Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 116
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Според мен е нормално някой път да закъснее повече от 1-2 дни и ми се е случвало...Ако скоро сте имали процедура може хормоните още да не са ви се оправили и затова.. В нормални случаи съм чувала че е нормално до около седмица закъснение...
Здравейте, момичета, да попитам... При закъсняващ цикъл (не от бременност) изписват ли ви нещо? Тестовете са отрицателни, понякога ми се случва да закъснее (вече 4 дена) , а понеделник пътуваме за море и се чудя да ходя ли на преглед..
Asya, аз пия акард, подобно на натаспина и ми е изписан вечер по 1, обикновено аспирините ги изписват все вечер да се пият, че повече се сгъстявала кръвта...
Момичета, здравейте!
Подготовка съм за ЗЕТ и на скоро ходих на съдов, тъй като имам малко повърхностни вени. Изписва ми натаспин, тъй като не били сериозни, а по-скоро превантивно. При следващ час при моя док ще го информирам, но се замислих, че не ми казаха как да го пия. Дали на гладно, дали с храната.. Някоя от вас пила ли е и дали знае как се пие, защото на опаковката не пише нищо конкретно.

# 481
Изписвали са ми, но след преглед. Отидох да видя какво се случва. Оказа се, че съм задържала фоликул и ми изписаха Дуфастон. На следващия МЦ всичко беше наред. Но 4 дни не са голямо закъснение все пак. При мен закъснението беше много голямо.

# 482
Преди лягане или между храненето го пиеш.
Благодаря предварително!

Според мен е нормално някой път да закъснее повече от 1-2 дни и ми се е случвало...Ако скоро сте имали процедура може хормоните още да не са ви се оправили и затова.. В нормални случаи съм чувала че е нормално до около седмица закъснение...
Здравейте, момичета, да попитам... При закъсняващ цикъл (не от бременност) изписват ли ви нещо? Тестовете са отрицателни, понякога ми се случва да закъснее (вече 4 дена) , а понеделник пътуваме за море и се чудя да ходя ли на преглед..
Asya, аз пия акард, подобно на натаспина и ми е изписан вечер по 1, обикновено аспирините ги изписват все вечер да се пият, че повече се сгъстявала кръвта...
Момичета, здравейте!
Подготовка съм за ЗЕТ и на скоро ходих на съдов, тъй като имам малко повърхностни вени. Изписва ми натаспин, тъй като не били сериозни, а по-скоро превантивно. При следващ час при моя док ще го информирам, но се замислих, че не ми казаха как да го пия. Дали на гладно, дали с храната.. Някоя от вас пила ли е и дали знае как се пие, защото на опаковката не пише нищо конкретно.

# 483
Аз по тази причина пия Дуфаст0н по схема. Предния месец даже повтарях приема, че въпреки изпитите количества пак не ми дойде. Пия в продължение на 10 дена по 2 хапчета на ден и след като ги спреш до 2-3 дни ти идва.

# 484
Да и аз знам за случаи със задържан фоликул и затова се чудех... Но пък след ову бях на преглед и всичко изглеждаше ок. Този месец освен Летрозол и Акард не съм пила друго... Ще почакам до събота и ще реша, благодаря ви🍀

# 485
Преди лягане..
Преди лягане или между храненето го пиеш.
Благодаря предварително!

Момичета, здравейте!

# 486
Здравейте, някой дали знае колко излиза всичко горе/долу при ЗЕТ - инжекции след транфер, изследвания преди трансфер, трансфер, размразяване?

# 487
Трансфер 900 лв
Инжекции зарзио 65/70
Пролутекс 160 лв
Прегнил 5 лв
Информацията е от началотото на юли
Здравейте, някой дали знае колко излиза всичко горе/долу при ЗЕТ - инжекции след транфер, изследвания преди трансфер, трансфер, размразяване?

# 488
Ембриотрансфер - 500 лв.
Размразяване на ембриони - 300 лв.
Прогестерон в деня на трансфера - 23 лв.
Трябва валидна вирусология. Лекарствата могат да са различни видове и в зависимост от това е цената. Аз платих 173 лв. за 2 инжекции Зарзио, 5 инжекции Прегнил, 2 кутии Естрофем. Отделно от аптеката Циклогест 30 лв. и Преднизолон Кортико, който е евтин.
Предният път лекарствата ми бяха над 400 лв., но 300 от тях бяха за 2 инжекции Емграст. Тогава имах и Фраксипарин, сега нямам. При д-р Стаменов съм и това ми е 3ти трансфер. При всичките лекарствата ми са различни.

# 489
Не мисля че може да се направи точна сметка на лекарствата,ама си е голямо вадене... Вчера си взех лекарства за следващите 10тина дни,понеже ще ходим на море и оставих едни около 200лв - зарзио 65, циклогест 2 кутии, дуфастон,но шпа, преднизолон кортико - 100лв, като не включвам в сумата инжекциите пролутекс които съм взела от миналия неуспешен опит се бях запасила по 50лв кутията от 7 инжекции, а ако се вземе от манипулационна е доста повече...

# 490
Благодаря ви, мили момичета. И аз горе долу ги смятах 1000-1200.
Чакам да ми звъннат за час, че им се обадих на първи ден, казаха, че прегледът ще е между 8 и 10. И да видим как действаме. Благодаря ви

# 491
Няма ли начин да се иска рацепта за тези лекарства и те да бъдат купени отвън, по-евтино ще е? Циклогест на кутия ли е 30лв и този Прегнил 5000 ли е или 100? Благодаря предварително, иначе голяма скъпотия, ужас.

Стана ми интересен вашия разговор. На мен преди ми продадоха едни инжекции. Сега гледам в нета, че тези сладури си бяха сложили 4 - 5 лв печалба поне.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 17:25 от Фрида

# 492
Циклогест кутията от 14бр,която стига за 7 дни е 30 + лева да...

# 493
Циклогест кутията от 14бр,която стига за 7 дни е 30 + лева да...

Ами аз я намерих за 28 мисля, е не е голяма евтиния, но... Мерси, чудех се дали аптеката там е по-евтина, но не е.

# 494
Зарзиото и пролутекс са много скъпи:-(

Общи условия

Активация на акаунт