Любители на котки - Тема 174

• 28 943
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А защо не трябва да има други котки? Да не е проклета със себеподобните си?

Линковете не се отварят. С удоволствие бих разгледала галерията.

# 91
Тази 4 годишна бенгалка Bengart Jasmine Spirit се подарява.

Единственото условие е да живее сама, без други котки.
Фотогалерия
Родословие

Ако имате някой, който би я осиновил моля пишете ми или пишете на Ирина (координатите ги има на сайта).
Кастрирана ли е?

# 92
  • София
А защо не трябва да има други котки? Да не е проклета със себеподобните си?

Линковете не се отварят. С удоволствие бих разгледала галерията.
Не. Родната ѝ сестра я е тормозила и сега искат да ѝ осигурят спокоен (без натрапници) живот.

amy_nka, предполагам все още не е кастрирана.

Жасмин❤ На живо е още по-красива.Гушках я.
Дъщеря ми веднага каза, че я иска Simple Smile

# 93
Куче може ли да има, или не трябва да има други животни?

# 94
  • София
Куче може ли да има, или не трябва да има други животни?
Не знам. Ако искаш говори със собственичката - Ирина Георгиева
бенгарт.ком (г=g) Има координати на сайта.

# 95
може ли някой, който има сибирска котка, да ми каже как се гледа, какъв и е характера, обмислям да имаме домашен любимец.

# 96
Не,Жасмин беше толкова страхлива и отстъпчива,колкото е Сакура.
Ирина каза без никакви други животни,че Жасмин е търпяла достатъчно.Не е проклета и не е кастрирана..
Мари,аз бих я взела,ако нямах Закари.Те със Сакура се знаят.

# 97
Изключително красиво животно, обаче бебето на Ани ми взе сърцето Heart

Днес пристигна поръчка от зооплюс и съм им взела пръчки от матаби. Голяма игра пада, но цялото ми легло е в трески. След малко ще давам другите играчки подаръци, барем ме оставят да почистя поне

# 98

Днес, заведох ме Сиса на вет.Диагноза-Краста😖😓😞Препотитих се 100 пъти, докато и почистваха ушичките, а като видях и тази гад под микроскоп и щях да припадна🤐🤐🤐Страх ме е за малката🙏🙏🙏
Вашата Сиса много прилича на нашето коте - кръстихме го Пухи.

Не предполагах, че толкова ще ми липсва след 10 дни съвместно съществуване в апартамента. Надявам се да е добре на село.
Лекарката при, която го водихме заради коричката в ухото каза, че не било краста при него, но и да било, ушната краста не заразявала хора. Преди това гледах видео как изтриват с тампон с бебешко олио за почистване на ушичките, така се задушавали акарите. Аз още като го прибрахме от улицата бях намазала на нашето ушетата отвътре с влажен пръст с неостомозана, с който го къпах, после намерих руска статия, че действал и на отодекоза. https://invet.ge/ru/products/neostomosan Маже се на 1-ви и 7-ми ден. Но разбира се лекарите знаят най-добре.
Леле...., ама те са направо близнаци😍😍😍😍

# 99
  • София
Изключително красиво животно, обаче бебето на Ани ми взе сърцето Heart

Търся му дом 😊
Още не съм го "обявила" никъде, чакам да видя как ще зарасне крачето (децата казаха, че така са им я дали, куцаща).
Щурачка е😻. И глезанка😻 И мъркотка😻
Обезпаразитиха я, ползва тоалетната (за ужас на Блеко), не страда от липса на апетит- добре похапва (гледам да ги храня поотделно, но все издебва да изяде на чичо храната). Малко ме притеснява, че може да остане куцукаща (това не и пречи да тича, да скача, да се премята, да палува) и никой да не я иска, а е такава чаровница ❤
Сериозно, момичета, помагайте ако можете, да задомим това бижу!

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 22:50 от AnyHr

# 100
Фейсбук имаш ли? Да пуснеш пост, да я разпространим сред приятели? И аз бих пуснала, ако дадеш текст + снимки. Хич не ме бива в писането. Бени колко го предлагах, пък остана у нас, ама и той си беше грозничък де. Сега само го показвам на всички, дето казваха, че по-грозно коте не са виждали, да видят какъв красив тигър стана Grinning

# 101
  • София
Имам! Групите за котки във ФБ са 🥵
Ще пиша на лични. 🤗
ФБ ми е Anelia Hristova, ще се радвам на вашето приятелство (на всички, само ми сигнализирайте- обикновено не приемам непознати- вие не сте, близки сте ми 😊)

# 102
И аз в групи не посмях, само сред приятели и bezdom.info, но както казах без успех, та може би съм последният човек, който трябва да дава акъл Disappointed Relieved но тя е много красива и със сигурност има повече шанс

# 103
  • Бургас
AnMary,вземай я,ще се сработи с Черната гад и Аш(Тигровата гад) и ще е шефка даже.

И Харко изглежда като Сиса и Пухи:

Още от малък ме бие,гадта му...

# 104

Общи условия

Активация на акаунт