Любители на котки - Тема 174

• 28 558
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
AnMary,на колко е Оникс?
Явно е обичливко.
Ще си я оставите ли?Щом и той я обича,и Аш някак ще я приеме.

# 691
На мен ми казаха само без храна, за водата специално попитах и ми казаха ,че няма проблем. Бях учудена. Сега ми дадоха това от клиниката, 200 грама е и казаха да и дам за вечеря една лъжица, и следващите 2 дни по 1 лъжици сутрин, обед, вечер, т.е по 30 грама горе долу идва на едно ядене. Аз се чудех тя кво е прасе как ще се наяде с една лъжица, а не го яде. Като видя че отивам при купите почна да подтичва, ама като стигна го облиза малко и се махна. Сега си стои храната. То си е като пастетче. От глад ли тича към паниците или по навик, не знам. Надявам се да го изяде през нощта.

# 692
  • София
1,1г
Прибрала съм я в къщичката. Оникс седи отгоре и я наблюдава през плексигласа. Закачат се с лапи през отвора на тавана.

Бих искала да ѝ намеря дом. Сега е малко като затворник. Трябва надзирател.

Няма спирка вече. С помощта на Оникс е излязла от къщата и се гонят в детската стая Simple Smile

# 693
АнМари, бебето е много сладко. Направо искам да го нагушкам и нацелувам. Дано да й намерите дом. Стискам палци.
Ние искаме второ коте, но първо трябва да си намерим ново място. Иска ми се пак да има бебе коте покрай нас. Като беше малък Блеки, беше много гушлив, все лягаше върху мен, искаше да го гушкам и галя. Сега само като се върна вкъщи ми дава. После не иска.

За килимчетата и аз имам едно от зооплюс, ама пак е пълно с тоалетна из къщи. Не ми се мисли какво щеше да е без него Joy

Прахосмукачка пускам два пъти на ден и все има косми Grinning Моята е на Ровента. Сравнително тиха е, но не е сайлънтфорс. Трябваше ми с по-малки размери. Има в комплекта четка за косми, която върши работа. Аз я ползвам само за леглото. След това минавам с една четка и така.

# 694
И моите двамата идваха да ми спят на лицето или около врата, сега да ме не видят, особено котарака, на него само плюскане да му давам и да не го поглеждам, ако може 😂 а Суза и тя до скоро ми спеше на лицето, като си легна и идва и ми се увива като змийче, но сега и тя спря. И все пак е по-гальовна от мъжкия. Искам ново бебе 🤣 ама с две котки не мога винаги да поддържам чисто, в смисъл за пясък по земята, косми и т.н., с три котки направо трябва да си наемам чистачка. Ето я Сузаната преди няколко дни. Като беше мъничка прекара някаква ужасна болест, някаква зараза хвана и от отслабването на имунитета и  изпада козината от пръстчетата, ушите, носа, къде ли не, и после порасна, само нослето си остана с рехави косми...

# 695
  • Бургас
Значи Черната гад хареса Малката гад.
Много са мили.
Естествено,че ще я освободи,за да си играят.

Не знам дали му е самотно на Харко и още по-малко знам как ще реагира на коте.
С костенурката не разбирам какво иска да прави,ходи да я наблюдава.Надявам се,че тя не е в опасност и все пак сме му ограничили достъпа до нея.Само под строг надзор го допускам до нея.

Може би като малки са по-гушливи опашатковците и Харко вече да се чувства пораснал.

# 696
  • Sofia
Мариан от известно време има топче на корема. Снощи като пипахме, като че ли беше увеличено. Да се притеснявам ли и да го водя на лекар или е мастно образувание

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 09:26 от Ani Ka

# 697
  • София
Маиан от известно време има топче на корема. Снощи като пипахме, като че ли беше увеличено. Да се притеснявам ли и да го водя на лекар или е мастно образувание

Няма как ние да знаем отговора! Аз бих се притеснила!

И при вас ли е така, момичета 😹 ("откраднах" го от нета)

# 698
  • София
И при вас ли е така, момичета 😹
По снимка сме едно към едно с Аш.
Когато го гушна по гръб ме хваща с лапи за лицето да не избягам и набляга на старателно измиване Simple Smile
На Оникс му е чудно у дома, Аш ми се кара от време на време защо не го извеждам навън.
Вчера го водих. Държа го една съученичка на сина ми, на къс повод, и успя да се измъкне. Легна обаче на плочките Simple Smile

# 699
Хей, как сте? Аз пак идвам с един въпрос, ако не прекалявам 😅😳 сега промивах на Сузи раничката с риванол и забелязах някакво леко надуто и зачервено, но не знам имаше ли го вчера, не съм обърнала внимание. Изглежда ли като инфектирано?

# 700
Море, при кастрацията на нашата бяха казали, че може да е надигнато заради шефовете, но все пак е добре да се консултирате със специалист.
А на морето намерихме едно коте, близначе на нашата, ама и седи кротко и позира.

# 701
  • София
Излизах и взех бебешка консерва да нахраня страхливото коте... ами вече са две.
Трицветното се е появило през нощта или тази сутрин.
Скрит текст:

Сивото е много красиво и много страхливо. Вчера беше умряло от глад. Добре, че бях забравила бебешки пауч в чантата ми. И вода нямаше.
Може би и да се опитоми.

Дъщеря ми каза да съм потърсила приют за котки. И да идват да ги ловят.

# 702
Ох,малък Закари❤

Снимката е увеличена много,но ако бях станала,щеше да избяга.
За мен е съвършенна тая дебеланка❤

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 16:18 от red soul

# 703
  • София
Красиво коте е. Очите му имат сив кант.
Ама е диво. Плаче като е гладно и е тих когато се е наял (спи най-вероятно). Няма шанс да го пипна даже.

А така спи малката пикла
Скрит текст:

Днес са взели Жасмин.

# 704
Браво!Дано свикне бързо.
Онзи ден гугъл ми припомни снимките ми с Жасмин.

Общи условия

Активация на акаунт