Любители на котки - Тема 174

• 29 667
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
Много голям,а и тежък е,да.Когато го нося,винаги държа дъното,че имам чувството,че ще се изсипе.Сега,като си го взимам ще тежи повече.

Обадиха се.Казаха в 3,30 да ида да го взема.Ще  ми обяснят на място и след 10 дни искат да го видят за проверка.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 14:24 от red soul

# 391
  • In the land of Never Never
Здравейте,  наминавам да споделя , че Зеленски вече е добре. Тича като луд, няма оплаквания от болки.

Прекрасен е Зе. Само да попитам от любопитство, този диван как още не е станал жертва на ноктите му, не се ли изкушава да си ги точи на него?

# 392
Здравейте,  наминавам да споделя , че Зеленски вече е добре. Тича като луд, няма оплаквания от болки.

Прекрасен е Зе. Само да попитам от любопитство, този диван как още не е станал жертва на ноктите му, не се ли изкушава да си ги точи на него?

Joy В началото му беше вдигнал мерника, но взех от тези картонените драскалки и  изгуби интерес към мебелта
Сега се е прехвърлил на канапето в стаята ми( вече Ви бях споделила, че то ми е слабост). Затова обмислям една драскалка и за горния етаж

# 393
Измъчи ми се котенцето Пак е с операция,пак е с боди и пак е на обезболяващи.Показаха ми тестиса,но ми измъчиха котето,б.. и

# 394
  • София
Миличкия Зак (голяма ми е слабост, буквално). Поне са открили скришния тестис, та вече няма да има пак операции.

Бързо възстановяване. Ще си е трудно 10на дена. Връщам се в спомените за Барни след операцията на дясната лапа как се поизмъчихме.

# 395
  • София
Милият Зак! Наистина се измъчи! Sad Бързо възстановяване! Hug

# 396
Ооо, горкичкия Зак:(.
Дано да ми е за последно.

# 397
Измъчи ми се котенцето Пак е с операция,пак е с боди и пак е на обезболяващи.Показаха ми тестиса,но ми измъчиха котето,б.. и
Ех как ще навакса на любов и прегръдки сега!
Ще компенсирате с това!

# 398
Побърза ме.Този път е различен.Превъзбуден ине мога да го спра на едно място,а азадните му крака не се движат много.Много в топло тук,с това боди и без да е пил вода,мисля че му е ужасно топло.Мокрих му устата с вода,не иска да ближе,отворих навсякъде,за да стане хладно,но го вързах.Сакура му хъска,защото мирише на болница,мен ме надра цялата,а нейните нокти не са за пренебрегване.Тя хъска и бяга от него под леглата,той върви по нея.Ако се навре там,не мога да го измъкна,защото го държа само за предната част.Задната я пазя.Сега е вързан,мисля,че аконе се успокой,ще седя с него през нощта.Дадоха му болкоуспокояващо,което трябва да давам 10 дни.

Сега повърна 2 пъти.Мисля,че би трябвало да се почувства по-леко.

# 399
Горският Зак😭. Тестисът не е ли бил вече на вън, че да трябва боди и 10 дни обезболяващи? И в тази жега не е ли по-добре яка вместо боди?
Дано по-бързо се възстанови и вече да си живеят приятелски със Сакура.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 18:13 от Недоволна

# 400
Миличкия Зак. И на мен ми е слабост. Ще се моля за бързо оздравяване. Между другото ние вече имаме дата за кастрация на 27-ми. Ще го занеса сутринта и ще го взема на другия ден. Без шев казаха, че ще та уж нямало да имам грижа да стоя с него.

# 401
Той е с боди,защото е опериран.Иначе имам и яка от онзи проблем с ушите.И същото боди от миналия път.Надявам се с това да свърши колекцията ни.
В момента съм отворила навсякъде,за да е поне малко хладно.А и вече е 17 часа тук.Ще изкараме нощта и утре вече ще сме по-добре.Всички.

# 402
  • In the land of Never Never
В началото му беше вдигнал мерника, но взех от тези картонените драскалки и  изгуби интерес към мебелта
Сега се е прехвърлил на канапето в стаята ми( вече Ви бях споделила, че то ми е слабост). Затова обмислям една драскалка и за горния етаж

Зе е явно интелигентно коте, браво. Hands Clap
Повечето котки, независимо дали имат драскалки, като им падне и някоя мека мебел, не й прощават. Satisfied
На Васко също купувам картонени, харесват му, въпреки че много правят боклук, но няма как.
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/durveta_za_draskane/draskalki_ot_karton/351983
Този модел му е любим, и има една на балкона, и в стаята.

Red Soul, и аз съм фен на Зак, пожелаваме му двамата с Васко да се оправи бързо!
Вероятно хормоните няма да се изчистят веднага от организма му, трябва време, въпреки че вече е опериран. За всеки котак е различно, може да е месец, два даже.
Така че може за известно време да продължи да се държи както преди.

# 403
Ред, сърдечно желая бързо възстановяване на Зак Hug

# 404
Бързо възстановяване на Зак! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт