Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 002
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря за подробната информация, Кулличка Hug

# 706
Момичета, малко по-различен въпрос имам - някоя дама има ли здравна осигуровка и какво са ви възстановявали от изследвания, медикаменти и процедури. Може и на лично съобщение да ми пишете ако искате. Благодаря предварително!

# 707

за трансферите, моите са били в интервала от 13 до 15 ч., различно, но никога преди 13 ч

може и преди 13
моят трансфер беше за 10 или 11 планиран, но закъсня и към 12 беше. В неделя се падна.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 07:47 от Одри ♡

# 708
Аз имам допълнително здравно осигуряване, за репродуктивни дейности нищо не възстановяват. Правиха ми конизацио, него ми го изплатиха. Най-добре питайте самия застраховател.

Момичета, малко по-различен въпрос имам - някоя дама има ли здравна осигуровка и какво са ви възстановявали от изследвания, медикаменти и процедури. Може и на лично съобщение да ми пишете ако искате. Благодаря предварително!

# 709
Всички застрохователи не покриват нищо свързано с репродуктивни проблеми (в това число и проблеми, свързани с продълж.опити за естеств. забременяване) Има врътки, където отивате на ендокринолог/гинеколог, който да ви постави диагноза и мнение за пускане на хормони или лечение с някакъв медикамент. При мен някой път го признават, друг път не. Зависи кой ще ми разглежда становището. Биопсии, пункции, трансфери и тн-не се покриват по никакви критерии

# 710
Моите трансфери винаги са били насрочвани за 16 ч., но се случват към 18 ч. Само веднъж като се падна в неделя и си го прави отново д-р Стаменов, беше за 10 ч. сутринта. Предполагам, че всеки доктор си има часове, които е възприел за трансфери. Но ембриолозите като се обадят и казват часа, в който трябва да сте в болницата. Винаги обаче има закъснение,  поне при моя доктор. Simple Smile

# 711
Моите трансфери винаги са били насрочвани за 16 ч., но се случват към 18 ч. Само веднъж като се падна в неделя и си го прави отново д-р Стаменов, беше за 10 ч. сутринта. Предполагам, че всеки доктор си има часове, които е възприел за трансфери. Но ембриолозите като се обадят и казват часа, в който трябва да сте в болницата. Винаги обаче има закъснение,  поне при моя доктор. Simple Smile

И моите 3, насрочвани за следобяд, са били с час - два поне закъснения. При Стаменов съм и аз. Последният миналата седмица беше за 16ч, а ме вкараха в зала в 18:30.

# 712
  • София
Моите пункции винаги са били в диапазона около 9:30 ч -10 ч сутринта, викат те сутринта или в 7 или в 8, гладна жадна, без да си дъвкала дъвка, без смукане на бомбони, ако миеш зъбите, без да преглъщаш
за да хване упойката......
Причината да си гладен и жаден не е защото няма да хване упойката, идеята е стомаха да е празен, защото ако се получи повръщане трябва са предотврати риска при вдишване стомашното съдържание да попадне в белия дроб и да се развие аспирационна  пневмония.

# 713
Моите трансфери винаги са били насрочвани за 16 ч., но се случват към 18 ч. Само веднъж като се падна в неделя и си го прави отново д-р Стаменов, беше за 10 ч. сутринта. Предполагам, че всеки доктор си има часове, които е възприел за трансфери. Но ембриолозите като се обадят и казват часа, в който трябва да сте в болницата. Винаги обаче има закъснение,  поне при моя доктор. Simple Smile

И моите 3, насрочвани за следобяд, са били с час - два поне закъснения. При Стаменов съм и аз. Последният миналата седмица беше за 16ч, а ме вкараха в зала в 18:30.

Вчера се обадих все пак да попитам, и ми казаха че моят доктор (Цветков) ги прави до 14ч. Но ако се падне обаче в неделя трансфера, не знам дали ще е той и дали този час няма да се измести.

# 714
Скоро имаше питане от колко работи лабораторията, от 7:00, тогава отваря и клиниката. Днес разбрах.

Боби🍀☀🤞

# 715
Момичета, колко време отнема да излезе резултата от PGD изследване? От кога броят дните, от плащането ли?

# 716
И аз имам въпросче-за колко дни излиза цитонамазката сега?

# 717
Аз моята е направих на 22.07, а резултата в приложението излезна на 10.08. Това са някъде около 15 дни, но може би се забавиха, защото беше отпускарски сезон.

# 718

При мен последния път излезна доста бързо (говоря за конвенционална цитология).
Пробата ми беше взета на 27.07, а резултатът беше готов на 04.08. Надявам се да не е било изключение, но бях доста приятно изненадана.

# 719
Да, и на мен ми излезе за 1 седмица.

При мен последния път излезна доста бързо (говоря за конвенционална цитология).
Пробата ми беше взета на 27.07, а резултатът беше готов на 04.08. Надявам се да не е било изключение, но бях доста приятно изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт