💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 211
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 286
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning

Мики, Flowers Hibiscus за епизода , sani1212 Flowers Hibiscus за снимките зад кадър. Понякога се чудя как могат да се концентрират, когато около тях има толкова много хора?!

Момичета,  Sunglasses тази вечер преговор на 42 епизод. Часът и мястото са известни! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 08:18 от Dilemi

# 287
Нося и аз малко от епизода по БТВ Лейди.

Насериозно приеха играта, всеки от тях спечели доверието на другия и започна да го допуска близо до себе си.

Не ме гледай така красиво! Погледът ми е на пътя, а мислите за теб...  - близко по смисъл, но решили да го променят все пак.
Написано на камиона, а сякаш и за Еда се отнасяше. 🙃

На сцената с Айдан и Еда се просълзих както и първия път. Следващата толкова емоционална е когато Серкан вижда видеото...
Като на филм, но и в действителност тъгата, която изпитва едно дете когато нещо подобно изживява някой от родителите му е огромна.

# 288
Ново от стори на Керем.
Май събужда някого . Разваля му дрямката.

# 289
Здравейте Animal Bee

Нови снимки с Керем
Момичетата, които се срещнаха с Керем в събота в Инстабул, се разхождаха по улицата, когато изведнъж Керем се появи в колата си, те му казаха да спре, но той каза, че не може да го направи по средата на улицата, така че продължи да шофира и спря след малко, той остави колата си и ги извика да дойдат. 🤍

И видео
https://mobile.twitter.com/bursinfriend/status/1542283963238162432

Ханде е качила вчера залез от вече познато място. Гамзе също , явно е някакъв ресторант , от който се открива този изглед. От там предполагам са и снимките с фенове от вчера.

Заключение: Когато сте в Истанбул има голям шанс да срещнете Керем в matchboxfitness. А Ханде я търсете в този ресторант или там където е Гамзе. Joy

Дилеми, на линия съм аз довечера. Sunglasses

П.с. Сани, чак сега ти видях коментара, сторито от Ханде си го качила вече, подминала съм те без да искам, защото сме писали едновременно снощи, а аз с 1 отворено око го писах коментара си Joy Animal See No Evil

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 12:14 от mikipoli

# 290
добър ден в тази жега
Бях на Адриатика, така че тук съм
Гледам сериала на rtl .hr.a наистина специално изживяване, но те го разделят на 3 части
поздравления за всички момичета, които празнуваха нещо или техните деца или семейства

https://www.index.hr/magazin/clanak/svi-su-ludi-za-ovim-prezgodn … ak_procitaj_jos_d

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 17:56 от mirka 76

# 291
Мирка, радвам се, че се появи. Flowers Hibiscus Мислех си, че си се отказала да пишеш. Animal Hear No Evil

Дилеми, на линия съм за довечера. Flowers Hibiscus

Нов пост от Ханде

# 292
Бамбини,  време е  за парти Tropical Drink

Ето и линковете  за  еп. 42 с бг. суб
https://ok.ru/video/2623679498935
https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi

и да спазим традицията - стартираме в 20:00 ч Wink

# 293
Цитат
Нови снимки с Керем
Момичетата, които се срещнаха с Керем в събота в Инстабул, се разхождаха по улицата, когато изведнъж Керем се появи в колата си, те му казаха да спре, но той каза, че не може да го направи по средата на улицата, така че продължи да шофира и спря след малко, той остави колата си и ги извика да дойдат. 🤍
    Еее, хубаво са го срещнали, ама защо не пишат къде?!?
Утре, вместо да зяпам витрините, ще оглеждам улиците на Истанбул.
Да, прекрасни, бабка ще размята пак крачолите из мегаполиса, пък може да извади късмет.
За тази вечер ви пожелавам приятен и забавен преговор, подготвен от Dilemi. Flowers Hibiscus Благодаря.

Хубава вечер ви пожелавам! До понеделник!

# 294
Бабче като гледам снимките с Керем ми приличат, че са от улицата пред фитнеса. Не вярвам много случайно да са го срещнали. Satisfied Ако не си спортно Бабче, в Истанбул можеш да станеш за няколко дни. Satisfied Да ти търся ли адреса на MatchBox Fitness за всеки случай? Satisfied
Приятна почивка ти желая. Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 19:45 от midnight__sun

# 295
  • София
Привет, момичета! Heart Eyes

Отново разчитам на вашата подкрепа! Flowers Hibiscus

42 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı

Излъчен на 23.06.2021
Хаштаг - #aşktankaçma "не бягай от любовта“

Що за объркващо съобщение?

Серкан: Извинявяй. Прекрачих границата. Не беше правилно. Ако искаш да поговорим.

Еда: Не ти вземаш решенията между нас двамата. Аз преминах границите.
Серкан: Що за объркващо съобщение?

Можем да го разберем само по един начин.

Айдан: Ах! Ах, ще си загубя ума. Ах, не мога да го проумея. Значи това малко момиченце е моя внучка?

Сейфи: г-жа Айдан, ако е вярно, то е направо ужас. Ще кажа нещо. Може ние да не сме разбрали правилно. Може да сме сглобили пъзела грешно.

Айдан: Какви са тези глупости, Сейфи? Как ще го сбъркаме? Това малко момиченце прилича точно на майка си цветарката.
Сейфи: Да приемем, че момиченцено е дъщеря на г-жа Еда. Задължително ли е г-н Серкан да е бащата? Не.

Айдан: Добре, тогава защо така се стараха да скрият това от нас?
Сейфи: За да не се разстройва г-н Серкан. Само вижте, още тича след г-жа Еда.

Айдан: Можем да го разберем само по един начин.
Сейфи: И според  мен.
И двамата: Отиваме в хотела.

Какво криеш от мен?

Енгин: Значи така, Кираз. Значи Мело се оказа твоята фалшива майка, така ли? ?
Кираз: Да, много забавна игра.

Пъръл: Игра? Игра, нали, скъпа Кираз? Игра е. Тоест, представи си го като игра в играта. Игра, в която Мело се преструва, че не й е майка. Защо ме гледаш така, сякаш нищо не разбираш? И ти имаш син. Джан също правеше така, когато беше малък. Сякаш не съм му майка. Не се шегувам. Понякога не ме наричаше мама. Да.

Джан: Нищо подобно не съм правил, мамо.
Пъръл: Но Джан, откъде ще помниш това? Казваше, но просто не помниш. Беше твърде мъничък, не можеш да помниш.
Кираз: Хайде, ти избери моята майка.

Пъръл: Кираз, знаете ли какво да направите? Идете да ядете сладолед. Разбира се, хапни сладолед. Вземи. Ела тук, синчето ми. Научи го на вълшебства, защото Джан отдавна искаше. Хайде, идете да играете. Ще дойда. Хайде. Да, хайде, тичайте.
Кираз: Ура, сладолед. Хайде, Джан.

Енгин: Какво криеш от мен?
Пъръл: Какво ще крия от теб? Погледни ме в очите, какво мога да крия?
Енгин: Пъръл, която познавам...Ако изпраща децата да ядат сладолед, а не броколи...Или нещо не е наред в тази работа...Или е замислила нещо.

Пъръл: Моят син не е ли дете? Моят син, моето чедо не е ли дете? Моето дете не може ли да яде сладолед? Поне един ден? Може да съм негова майка. Да. Когато идвам на такива места така се вълнувам...Спомни си Анталия. Времената, когато флиртувахме. В Анталия започна всичсо. Развивам се. И такава ставам. Спомни си.
Енгин: Права си.
Пъръл: Права съм.
Енгин: Щом като дойдохме тук, ще вляза в басейна.
Пъръл: Влизай. Заслужил си го, мили. Почини си, аз ще гледам децата.

Пъръл: Пак ми се стовари всичко. Джан, Кираз
Енгин: Ще ти разваля плановете.

# 296
Дилеми, отново БЛАГОДАРЯ за труда ти Hug

Gift Heart

# 297
Мирка, радвам се да те видя отново в темата. Hug Не знам дали си чела назад, питахме за теб. Свикваме с вас и като изчезнете се чудим къде сте. Stuck Out Tongue Winking Eye Още си чакам адашката ти Мира ( Mira07) да дава писмени обяснения къде е. Joy

Тук сме , Дилеми. Blush

И аз бях като Серкан : "Що за объркващо съобщение?" , не го разбрах този ход на Еда. Според мен й хареса целувката, затова повтори, пък после си измисли оправдание. Joy

# 298
  • София
Вадиш ме от равновесие.

Серкан: Вижте, не можем да направим такова нещо. Акустиката на сградата и всичко останало е свързано, синджир. Ако едно го няма, тогава цялата система ще рухне. Добре, тогава кажи на шефа си, че ще го направим така.

Еда: Ти и роза, какво правите в офиса ми?
Серкан: Докато не ми простиш, всеки ден ще ти нося роза, Еда.

Еда: Тогава трябва да ми донесеш всички рози на света, Серкан.
Серкан: Тогава ще донеса всички рози на света, Еда. Прекрасно знаеш, че ще го направя.

Еда: Вадиш ме от равновесие.
Серкан: И ти мен.
Еда: Не искам, не искам. Не искам в живота си неуравновесени отношения. Какво не разбираш?
Серкан: Какво толкова? Нека нашите са такива.

Еда: Не става, не може! Вече не съм Еда, която тича след всичко. Всичко свърши. Имам си други отговорности.
Серкан: И аз си имам отговорности. Ето например, трябва да съм на работа, но съм тук, Еда. Нищо ли не означава за теб?

Еда: Все още ми говориш за работа! Работата винаги е била на първо място за теб, Серкан. Осъзнаваш ли, разделихме се заради любовта ти към работата.

Вдигни телефона.
Серкан: Няма да отговоря.

Еда: Отговори на обаждането.
Серкан: Няма да отговоря.

Еда: Във всяка ситуация предпочиташе да работиш. Каза, че само работата те допълва. Сега не можеш да дойдеш тук, зарязвайки работата, казвайки, че си тук.
Серкан: Зарязах всичко и съм тук, Еда.

Еда: Вдигни телефона.
Серкан: Няма да вдигна.

Еда: Разбирам по изражението ти, че е важно. Изяждаш се отвътре. Вдигни телефона. Извинявай, познавам те по-добре от самия теб, Серкан Болат. И то за съжаление, а аз не бих искала.

Не можеш да стоиш в Шиле два дена. Побъркваш се, за да отидеш в офиса. Вдигни си телефона, трябва да работя. Ще станеш ли?
Серкан: Трябва да направим чертежи.
Еда: Говори, уреди си работата, ще говорим.

Серкан: Да. Тогава ще направим така. Ще кажеш на шефа си, че ако не е така, както аз искам, ще дойда с булдозер и ще разруша всичко. Добре, точно така кажи. Добре, прекрасно.
Еда: Наистина, само това липсваше.

Целуна ме.

Мело: Можеш да излъжеш леля, но мен никога. Докладвай.
Еда: Целуна ме.

Серкан: И Еда ме целуна.
Енгин: Не може да бъде!

Мело: Зетят?
Еда: Да!

Мело: По устните?
Еда: Целуна ме.

Мело: Те е целунал?
Еда: Добре, млъкни.

Мело: Така спокойно?
Еда: Замълчи. Нищо особено. Замълчи. Боже мой.
Мело: Ура! Няма никой наоколо. Разказвай.

Енгин: Нали тя не искаше?

Еда: Не му позволих да сложи последната точка. Да, няма подобно нещо. Когато си иска ще идва, когато си иска врътва си и си тръгва.
Мело: Защо прави така зетят? Знам ли, държи се като неуравновесен.

Серкан: Не съм неуравневесен. Просто искам тя да ми даде шанс.
Енгин: Братле, разбира се, ако причините не са се променили, и краищата не се променят. Знаеш.

Еда: Знам, че той не се е променил. Същият Серкан си е.

Мело: Може да се е променил. Може да се опитва да ти го докаже.

Серкан: Не, тя мисли, че все още съм обсебен от работата.
Енгин: Как така? А не си ли?

Еда: Все още е работохоколик. Серкан стана разочарование за мен. Но за Кираз може да не е такъв. А ако си е променил възгледите за децата?
Мело: Как ще разбереш това?

Серкан: Ако прекарвам повече време с нея, тогава ще види, че работата не е по-важна за мен. После ще се върне при мен.
Енгин: Ти и да не обръщаш внимание на работата? Не ме разсмивай, братко. Това е невъзможно.

Еда: Не е невъзможно. Когато почувствам, че поне мъничко е готов да бъде баща, ще му кажа, че има дъщеря.

Серкан: Ако поне мъничко се замисли, че не съм предишния Серкан...Можи би ще ни даде шанс.
Еда: Вече не останаха шансове за нас, но за дъщеря ни...
Енгин: Е, добре. Тогава не притискай Еда по отношение на работата. Можи да се убеди.

Серкан: Имам един план на ум, затова добре, че дойде. Защото трябва да си до мен.
Енгин:Става. Разбира се, че може.И без това имах няколко въпроса, които ми се бяха загнездили. Ще ги реша.

Мики, Миси Flowers Hibiscus

# 299

Общи условия

Активация на акаунт