Сто и втора всесезонна плетаческа тема

• 51 253
  • 903
  •   1
Отговори
# 120
Е за бабин квадрат мисля, че и джинс става
Ако искаш тънка, виж бегония. Ама ще има да плетеш....

# 121
Колко бързо обработват поръчки от плета.бг и имат ли често липси  на поръчаните онлайн неща?
Идвам си в Бг без прежда в багажа и вече усещам плетаческа абстиненция. Close

# 122
  • В полите на Пирин планина
Значи нещо памучно и съвсем тънко трябва...
А може и смес със коприна.

# 123
Всички магазини за прежда са адскиии бавнииии
От САЩ по-бързо ми идват нещата...

# 124
Колко бързо обработват поръчки от плета.бг и имат ли често липси  на поръчаните онлайн неща?
Идвам си в Бг без прежда в багажа и вече усещам плетаческа абстиненция. Close
Аз съм късметлия, обработвали са ми ги и пращали все в рамките на 3 дни. Но знам, че за провинциата често пращат веднъж седмично, в определен ден. Питай ги това по телефона. Не съм имала проблем с тях.

# 125
Благодаря. Ще видим значи.

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ако не е задължително да не прозира можеш да опиташ с пан, тънко, леко и има безброй цветове.
Можеш ли да покажеш картинка?

# 127
Нина, ето една рокля от бабини квадрати, която е дадена като реклама на Ярн Арт Джинс, явно е подходяща.
https://alexanderyarn.com/produkt/%d1%8f%d1%80%d0%bd-%d0%b0%d1%8 … 1%81%d0%ba%d0%be/

Интересно ми е тази рокля да я видя и в гръб, че нещо се забелязва изкривяване на квадратите в нейно дясно.
-----------------------

Скрит текст:

Да, лятна, даже по-скоро плажна - скоро видях публикувана в една група един огромен бабин квадрат в различни цветове и отгоре презрамки.

Този огромен бабин квадрат и за моята фигура ще дойде прекален.  Бабин правоъгълник ще трябва, че квадрата ще ме направи още по-квадратна. Laughing

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 15:19 от Diorela

# 128
Оооо, много е красива. Не мисля, че е подходящ Джинс-а. Плетох две одеала с джин на бабини квадрати. Плътно става. Това е модела, който съм харесала :
Скрит текст:

# 129
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от рускините Simple Smile преждата ми изглежда подходяща за рокличката Simple Smile

Скрит текст:

Вяжем крючком №7 2022

# 130
Благодаря ви момичета! Май май роклята с бабиния квадрат ще отпадне. Ми то гръдната ми обиколка е 90. И на дължлина като стане 90 см ще стане до средата на прасеца ми. Явно дамата от снимката и значително по-висока от мен. Така че н яма да е. Друг път може би. . .

# 131
Нина направи го на правоъгълник. От две срещуположни  страни, наплитай в различни  цветове, каквато ти е цветната схема, а накрая направи един общ ръб от всички страни и пак ще е хубаво. Освен това, на снимката се забелязва лека цепка при съединяването и опъване по ширина, а по дължината няма такова опъване. Това също ще помогне. Отпред, в бюста също може да направиш няколко повдигнати редове, под наклон - най-близо до квадрата да са най-дълги и все по-къси нагоре, като после ще ги включиш в общия ръб. Започвай ги все с лицева плетка, като късаш конеца в края на реда и следващия плетеш в същата посока, за да са по-плътни и еднакви с плетката на квадрата. А може и лицево / опако да изплетеш такова повдигане.

# 132
https://youtu.be/De4UDwljkyE и това си харесах https://youtu.be/PEhM3keZ5m4 но предстои да го изгледам подробно

# 133
Здравейте на всички.
Продължавам на тему чанти и панами от рафия. Този цвят има само в плета бг( малко към горния пост- направих поръчка за 2 кълбенца, на другия ден се обадих да ги помолы да ми редактирует поръчка за 3 кълбенца и ги помолих да ми пратят на  същия ден и те са съгласили)

# 134
Много красив цвят, наистина.

Поръчката ми от четвъртък в плета.бг още се обработва. 🤨

Общи условия

Активация на акаунт