачка с контейнер, а не с торбичка.
Много съм доволна от тази. Като мощност е супер.

https://www.ozone.bg/product/prahosmukachka-bez-torba-philips-po … ompact-fc9331-09/

# 648
Скок и аз, шумни ли са ви прахосмукачките? Плашат ли косматковците?

# 649
Море, аз ползвам ежедневно тази https://www.technomarket.bg/prahosmukachki/bosch-bbh32101-09183940
Буквално я счупих от ползване, доволна съм много, винаги ми е под ръка.
Тъкмо оставих дунда в клиниката да я кастрират и дойдох в Технополис, да я видя тази прахосмукачка, изглежда добре и има опция да се превръща в ръчна прахосмукачка, което е супер. Ще я имам предвид, благодаря за предложението.

# 650
Ама моите двамата (Мишо и Мая) направо слагат аканите дупета някъде и на сега ще пера възглавница, защото от калъфката е попила миризмата. Не мога всеки ден да пера толкова много.
Щях да напиша, да вземеш на котката другарче, което да я чисти, ама като прочетох, че са двама ми стана смешно. Laughing Голям късмет си изкарала, че и двамата не са чистофейници. Поне единия да беше, щеше да мие и другия. Между другото, това се забелязва още в бебешки години, дали една котка е чистофейница или не е ѝ пука. Сега само мога да ти препоръчам да накупиш повече спални комплекти за смяна, сушилня - ако нямаш, и да пускаш на бърза програма. Stuck Out Tongue Winking Eye

Море, аз съм метнала едно око на Мамибот комби робот за сухо и мокро, с голям контейнер са и цената е прилична. Иначе и аз имам Филипса на utro77 и не съм толкова доволна от нея, колкото в началото. Не е много маневрена, малко тежичка е, иначе смуче.

Нямаш ли затворена тоалетна?

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 12:02 от amy_nka

# 651
Скок и аз, шумни ли са ви прахосмукачките? Плашат ли косматковците?
Ползвам Зелмер с приставка за почистване на косми. Много тиха. Купувана преди години - няма да е актуален модел.

# 652
Ама моите двамата (Мишо и Мая) направо слагат аканите дупета някъде и на сега ще пера възглавница, защото от калъфката е попила миризмата. Не мога всеки ден да пера толкова много.
Щях да напиша, да вземеш на котката другарче, което да я чисти, ама като прочетох, че са двама ми стана смешно. Laughing Голям късмет си изкарала, че и двамата не са чистофейници. Поне единия да беше, щеше да мие и другия. Между другото, това се забелязва още в бебешки години, дали една котка е чистофейница или не е ѝ пука. Сега само мога да ти препоръчам да накупиш повече спални комплекти за смяна, сушилня - ако нямаш, и да пускаш на бърза програма. Stuck Out Tongue Winking Eye

Море, аз съм метнала едно око на Мамибот комби робот за сухо и мокро, с голям контейнер са и цената е прилична. Иначе и аз имам Филипса на utro77 и не съм толкова доволна от нея, колкото в началото. Не е много маневрена, малко тежичка е, иначе смуче.

Нямаш ли затворена тоалетна?
Робота и на мен ми харесва, ще ми се нещо подобно, но не ми се дават такива пари...иначе тоалетната ми е затворена и цялата къща е в пясък, не ми се мисли, ако беше отворена кво чудо щеше да е.

# 653
Ние сме с една голяма и мощна Rowenta, която ползвам веднъж на 2 седмици. А ежедневно ползвам същия Bosch, като на Ну заяц. Лекичка и много удобна. Много съм доволна. Ние сме с бяло куче, което ръси козина като за световно, котакът пуска и той едни тънки космета. Няма спасение, та всеки ден минавам с Bosch-a.

# 654
  • Варна
Представям университетската ни котка Муца Simple Smile
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02z6zdWfQ6jmP6a … 0661&sfnsn=mo

# 655
Не се отваря връзката (с Муца).

# 656
  • София
И аз не мога да я видя Муца.

# 657
  • Варна
Не се отваря връзката (с Муца).
Я да видим сега, през служебния ми профил:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010508943733
ПР-ката ни Елица прави цяла поредица за Муца Simple Smile

# 658
Ние сме с една голяма и мощна Rowenta, която ползвам веднъж на 2 седмици. А ежедневно ползвам същия Bosch, като на Ну заяц. Лекичка и много удобна. Много съм доволна. Ние сме с бяло куче, което ръси козина като за световно, котакът пуска и той едни тънки космета. Няма спасение, та всеки ден минавам с Bosch-a.
Този Бош ще ме убедите да го купя да го пробвам, и на сайтовете е по-евтин, отколкото в магазина, и ръчната прахосмукачка ще ми върши добра работа. Само не открих инфо колко време се зарежда и по-важно, колко време работи с едно зареждане? Изкарва ли цял час или по-малко, към 40 Мин? Единственото, което ме притеснява в този тип прахосмукачки с батерия е, че след няколко години батерията ще започне да се изтощава много бързо, подобно на тази на телефоните ни.

# 659
  • София
Аз имам три прахосмукачки, Рейнбол, Хувер и една ръчна.
Май най-често ползваме ръчната.

Аш не е любител на прахосмукачките, но Оникс можеш и да го смучеш, стига да е на по-слаба степен.

Общи условия

Активация на акаунт