Любители на котки - Тема 174

• 28 620
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
  • София

На мен ми изписва, че видеоклипа не е налице и че видеоклипа е частен.

# 571
И аз не виждам клипчето, но предполагам, че има причина.
Аз се надъхвам и окуражавам да запиша час за кастрация другата седмица. Не, че не съм сигурна на 100%, но ми е притеснено..Уж рутинно, но. Казаха в четвъртък да се обадя ако искам да е в понеделник.

# 572
  • Стара Загора
И на мен.
Ето го и нашето диване

# 573
  • София
Таня, благодаря Flowers Hibiscus
Ще пробвам Цистон до другата седмица докато стигнем до ветеринар, но такава смрад не се беше случвала до сега, дори и преди да го кастрираме. Все си мисля, че сега мирише на препикано от некастриран котарак, макар че не знам точно как мирише това Grinning Мирише все едно на обществена тоалетна (извинете ме).
Все си мисля, че нещо му има. Странното е, че не е постоянно, а от време на време. Дано всичко му е наред, де.

# 574
  • Стара Загора
Един за всички, всички за един...дори в тоалетната Grinning

# 575
  • Стара Загора
Душици малки ❤️

# 576
Таня, благодаря Flowers Hibiscus
Ще пробвам Цистон до другата седмица докато стигнем до ветеринар, но такава смрад не се беше случвала до сега, дори и преди да го кастрираме. Все си мисля, че сега мирише на препикано от некастриран котарак, макар че не знам точно как мирише това Grinning Мирише все едно на обществена тоалетна (извинете ме).
Все си мисля, че нещо му има. Странното е, че не е постоянно, а от време на време. Дано всичко му е наред, де.
Да не се е изпишква някъде на скрито и просто затова да мирише?
Скрит текст:
Сетих, се как синът като малък не уцелваше тоалетната и ставаше ужасна миризма за нула време

# 577
  • София
Не, изключено. Гледам и около тоалетната, няма. Мия цялата баня през ден. От тоалетната си смърди. В стаите няма миризма. А и съм хоум офис напоследък, виждам го, че си пишка в тоалетната.

# 578
  • София
Прибрахме това, което успяхме да хванем. Много любвеобилно момиченце.
За сега е в клетката на Аш и Оникс.
Момчетата май не са я усетили все още, макар че показват признаци. Оникс ме перна по крака.

Има жълти очи. Мисля че знам кой е таткото.

# 579
  • Бургас
И на моята гад са жълтокафеви очите.
Дере си това неседерче,оставила съм му го.
Обаче две вечери моят приятел дере несесерчето,явно за да дразни Харко.
Моят пъзльо прояви смелост и го перна без да го дере по ръката.Голямата гад не спря,Харко го одраска.Другия път ако пак започне да ми дразни котарака,аз ще го плесна...
А мамин златен легна да си пази любимия безценен несесер.Малко е смешен,като тригодишно дете е.

# 580

Много се чудех за спрея , днес го взех вече,дано работи,че бая стотинки струва Grinning

# 581
Един за всички, всички за един...дори в тоалетната Grinning

Барби, от къде е тази тоалетна? Една такава с ниско прагче ми трябва и на мен.

Лисичка, на теб за какво ти е тоя спрей? Нали нямаш мъжки?

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 09:17 от amy_nka

# 582
Забравих да ви кажа,че мм е рибар и наскоро донесе много риба , главно каракуди и един клен и решихме да покажем последната на Тути , с такава погнуса я подуши и се врътна Joy

# 583
AnMary, много интересен цвят е. Ще и търсите ли дом или където две, там и три? Искрено си признавам, че ако не бях под наем на 50 кв., нямаше да се огранича до две котки.

# 584
  • Стара Загора
Amy_nka, това е долната част от клетката на Локума и Чумито. Трябваше да им е къщичка, ама си го обособиха като тоалетна. Иначе Чумито като беше такъв дребосък първата ѝ тоалетна беше малко легенче за боядисване.

Общи условия

Активация на акаунт