Да дадат рамо за седмица или месец, независимо от причината, няма да ти вземат детето.
Така е, ще видим. Да са живи и здрави, поне с Мм сме от един град и бабите са на една ръка разстояние. Надявам се да са в кондиция. Не ме притеснява, че аз няма да давам децата да ги гледат, а те дали ще са здрави да могат. Казвам го, защото татко ми си замина наскоро и имаше рак. Надявам се да нямаме такива ужасни неща повече и поне те да се порадват на внуци, че татко не доживя да види! 😥
Анди, прекаляваш в гадаенето. Няма как да знаеш колко време майчинство ще искам да седя и т.н. Тия неща зависят и от яслата, ако щеш. И от адаптацията на детето, и от толкова други неща. Аз като цяло не съм от хората, които обичат да си седят вкъщи. Ей, сега да минат 2-3 дена и не мога да не мръдна на някъде. Да караш една година майчинство нито те прави лоша майка, нито героиня. Вероятно и пет деца да имам, домошар няма да стана. И съм отгледана от баща такъв, като мен, който не можеше да седи на едно място, пък станахме хора с брат ми.