💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Керем Бюрсин хареса публикация за Ханде Ерчел

Онзи ден Керем е харесал туит на фен. В този туит има снимка на Ханде и Керем е харесал тази снимка. Малко по-късно Ханде също хареса този туит. Ханде и Керем не се следят, но могат да следят, какво правят с тагове. Така и феновете не се затрудняват да разгадаят техните ходове. Тези техни ходове започват да се увеличават всеки ден. Очакваме скоро да се  покажат.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 23:20 от БлагаВест

# 586
Гримьорката на събитието на Olyverse отговаря на въпрос в инстаграм.
-Какво ти е усещането за Керем? Толкова ли е забавен, колкото изглежда?
- Държа се прекрасно с мен и беше много симпатичен. Атмосферата, която имахме беше много готина и се смяхме много.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънце ,
Скрит текст:
И на мен ми попадна тази новина днес. Не виждам нищо лошо и двамата са необвързани. Лошото идва пак от "феновете" , отвратителни коментари прочетох днес за Пънар, защото е с грешния Каан. 🙈  

Линде, погледнах видеото, няма такова нещо. Не я знам тази влогърка за какво говори, но туитър го следя от април месец доста активно. Ханде и Керем нямат общи лайкове, освен един на HBO max за успеха на SCK. И това беше преди месец може би. Някой се опитва да си прави трафик с фалшиви новини. Отдолу и в коментарите под видеото го пише, че е измислица.

Понеже днес няма епизод и няма обзор, ви нося част от интервю с Антонио Бандерас
Колко жесток е най-трудният пазар в света?

Превод
Скрит текст:
- Колко жесток е най-трудният пазар в света?
- Жесток е , защото има голяма конкуренция. Всяка година идват много хора, млади хора от цял свят , търсейки своят момент под слънцето. Така че да се задържиш на едно ниво за дълго време е много трудно. И коства много. Трябва да работиш усърдно, но работата е твоята награда. Това, което си постигнал , остава разпознаваемо за цял живот. Каквото и да се случи след това. Може би убих много митове, давайки си сметка, че нещата могат да се постигнат. Няма невъзможни мечти. И това е съобщението, което се опитвам винаги да предам на младите хора. Щом аз успях да го постигна, всеки друг би успял. Стига да работиш и да мечтаеш силно, да мечтаеш и след това да си сподобен на саможертва , да отидеш , да отдадеш душата си, да работиш, да се изправяш след падане. Това на американците им е много ясно , няма окончателен провал. Трудно ми е да го призная, но бяха направени проучвания в няколко университета , мисля че беше в Андалусия. Попитали студентите какви искат да станат , след като завършат - 75% от студентите искат да бъдат държавни служители. На същото проучване в САЩ 75% от студентите искат да са предприемачи. Искат да са собственици на своите животи,  не искат да са в офис с шеф над главата си. Искат да развият идея, да съберат няколко приятели и да се борят за нея. Така се получи фейсбук, гугъл , мак.. с този дух. Със 75% желаещи да са държавни служители не се строи държава. Държава се прави с хора, които рискуват.

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 587
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 588
  • София
Привет! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning

Мики, Flowers Hibiscus благодаря за интервюто на Бандерас.
По някакъв странен начин веднага ми напомни на Джон Ф. Кенеди :
"И така, мои събратя американци, не питайте какво вашата страна може да направи за вас – питайте какво вие можете да направите за вашата страна." "Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал." И още... и още...

За съжаление, в нашето объркано време, имаме отчаяна, крещяща нужда от водачи и визионери, способни да мотивират хората, особено младите, да започнат да виждат малко по-далеч от менюто на фаст-фууд ресторанта в мола и от екраните на телефоните си, докато си правят поредното безсмислено селфи!
Съжалявам и се извинявам за моите сутрешни неделни, все още "невчесани" мисли,  Mask
Мики ме провокира с Бандерас. Grinning

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 12:00 от Dilemi

# 589
  • София
Привет в неделя, мили момичета. Пожелавам ви един спокоен почивен ден.
А за такива, като мен, които не се спряха да пътуват и да си почиват, днес е работен ден.

Ферзан Йозпетек е последвал Керем Бюрсин. Той следва и Ханде Ерчел. Дали няма да изкочи нещо ново и предизвикателно? 

Ферзан Йозпетек е турски сценарист, режисьор и писател. Има и италианско гражданство.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 12:34 от БлагаВест

# 590
Здравейте Animal Bee

Дилеми, няма защо да се извиняваш, радвам се, че преводите ми , които не са съвсем по темата Joy , ти допадат и те карат да си припомниш някои неща, и да се замислиш над нещата от живота. Blush

След вчерашното затишие и от двамата. Днес има леко раздвижване от Керем. Ново стори. Струва ми се , че е заснето, докато пътува в самолет. 🤔
https://mobile.twitter.com/Diliana_G/status/1546082716432703488

Стара снимка с Керем , споделена на стори от Burak Bujin

Приятна неделя ви пожелавам. На почиващите денят им да е безкраен, а на работещите да мине като един миг! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 591
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Ханде напредва! Trophy

Sparkling Heart

Ханде Ерчел и Disney Plus

Скучно е тези дни откъм новини, но си има нужда и от такива паузи. Satisfied

# 592
# 593

Така е, Слънце. Има си нужда и от кратки паузи. Покрай годишнината аху-иху, сега тихо Satisfied
Интересно стори от Керем LaughingThinking Само не питайте защо се смея. Joy

# 594
Керем май за първи път споделя каква играе на нинтендото, но сме го виждали доста пъти по снимки.

Марги , само ни провокираш любопитството с това "не питайте". 🤔😂

Предлагам тема да раздвижим днес.
Ханде, Керем и слънцето. 🌅🌞🌅

# 595
не е слънце, но е корона

https://twitter.com/i/status/1546046732726702080

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 18:07 от mirka 76

# 596
По темата, която Мики зададе преди малко Wink

# 597
  • София
Една невероятно магнетична двойка. Накарала целият свят да се влюби в тях.

Керем: "Вие знаете... Ако знаете..."

Фендомът: "Ние знае,  ние знаем..."  

# 598
# 599

Една снимка по темата и една черно бяла, но много ми харесва и затова я споделям.
Имам специално отношение към черно белите снимки, повече ги харесвам от цветните.
Показват изчистени образи, характер и дълбочина....

Вълшебни целувки за приятна неделна вечер.....Kissing Heart Heart Eyes

https://www.instagram.com/reel/CfevA_NopQ7/?utm_source=ig_web_copy_link

Общи условия

Активация на акаунт