💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 209
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
mikipoli, честит празник!
Пожелавам здраве, весели дни и щастливи години, изпълнени с любов!!

Здравейте, прекрасни! Лято е!
Да ви е радостна душата и
влюбено  сърцето!

И аз съм именичка, Sunglassesно по фамилия.SunglassesHeartДа почерпя и аз скромно.Heart
Скрит текст:

# 271
Честит имен ден, Мики. Здраве и всичко най-добро ти пожелавам. Flowers Four Leaf Clover
Слънцето с по-нетрадиционно име, но броя и нея, тъй като доколкото знам сте почти адашки. И ти бъди здрава, Слънчице. Само хубави неща да ти се случват. Flowers Four Leaf Clover
Бабче, Flowers Four Leaf Clover ще се почерпим виртуално и за твое здраве. Най-добри пожелания и за теб.

Ако има и други именички, да се чувстват специално поздравени!

Дилеми, не го мисли - понякога се налагат промени. А купонът винаги може да се отложи за по-подходящ момент.🤗
И аз напоследък отделям време, за което и колкото успея - от епизодите по БТВ Лейди гледам първо втората половина вечерта, а сутринта наваксвам с първата. 🙄🤣 Както би казала една другарка - хаотично Сейфи. 🙃
Добре, че е Мики с обзора. При такова накъсано гледане ми убягват подробности...
Едни думи на Айдан си харесах- универсална истина за живота: "Клиентът винаги греши. Хората не знаят какво искат, ние трябва да преценим какво искат като се вслушваме в това, което не ни казват."
И любимата ми част от епизода, никой не може да я разплаква. С изключение на него самия...

Наближава 7ми епизод Heart

Яси, пропуснах да те отразя вчера... Много мило, благодаря.☺️

# 272
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честит празник!

Честит имен ден, МикиПоли! Flowers Bouquet
Пожелавам ти здраве, успех във всички начинания и много реализирани планове и желания. Hug

Ако има и други именици, бъдете здрави и благословени!

За любима снимка, слагам тази, незнам дали е Фотошоп, но я харесвам, дори ми е начална снимка на лаптопа. Heart Eyes

Имам още много любими, като цяло, всичките им снимки на Ханде и Керем с всяко едно животно са ми специални.

Желая ви един слънчев и усмихнат ден! Flowers Hibiscus

Дилеми, не се притеснявай, важното е при теб да е ок, пък ние дали днес и утре, не ни се губи, ти си една важна част за нашия преговор, когато си готова и ние ще гледаме да сме тук. Hug

# 273
  • София
Привет, момичета! Grinning
Мики, честит празник! Heart Eyes
На всички празнуващи днес здраве и късмет желая!

# 274
Flowers HerbЧестито да е името, Ви именнички! Весел и щастлив живота, Ви!
Този ми е фаворит! Той ни подсказа най-точно в онези времена когато се питахме заедно ли са и или не!
Всеки домашен любимец прилича на стопанина си.

Тази чаровница трябва да я снимат в зоопарка...

Момчето което се грижи за всички!
Хубав празник!

# 275
Честит празник на всички именници! Бъдете здрави, щастливи и успешни.
Башак.

# 276
Здравейте Purple Heart
честит имен ден на всички Flowers Hibiscus

Ханде се приготвя за Дисни
https://twitter.com/allaboutercel/status/1542134530580119553?s=2 … 36rPNeu1YvdzTA_BA

пишат че е стара

и двамата са слушали една и съща песен но по различно време

# 277
Мики, Честит Имен Ден! Hug
С пожелание за здраве, късмет и успехи Flowers Four Leaf Clover

и по темата Wink

Gift Heart

# 278

Flowers HerbДнес се навършват 122 години от рождението на Антоан дьо Сент- Екзюпери.
Нека го уважим, заради мястото му в сценария  от красивата ни приказка СЧК.
и приказката ХанКер!
"Напомняй ми, че сърцето често спори с разума.
Изпрати ми в нужния момент някого, който има силата да ми каже истината, но би го направил с любов.
Знам, че решението на много проблеми е в изчакването. Затова научи ме на търпение.
Ти знаеш колко силно се нуждаем от приятелство. Направи ме достоен за този прекрасен и нежен дар на съдбата."
Екзюпери

# 279
Мики, Честит Имен ден! Желая ти много здраве и късмет! Flowers Hibiscus
Ако има и други празнуващи, то нека да се чувстват поздравени. Flowers Hibiscus

Ново

https://twitter.com/vemos_tele/status/1541937387571486732

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 20:54 от midnight__sun

# 280
Здравейте, прекрасни !☺❤🌷

Петровден е!
Нека на този ден  всеки намери това,което търси.
Нека болните получат здраве, отчаяните да намерят решение, тъжните да открият щастието!
БЛАГОСЛОВЕНИ БЪДЕТЕ!

На именниците честито ! Да им е живо и здраво името и да им носи здраве, късмет и успехи !

Мики❤, честита да си ! Бъди здрава, успешна, щастлива и благословена ! Благодаря ти за труда и усилията, които полагаш   , за енергията и всеотдайността ти  в темата ни. Весел празник с много усмивки и настроение !❤🌷 За теб !

Днес е празник и на занаятите

Нашите занаятчии, които твориха с много любов❤

Flowers Hibiscus Не съм се включвала отдавна, но ви чета с удоволствие. Нещата постепенно си идват на място , но е нужно време и търпение. Няма да крия , че изминалите дни бяха много трудни за мен...Но няма да е все така..Вече сме по-добре вкъщи.Благодаря за подкрепата на момичетата в темата ни!❤

Flowers Hibiscus Включнам се и аз по зададената тема за днес - Ханде и Керем с любов към животните.

Flowers Hibiscus Лято е , но през този сезон сякаш всичко е по-различно...Слънце, топлина, сладолед с ванилов вкус, ярки цветове , пъстрота, сезона на отпуските, екскурзиите...
Включнам се и за по-предишното задание в темата -лято , море с Ханде и Керем/ Еда и Серкан..

И още и още , има много мили спомени с двамата ни любимци...

Линде ❤ приятна почивка ! Да релаксираш добре и да се заредиш с приятни емоции!

Златна❤, макар и със закъснение да ви е живо и здраво порасналото момиче ! Да е щастлива и благословена !

Flowers HibiscusЛюбовта е чувство , което стопля сърцата ни , прави ни по-добри и състрадателни, изважда всичко най-хубаво от нас , прави ни по-смели и действени....Тя е магия , вълшебство и няма как да сме безразлични и равнодушни...Чувствата трябва да се споделят и изживеят като Ханде и Керем/ Еда и Серкан...Всичко създадено с много любов е трайно и ценно. И когато готвим, и когато работим, танцуваме; влюбваме се , рисуваме, отглеждаме деца , грижим се за някого...Всичко е любов !

Flowers Hibiscus Стилът и прическите на Керем

Май пулсът се ускори ☺

Flowers HibiscusДа си припомним нашата Айдан

Хубава двойка бяха в сериала ни - майка и син, Айдан и Серкан...

И феята на Любовта -Мело

Ханде и Сарп

Четох , че Башак няма да вземе участие в следващия сезон , през есента на "Присъда "

Не мога да не отбележа ,че актрисата пее много хубаво , чухме в сериала и нейна песен. Възможно е да гради кариера и в областта на музиката...

Не е лесно и да си леля. Ханде се справя с Мави успешно.

Момичета, желая ви приятна вечер, а на празнуващите наздраве!❤🍷

# 281
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте най-верни почитателки на ХанКер, Heart
Thinking Най-после успях и аз да се кача на шести етаж,макар и с 20 асансьор. Yum

Честит празник на всички именици и празнуващи!

Благодаря Ви момичета, че през тези няколко седмици бяхте отмора и забава за мен
с новините, споделените събития, красотите от нас и по света, и най-вече не изпускате от поглед
нашите патрони! Broken Heart
Със закъснение ще споделя любимите си летно-плажни снимки с Ханде и Керем

За животни - разбира се Сириус
И стана време за нашата приказка по БТВ
"Човек никога не знае , какво може да стане" из "Малкият принц"
Приятно гледане Flowers Four Leaf Clover

# 282
Докото не е отминал деня...
Поли, честит имен ден!
Бъди здрава и много щастлива!🌹
Бабче!❤
Поздрав и за всички, които имат празник днес!🌸

# 283
Сред нощен привет навсички
Имаме стори от Ханде с бяло сърчице и подобно от Гамзе

Нова снимка с Керем

Имаме и снимки зад кадър

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 01:25 от sani1212

# 284
Много ви благодаря за пожеланията! Да ви се връщат двойно! Kissing Heart

Много се зарадвах да видя gali-viki , аквамарин и s..v в темата днес. Отбелязвам ги , тъй като се появяват по-рядко, но си знам , че ни четат. Hug Радвам се , ако съм им дала повод да се разпишат днес. Blush

Отново със закъснение, но успях да изгледам епизода и идвам с моя обзор.

Серкан: Как убеди майка ми да гледа куче?
Еда: Ако кажа с мили думи, ще ми повярваш ли?
😅

Феята се заплени по Робота.👀

Земята вика Еда. Stuck Out Tongue Winking Eye

Черупката на Серкан се пропуква, Еда научи голямата тайна, която била само за специални хора. Stuck Out Tongue Winking Eye Щастието на Селин беше за кратко. 🐍
Ханде Ерчел в тази сцена се справи блестящо според мен. 💥

Как на човек да не му се ускори пулса при тази гледка.

Серкан не ревнува, изощо , хич. 😏
Серкан: Лейля , нали купих на Еда годежен пръстен, забелязва ли се, че е годежен пръстен или трябва да е по -голям?
Лейля: Забелязва се.
Серкан: Добре.
😂
...
Серкан: И аз имам куче.
Еда: Да , казва се Сириус и много ми липсва. Може ли да дойда да го видя?
Серкан: Не, миришеш на друго куче и няма да му хареса.
😅

Пъръл: Дали Еда не е убила жената?
Серкан: Възможно е, не я познавам добре.
😅

Еда направи най-големият подарък на Айдан. 🤍

Серкан: Не ме гледай така страстно, може да гледам пътя, но мисля за теб. Пише го на камиона отпред. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пожелавам ви лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

Общи условия

Активация на акаунт