Сто и втора всесезонна плетаческа тема

• 51 280
  • 903
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
харесва ми цвета, харесва ми и шапката, една такава... прибраничка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

и тази ми харесва

тук има много интересна пола. майсторката я е направила от подобна прежда, същото съотношение тегло/метраж и ѝ е бил необходим с 1/3 повече материал. не мога да си го обясня. но цвета ми харесва, а шапката на Андги ме подсети за полата. Simple Smile

https://www.stranamam.ru/post/14968152/

някой плел ли е сако/жилетка от рафия? мисля си, че ще стои интересно, като колосано сако, но може би  прането ще е проблем...

# 136
Оооо и ще боде
Най-бързо праща Аффе от фейсбук
Но пък вероятно няма каквото ти трябва

# 137
Simple Smile Simple Smile Simple Smile изобщо не се сетих за боденето.

то сигурно и ще шушка...

# 138
Точно тази рафия като моята шапка вообще не боде.
Тя е хартиена и доста дебеличка. Все пак моята любима е вискозена. Това пак е целулоза, но друг вид обработка.
Знаменития Брунело Кученели има от рафия жилетка

В Гугл можете да потърсите как изглежда цялата, в момента имам само тези снимки.

# 139
Е аз лично не бих Simple Smile не случайно се ползва за аксесоари

# 140
Който иска, да носи дрехи от рафия, но аз ще се огранича само до шапките и чантите.
Представяте ли си с тази хартиена пола, или жилетка, в един пороен дъжд?  Тя е здрава рафията, но току виж останала по дупе Laughing

# 141
права си, но има страни, в които няма шанс да те забере пороен дъжд. Wink

# 142
Напоследък излизат отново, или поне на мен, идеи за плетене с рециклирани материали, като найлонови торби. Мисля да пробвам и аз с някоя чанта за пазар, проблема е че съм ги намалила драстично и нямам найлонови торбички. Отделила съм си и дънки, ще пробвам панерче с плетене около нарязан дънков плат. Е така, за идеята.

# 143
сегашните найлонови торбички са биоразградими и се самоунищожават от светлина и топлина. имай го предвид.
Simple Smile преди време съм прибрала шивашки материали заедно с пликчето в един шкаф. пликът се е надробил не на стърготини, а направо на прах.

# 144
Искам да си изплета нещо от мохерна прежда, сега за по-хладните вечери. Някакъв дълъг шал си представям, да се намятам. Дали е добра идея, или по-добре някаква памучна прежда ?
Просто си харесах 2 уникални цвята мохерна с ламе 😍

# 145
Супер става с мохерна,само трябва да си сигурна в схема,плетка,всичко, щото няма разплитане
Добри,да, това също трябва да се съобразява. Права си.

# 146
Искам да си изплета нещо от мохерна прежда, сега за по-хладните вечери. Някакъв дълъг шал си представям, да се намятам. Дали е добра идея, или по-добре някаква памучна прежда ?

преди време анджи показа две-три "паяжинки", съвсем проста плетка, изглеждат много рехави и меки, но каза, че топлят. идеални за хладните вечери край морето. Simple Smile

# 147
Отивам назад да търся. Благодаря ви много !

# 148
  • София
И аз спретнах още едно чанте, този път на тийнката:

# 149

https://bg-mam.ma/p/1173777/41476146

Общи условия

Активация на акаунт