Любители на котки - Тема 174

• 28 563
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Море, важното е, че всичко е минало. Ако е била разгонена, когато си видяла капката, може да е просто влагалищен секрет, който се появява при разгонване.
Масово се оплаквате, че котките ви си променят държането си, когато са повече време сами. Мъри явно е изключение, напълно самодостатъчна си е. Беше шест дни съвсем сама без посещение, дори не ме посрещна на вратата. Погали се два три пъти, получи нова порция гранули (не беше изяла всичките), не хапна нищо, но се успокои от пълната паничка и ме заряза...

# 676
Не, не беше влагалищен секрет, не беше разгонена. Беше си гной, която по късно стана розова, почна да се смесва с кръв...това беше първия ден и на следващия и край. Ще видим какво ще излезе. ☺️

# 677
Само без паника. Ако се повтори, тогава прави изследвания. Сега хайванчето да си почива и ти също да си почиваш! Smile

# 678
  • София
Само негова е

Мие я, а тя му мърка.
Като реши да я захапе (на игра като с Аш) тя се обръща по гръб, вдига лапи и съска. Или бяга.

# 679
Ох мале Heart Eyes
Имаш ли снимки и на нея по от близо?

# 680
  • София
Море, каквато и да е била инфекцията, защото все пак гнойта показва, че е имало такава, все с антибиотици се лекува. Не си сбъркала, че си давала. Дано повече не се появява и да се възстанови бързо след кастрацията! Моите женски бяха с много малки разрези и не беше проблем да са без нищо. Ближеха си раната, но в рамките на нормалното. Важното е да не дърпа конците със зъби и да се отвори.

Браво на Оникс! Heart

Беше шест дни съвсем сама без посещение, дори не ме посрещна на вратата. Погали се два три пъти, получи нова порция гранули (не беше изяла всичките), не хапна нищо, но се успокои от пълната паничка и ме заряза...
Явно твоята мома наистина е с характер. Joy Мъжът ми отсъства около седмица. Снощи се върна и Рижко на секундата се залепи за него. Започна да мърка от кеф само заради присъствието му. Дори не го беше погалил. Мърка поне 1 час, като на моменти се задавяше и хълцаше от мъркането. Joy От другата страна пък дойде Наско, който започна да търка главичка в лицето му. Ревнивкото Киро също се присъедини. Joy И това при условие, че са били с мен и не са лишавани от внимание. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 19:10 от Тaня67

# 681
Оле сладури !!!

За космите и прахосмукачките - аз имам Dyson от няколко години. Както неговите четки за косми изСМукват космите от килими и мебели - няма друг.

И една хапнала и доволна Сивчо

# 682
  • София
Ох мале Heart Eyes
Имаш ли снимки и на нея по от близо?
Снимки да искаш Simple Smile

Скрит текст:

# 683
Много нежно това бебе.А последната е❤😊

# 684
Точно. Последната снимка е  Heart
Късметлийче.

# 685
Страхотна е! А си признавам без бой, че преди Бени хич не се радвах на рижави котета, ама вече са ми слабост. Особено с типичното бретонче на челото, което и тя има Heart Eyes

# 686
  • София
Сладурка! Ушите мръсни ли са или е трицветка?

Навремето къпах Богдана 2 пъти през 3-4 дни, защото реших, че челото е сиво от неизмита мръсотия. Joy В последствие се оказа, че там сивее по рождение. Joy Дори част от веждите ѝ са черни, а не бели.

Хубав Бени! Heart

# 687
Ан Мъри, идилия..
Море, сигурно ти е свито много. Като те чета и Sad

Аз моля за съвет и консулт. Часът на Див за прием - кастрация е в 11. От клиниката ми казаха гладен (10часа да не е ял) . За вода отговориха, че може малко сутринта.

# 688
  • София
Нито храна, нито вода съм давала преди кастрацията.

Сладурка! Ушите мръсни ли са или е трицветка?
И аз мислех, че са мръсни. Ама я къпахме, Оникс и той я изми... не се избелиха Simple Smile

Пуснах обява във Фейса, но никой не я иска Sad

# 689
Днес като се прибирах от работа, парка( тип детска площадка с много дървета и сянка) беше празен. Мъника бебе ме засече още в началото.
 Бях заредена с пауч и за радост видях, че комшиите в квартала са сложили купички за храна и вода. Тръгнах да го изсипвам и хоп появи се наборче на Див:) Та поостанах. Разделих им храната, че и двете котета бяха - глдници. Да съм сигурна, че бебока ще хапне.

И аз имам спомен, че вода също не е добре преди операция (упойка), затова попитах.

Общи условия

Активация на акаунт