Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 094
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! От 10-ти август започнахме ин витро със стимулация в болница Надежда. Тази нощ получих сърцебиене, което продължава и сега. Кръвното ми е 128 на 91, а пулсът 81. Не е чак толкова много като показател, нито пък ми е зле, просто усещам много силно как ми бие сърцето ми и се разтревожих. По принцип съм с по-ниско кръвно, но никога досега не бях поглеждала на апарата как ми е бил пулсът, затова не мога да сравня отпреди и сега. Четох в интернет, че сърцебиенето може да е странична реакция от стимулациите. Утре ми е следващият преглед като имам да си слагам още инжекции днес. Имам ли основание да се тревожа и да хуквам на лекар? Някой имал ли е такъв проблем и как се е разрешил? Благодаря много предварително!

# 526
Здравейте! От 10-ти август започнахме ин витро със стимулация в болница Надежда. Тази нощ получих сърцебиене, което продължава и сега. Кръвното ми е 128 на 91, а пулсът 81. Не е чак толкова много като показател, нито пък ми е зле, просто усещам много силно как ми бие сърцето ми и се разтревожих. По принцип съм с по-ниско кръвно, но никога досега не бях поглеждала на апарата как ми е бил пулсът, затова не мога да сравня отпреди и сега. Четох в интернет, че сърцебиенето може да е странична реакция от стимулациите. Утре ми е следващият преглед като имам да си слагам още инжекции днес. Имам ли основание да се тревожа и да хуквам на лекар? Някой имал ли е такъв проблем и как се е разрешил? Благодаря много предварително!
Може да се получи сърцебиене при предозиране с медикаменти за щитовидната жлеза - ако взимате такива и сте сменили дозата скоро, говорете с ендокринолог.
Може и да е друго, разбира се.

# 527
Здравейте, в началото също имах сърцебиене, но честно казано не му обърнах голямо внимание. След като ми смениха медикамента спря.

# 528
От кой медикамент си имала сърцебиене?

# 529
В подготовка съм за зет. От клиниката ми казаха, че ембриолозите ще се обадят ден преди трансфера, за да кажа час за следващия ден. По кое време звънят, имате ли наблюдения? Притеснено ми е, вълнувам се… и още сто емоции наведнъж..

# 530
Момичета, дали сте имали такъв случай. Издадена вече заповед от фонда за стимулация има ли начин да се смени с пункции на ец. Като изтече на всичко отгоре от мотане, но успях да я удължа на косъм. Обаче вече нямам достатъчно фоликули за стимулация, рязко падна резерва. Но няколко месеца не съм стъпвала в клиниката, следя се в моя си град.

# 531
Аз съм на почти същите, вместо фраксипарин съм на акард 150 и нямам прегнил... Резултата е +, днес ми е 16 ден от тпансфера и ги продължавам до прегледа на 23ти. Според мен и днес да направите тест ще се разбере, аз пуснах на 12 и 14 ден на 2 тридневни и си показа Simple Smile
Здравейте и от мен прекрасни момичета 🌹 Пациентка съм в болница "Надежда", 13ти ден след замразен транфер, утре живот и здраве е време за кръвния тест 🤞 Да ви попитам, който е бил пациент в тази клиника и след трансфер имате ли изписани следните медикаменти: инжекции Зарзио (1 деление през ден), Прегнил (1 деление през ден) и Фраксипарин (всеки ден), плюс таблетки Преднизол Кортико 2×1 на ден и Утрогестан 2×3 на ден? Ужасно много ме сърби корема, само се мия с вода и мажа с кремче да облекча, да не говорим че се чувствам доста подута в коремната област. Някой на моето дередже? 😆😆😆
Здравей, моят резултат също е + 🤗🤗🤗 И аз също съм на 23ти на преглед 🥰 Много успех и всичко да е наред 🤞

# 532
От кой медикамент си имала сърцебиене?
Гонал Ф.

# 533
Дами, наистина онлайн приложението за следене за закъснения е променено - вече продължава да показва и след изтичане на часа без да се е чекирал човек.

# 534
Здравейте отново!  Днес ходих на кардиолог в болница Надежда. Сърцето ми е добре, това сърцебиене е от хормоните. Предписа ми да пия мента, глог и валериан по две хапчета на ден, което междудругото временно ми облекчава състоянието. Имайте го впредвид ако получите сърцебиене при стимулации.

# 535
На мен ми се обадиха неделя, а трансфера ми беше сряда...Явно по тяхна преценка звънят.
В подготовка съм за зет. От клиниката ми казаха, че ембриолозите ще се обадят ден преди трансфера, за да кажа час за следващия ден. По кое време звънят, имате ли наблюдения? Притеснено ми е, вълнувам се… и още сто емоции наведнъж..

# 536
моя трансфер се падаше в събота

в сряда преди трансфера бяхме с още 10 -тина момичета за поставяне на PBMC - на някои от момичета им се обадиха още докато бяхме в болницата в интервала от 10 до 13 ч

на мен ембриолозите ми звъннаха след като се бях прибрала вкъщи, може би към 14 ч...

така, че малко трудно мога да ти кажа конкретен час Satisfied , предполагам зависи колко дълъг им е списъка с пациенти за ембриотрансфер, може първо на теб да се обадят, а може и да си последна Sweat Smile

но за успокоение, дори и да не вдигнеш първия път те пак звънят, и в деня на трансфера пак звънят, за да подсетят за часа и да напомнят за пиенето на вода

# 537
Здравейте, знаете ли този уикенд дали д-р Цветков е на  смяна? Виждам че Персенска е в отпуск до края на седмицата, а знам че принцип тя го замества, ако отсъства. В такъв случай  знаете ли кой би го заместил?

# 538
Вчера бях при Цветков - на работа е!
Здравейте, знаете ли този уикенд дали д-р Цветков е на  смяна? Виждам че Персенска е в отпуск до края на седмицата, а знам че принцип тя го замества, ако отсъства. В такъв случай  знаете ли кой би го заместил?

# 539
Вчера бях при Цветков - на работа е!

Да, знам, въпросът ми е конкретно за уикенда, защото тогава се редуват.

Общи условия

Активация на акаунт