💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 206
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Привет,
по програма си продължаваме в 21.30 ч

Здравейте,да ви питам,защото се обърках. От тази седмица сериала го местят от 22:00 ли?

# 241
Благодаря! Бях попаднала на статия където го местят от 22:00,но явно са сбъркали! Още веднъж благодаря! ❣

# 242
Доколкото разбрах аз, смяната на часа ще е от 7.07. Качих го преди, но беше в старата тема. Ето отново.

Усмивка, разбира се, че може да споделяме снимки/гифчета и видеа от други проекти. Даже аз съм го правила с гифчета на Ханде от различни роли. Аз също много харесвам "Любовта не разбира от думи", бях от малкото потребители тогава, които го обсъждаха тук , в темата му в бг мама. Blush

Харесвам много и Керем в ролята му на Керем Сайер от "В очакване на слънцето".

# 243

Мики,всъщност аз харесах Керем точно от тази му роля в "Очакване на слънцето"/преди това го бърках с един друг турски актьор/!
След като изгледах  потърсих и другите му сериали и така попаднах на "Почукай на вратата ми"!
И на Ханде изгледах всички сериали,и в "Дъщерите на Гюнеш" ми хареса,но там като,че ли сценарият издишаше малко и играта и ми се стори глуповата и не съвсем за нея/знаех вече,че може повече/!

# 244
Дисни пуснаха видео зад кадър

Ето и само частта с Ханде, ако не ви се гледа цялото
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1541467808428658693

Ханде и Биге , снимка от вчера с едно слънчево дете 🤍

Усмивка , имаме пълно съвпадение на първите ни изгледани сериали и на двамата. Stuck Out Tongue Winking Eye От темата на "Любовта не разбира от думи" научих за "Дъщерите на Гюнеш" и го гледах след това.

# 245
Хайде, всички на бтв Лейди Wink

Sparkling Heart

Gift Heart

# 246
Интервю с Бенсу Сорал
https://mobile.twitter.com/ranaelsayeed/status/1541443244227268610
Те й казаха, че Керем Бюрсин е казал: „турците актьори са капризни на снимачната площадка“ (което той никога не е казвал) , съгласни ли сте с това?
 Б: Разбира се, във всяка работа има такива, които са и такива, които не са.
 - Срещали ли сте нещо подобно?
 Б: Разбира се, но не си спомням. Не събирам лоши спомени, не съм такъв човек.

Страшни са обаче, обичат да слагат думи в устите на хората. 🤷‍♀️ И аз не си спомням да е казвал точно това, но дори да го е казал, това си негово виждане, негово мнение. Защо им е да  разнасят думите му по интервюта с други актьори?? Питам и си отговарям, защото името на Керем продава. Предполагам и какво ще е заглавието. "Вижте какво каза Бенсу Сорал за Керем Бюрсин" JoyJoy

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 21:56 от mikipoli

# 247
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 248
Добро утро момичета! Усмихвайте се и бъдете щастливи.

# 249
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая. Grinning

Stuck Out Tongue Winking Eye

Преди една година 28.06.2021

# 250

Окрилени от любов! Heart

Мики, очакваме те с обзор на епизода. Heart Eyes

# 251
Добро утро Animal Bee

Марги, искаш - получаваш. Stuck Out Tongue Winking Eye

"Иска ми се да дойде лодка, някой да ме хване за ръката и да отплаваме в открито море..."

Всеки си мисли за другия Heart Exl

Еда отново действа водена от чувствата си , а не от разума. Серкан иска да й даде урок, да видим ще успее ли ? 🤔

Любимите ми мемета на Еда са от този епизод.Joy

Снощи беше реално началото на 6ти оригинален епизод и беше като завръзка , днес и утре ще видим прекрасни моменти на сближаване. 🥰

# 252
Здравейте, момичета! Hug

Отразили са в турските медии наградите "Maria lo Esco Awards", които спечелиха Ханде и Керем.

Снощи е започнало излъчването на сериала в Хърватия.

Хубав ден на всички! Flowers Hibiscus

# 253
Покоряваме Nature Earth Africa Nature Boom

Страхотно фен видео с Керем и Ханде , микс от "Въпрос на чест", "Великолепният тандем", "Халка" и "Азизе".
https://mobile.twitter.com/thebxmiyy_/status/1541463481676730369

# 254

Тези двамата са супер готини и свежи. Много си отиват. Енергията и харизмата им е в пълен синхрон.
Преглеждайки стари снимки и статии останах с впечатлението, че в живота си, както и на екран, чудесно балансират емоциите си. Имат всички необходими съставки на една чудесна, вълнуваща и трайна любовна история. За съжаление освен всички готини неща около тях и с тях, прочетох и за гнусните манипулации и действия на мениджърите им. Явно при двамата мениджърите и екипите зад кариерите им са били категорично против любовта им да се развива и пуска дълбоки корени. Натискът на хората, с които работят, медийните изненади, фенската общност и различните коментари от страна на хейтърите са довели до разрив в отношенията. Последствията са тази неофициална раздяла. За съжаление популярността която имат, договорните отношения с мениджъри и компании от шоу индустрията ги обвързва до толкова, че въпреки усмивките и привидно щастливия живот, те са по-зле и от "крепостни селяни". Всичко това е много тъжно....двама млади и влюбени хора в капана на задълженията към други.

Общи условия

Активация на акаунт