Медицински Университет

• 146 329
  • 1 617
  •   1
Отговори
# 315
  • Варненска клюкарка
Ако не сте от Варна, а ви приемат на двете места, ако имате този избор, така и така следва наем и издръжка и за двете места...по-добре да е София. Ако сте от Варна, внимателно обмисляйте за и против едното и другото, късметът си е късмет, а в София наистина има повече възможности, които могат доста да помагнат на късмета. В нашия случай с подготовка за двете места, високи оценки още на предварителния изпит във Варна, много ме беше яд че моя дори не се пробва в София, предварителния го  изпусна заради разразил се вирус, но дето се казва поне от любопитство да  беше отишъл в София на редовния и после след резултатите да преценява. В нашия случай за Варна много решаващ фактор беше това, че 11 деца от неговия клас бяха приети в МУ Варна, а негов съученик приет и в Пловдив по същата причина като него заради съученици предпочете да си остане във Варна. През цялото време на подготовка и  изпити, течеше такъв обмен на информация та в крайна сметка предпочетоха да не се разделят. Явно така съм му надувала главата за София, че сега се дразни дори ако само направя  някакво сравнение по линия Варна-София. Тази година във Варна приеха още 3 негови съученички и това затвърди мнението му че е взел правилно решение.

# 316
  • Бургас
Ако не сте от Варна, а ви приемат на двете места, ако имате този избор, така и така следва наем и издръжка и за двете места...по-добре да е София. Ако сте от Варна, внимателно обмисляйте за и против едното и другото, късметът си е късмет, а в София наистина има повече възможности, които могат доста да помагнат на късмета. В нашия случай с подготовка за двете места, високи оценки още на предварителния изпит във Варна, много ме беше яд че моя дори не се пробва в София, предварителния го  изпусна заради разразил се вирус, но дето се казва поне от любопитство да  беше отишъл в София на редовния и после след резултатите да преценява. В нашия случай за Варна много решаващ фактор беше това, че 11 деца от неговия клас бяха приети в МУ Варна, а негов съученик приет и в Пловдив по същата причина като него заради съученици предпочете да си остане във Варна. През цялото време на подготовка и  изпити, течеше такъв обмен на информация та в крайна сметка предпочетоха да не се разделят. Явно така съм му надувала главата за София, че сега се дразни дори ако само направя  някакво сравнение по линия Варна-София. Тази година във Варна приеха още 3 негови съученички и това затвърди мнението му че е взел правилно решение.
Благодаря за споделеното, от Бургас сме. Той искаше и се подготвяше само за Варна , но някак си в последната година реши , че иска да пробва и в София. Естествено иска да се “махне” от Бургас за да си живеел студенския живот.))
Тръпне в очакване за София, ако е писано да стане ще се премести.
За мен като майка ще ми е по-спокойно да е по-близо до нас детето ми, но уви все забравям, че вече той е този , който ще решава за пътя в живота си.)
Късмет на всички деца🍀

# 317
Във Варна има ли общежития, добри ли са условията, близо ли са до плаж Simple Smile

# 318
Във Варна има ли общежития, добри ли са условията, близо ли са до плаж Simple Smile
Не, в централната част са. Плажа е далеч.
https://www.mu-varna.bg/BG/AboutUs/pages/hostels.aspx

# 319
  • Варненска клюкарка
Доколкото знам са 2 общежитията. В едното, това, което е по-близо до университета им провеждаха една от  лекцииите, на първия етаж имало учебни зали.

# 320
Здравейте,бал 40,38 за момиче в МУ-София медицина достатъчен ли е?

# 321
# 322
  • София
Здравейте,
И аз като притеснен родител да попитам,  дали 35.45 за момче е достатъчно за прием в спец. медицина в МУ София ?

# 323
Момче , ДА.
Последния приет мин. година е с бал  33,57

# 324
Миналата година минималният бал за прием медицина за момчета е бил 33.57 на първо класиране и 32.45 - на второ класиране.
За момичета е бил 37.50 на първо и 37.19 на второ.

# 325
Здравейте, завършилите специалност “Медицинска козметика” могат ли да поставят филъри, ботокс и т.н?

# 326
  • София
Първо класиране на 20.07.23г.
Вече има резултати за София в профила ( в коя специалност са приети), но без класиране.

# 327
Значи ли че са приети?

# 328
Здравейте, завършилите специалност “Медицинска козметика” могат ли да поставят филъри, ботокс и т.н?

Не. Нямат право.

# 329
  • София
Значи ли че са приети?
В на сина ми профила под оценките пише : "приет за специалност - медицина".
Предполагам това означава, че е приет.

Общи условия

Активация на акаунт