💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Flowers HerbДобър да е деня, Ви момичета!

Обещаната пътечка ... не е пътечката на Ханде и Керем. Пътечката е на Витоша от страната на с.Мърчаево.

За Марги, придружени от красиви слова ...
Маргаритки
Събудих се... До мене маргаритки -
любимите цветя на Бог.
Навярно ги е пратил някой,
който е будувал от любов.
Навярно някой, който знае,
че розите са суета,
нощес ми е донесъл обич
от бели, искрени цветя.
Поглеждам, между белите цветчета,
името си с цветен химикал,
на мъничка хартиена бележка
написала е снощи Любовта...
Каква шега! Докато я сънувах
при мене, без да зная, е дошла
и ме е чакала да се събудя
с букет от бели, искрени цветя.
Бистра Малинова
И за да остане поста в темата ...

# 256
Днес всички телевизионни и кино звезди в Турция споделят тъжната новина за смъртта на Cüneyt Arkın/Кюнейт Аркин.
Керем и Ханде също споделиха снимка и изразяват тъгата си във връзка с тази информация.

Този мъж е бил ментор на цяла плеяда турски артисти и любимци на публиката по целия свят.
У нас не е много познат, но ние сме едва от тридесетина години (не знам дали има толкова) зрители на турски филми и сериали.
Споделих новината, защото мисля, че е важна от гледна точка на професионалното и кариерно развитие на двамата ни любимци.
Всеки от тях се е докосвал до опита на починалия и може би им е тъжно.

https://tr.wikipedia.org/wiki/C%C3%BCneyt_Ark%C4%B1n

Бих казала, че това име е сравнимо единствено с името на Стефан Данаилов за нас

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 19:50 от DeniAra

# 257
Първи епизод на Sen Çal Kapımı  в Ютуб вече има над 41М+ гледания Wink Trophy

Gift Heart

Revolving Hearts

# 258
Здравейте хубава вечер 💜
Стори от Ханде 💖

# 259
# 260
Trophy

"Ханде Ерчел заслепява в кампанията на турската марка Nocturne."

https://www.harpersbazaararabia.com/culture/celebrity/hande-ercel-campaign

# 261
Много хубав тоалет от Ханде, но се повтаря от онзи ден, съвсем ни обърква, нова или стара снимка е това. Joy

Да бъдеш Керем Бюрсин. Много забавно фен видео. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://mobile.twitter.com/thebxmiyy_/status/1541682131243618305

# 262
Всички ли сме на бТВ Лейди ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 263
Пожелавам ви една спокойна и лека вече с ново от Мая

И от сладката Елчин (Мело)

# 264
  • София
Привет, момичета!
Живият живот понякога налага промени.  Утре, сряда, 29.06 няма да имам възможност да съм линия за преговора на 42 епизод на SCK. След допитване с любезните домакини, преговорът просто се отлага за четвъртък, 30.06. Съжалявам за промяната, но ще се видим в четвъртък. Часът и мястото са известни! Grinning

# 265
Привет, момичета!
Живият живот понякога налага промени.  Утре, сряда, 29.06 няма да имам възможност да съм линия за преговора на 42 епизод на SCK. След допитване с любезните домакини, преговорът просто се отлага за четвъртък, 30.06. Съжалявам за промяната, но ще се видим в четвъртък. Часът и мястото са известни! Grinning

Не се притеснявай Dilemi няма проблем, дано при теб всичко да е на ред до четвъртък.

# 266
Дилеми Hug

Обзор на епизода тази вечер:

Айдан отново тормози Еда по телефона:
Еда: Г-жо Айдан , затварям, не мога.
Айдан: Така ли , чакай, аз ще ти затворя, Севда.
Показах й кой е шефът.
😅

Селин направо изпита душевен оргазъм, когато каза следното:
"Той споделя тайните си само със специални хора. Смяташ , че си важна за него, но когато го попиташ нещо лично удряш на камък, нали? Тепърва ще ми искаш съвети." 🐍
(Имам снимка на Селин от тази сцена, но няма да я сложа. Не искам да я гледам в постовете си. Joy)

Мело как се намести между Селин и Серкан. Joy

Серкан: Тя е човекът , който докара животът ми и компанията до пълен хаос.
Селин: За годеницата си ли говориш?
😅
Упс.
Серкан видимо се изнерви много, когато разбра, че Еда е с друг мъж. Чак вода си пийна. 😅

Хареса ми, че Еда поиска помощ от Айдан, въпреки разговора им по-рано.
Айдан: Клиентът винаги греши. Хората не знаят какво искат, ние трябва да преценим какво искат като се вслушваме в това, което не ни казват.
Как започнахме в началото на епизода, как сме сега...Joy

Серкан към Еда: Не мога да разбера, коя си ти?
Айдан: Нека да ти представя годеницата ти - Севда.
😅
Серкан: Не ме гледай така!

Фикрет: Може да се съгласим, че Еда е едно добро момиче. 🤍

Докато Еда се извинява на екипа,  принцът на бял кон (черно БМВ) пристига. Stuck Out Tongue Winking Eye
Серкан: Ти си умна, много талантлива, имаш добро сърце, но си голям инат. И аз исках да опиташ, да опиташ и да се провалиш, да се поучиш от провала.
...
Не си струва сълзите, никой не трябва да те кара да плачеш. (тук пак са го променили нещо, ама айде 🙄)

И финал: Еда и Серкан отново са екип.

Най-хубавата част от епизода остана за утре. Серкан започва да споделя лични неща с Еда.

Един цитат за хората, които изграждат стени около себе си.
Понякога удряш ли, удряш, тухлената стена до изтощение и все не успяваш да я събориш. Друг път - просто вадиш една тухла и всичко започва да се руши.
Ви Кийланд.

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

# 267
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета и честит празник на всички, които празнуват днес! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

П.С. - Инфо
Дилеми, Hug
Отлагаме традиционния купон с 24 часа. Така че утре вечер в 20:00 ч. всички сме на линия Wink Tada

# 268
Честит празник на имениците!
Да са здрави и благословени и с гордост да си носят имената!

# 269
Добро утро Animal Bee

Вчера SCK започна в Чили, феновете в туитър се оплакваха, че часът е изключително неудобен,  рекламата за точната дата на стартиране беше пусната по-малко от седмица преди началото и въпреки това сериала е лидер по рейтинг вчера в часовия си пояс.🏆

Нося ви и малко почерпка. Днес имам имен ден , хапнете си нещо сладко за мое здраве. За съжаление аз съм още на принудителна диета и няма да мога, затова разчитам на вас. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

За да раздвижим темата днес , предлагам тема на деня "Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - за животните с любов". Stuck Out Tongue Winking Eye
Да споделим снимки с техните домашни любимци или други животни. Heart Exl (без Акиф 😂)

Общи условия

Активация на акаунт