💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 781
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро на всички!
Днес мосюлманите празнуват Курбан Байрам!
Курбан Байрам е мюсюлмански празник на жертвоприношението в чест на приключването на хаджа, отбелязван на 10-ия ден от месец „зул хидж“ по мюсюлманския календар (хиджра), в памет на жертвоприношението на пророка Ибрахим.

Самото поклонение продължава около седмица, празникът на жертвоприношението бележи една от върховните ритуални практики. Тези, които празнуват празника у дома, правят церемония, подобна на тази, която се провежда на същия ден в Мека. Първо се принася в жертва агне или други жертвени животни и месото се приготвя за хранене или като дарение на бедните. Жертвените животни се наричат още курбани – овце, кози, камили, крави и телета. Чете се специална молитва преди жертвоприношението.
Една част от курбана се разпределя на нечетен брой (3, 5, 7, 9) парчета и се раздава на бедните, съседи и близки.

Искане на прошка (целуване на ръка)
Иска се прошка от по-възрастните членове на семейството, като се почва от дядото, бабата, бащата, майката, по-голям брат/сестра. Най-малките членове от семейството се възнаграждават с пари, бонбони.

Хубава традиция са запазили комшиите през вековете!
Честито на всички празнуващи и на нашите патрони!!

# 571
Добро утро хубави почивни дни 💜

https://twitter.com/bursinera/status/1545411614916091906?s=20&am … cN_AWIa3AeQWf2BdQ

Хастегът #SenÇalKapımı2Yıl , използван за отбелязване на 2-те години на сериала, се превърна в световна тенденция с повече от 126 хиляди туита и беше в дневния ред на страни като Испания, Италия, Бразилия или Чили

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 09:27 от sani1212

# 572

Добро утро на всички Blush
Честит Курбан байрям на празнуващите Hug

Нямам време да гледам, търся и правя красиви снимки на Керем и Ханде, затова съм ви безкрайно благодарна за всичко което споделяте.
Стиховете, диалозите, снимките и анализите на "врата", както и чувствата, които предизвикват във вас двойката Еда и Серкан са много ценни за мен.
Чета и гледам с удоволствие споделеното, като се присъединявам към всичко описано с толкова емоция.

Розите от снимката са окъпъни от вчерашният летен дъжд над Велинград Heart Eyes
Нека са подарък за всяка от вас.
Оставям ви с пожелания за хубав, влюбен и усмихнат съботен ден Heart Eyes

# 573
  • София
Добро утро в събота, мили момичета. Макар и дъждовен, нека този ден да бъде спокоен и релаксиращ.

Все още съм под емоциите от вчерашната годишнина. Не ме пуска вече втора година този сериал. Здраво ме е хванал и ме държи. Гледам отново и отново и намирам все нови моменти, които съм пропуснала по времето на реалното гледане.
Керем продължава да отвоюва територии по целия свят. Вчера Керем спечели вота в Италия. Това е невероятно постижение, при положение, че там популярен е другият известен и много добър турски актьор Джан Яман. Честито Керем! Ти си невероятно момче. Бъди здрав, продължавай да покоряваш върховете в твоята професия. Нека стрелата на Амур да те е улучила здраво в сърцето и да не може никой да я извади от там.  

Намерих тези снимки от СЧК.  Много са се забавлявали на сетовете всички в този невероятен екип, който ни накара да не можем да се отлепим от екраните вече 2 години. Пожелавам на всички да имат още много успешни проекти. Те го заслужават.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 10:52 от БлагаВест

# 574
Здравейте Animal Bee
Честит празник , ако има празнуващи сред нас! ❤

Изпълнителят на Gold ни честити празника. Innocent

HBO Max Brazil също
Преди две години Серкан и Еда случайно си сложиха белезници и започнаха една любовна история , достойна за новела. 💕

Отговор от Керем за коментара на Сарп вчера.

Дени, благодаря за розите. 🥀 Те също един от символите в сериала, като видя роза си мисля за "Малкият принц" и SCK. Heart Exl

Прекрасен да е денят ви! 💛

# 575
Повтарят сериала отново по Фокс и ето я класицията на Somera от вчера. Satisfied Две години от началото на сериала и още влиза в класациите, че даже и на първо място. Голям късмет извадиха Фокс. Satisfied

Sparkling Heart

# 576
  • София
Появи се нова информация за Ханде и Керем. Айшегюл, дъщерята на спортният треньор по фитнес на Ханде и Керем, е започнала да следва и двамата едновременно. Ханде също я е последвала.
Двойката ХанКер сякаш са в семейна форма. Действат много синхронизирано. А може и да е съвсем случайно...

# 577

Днес е един свещенен празник за мюсюлманите 🐏Курбан 🕋Байрам,  Аллах- Господ е един и живеем под едно небе, Особено сега през тази криза ние човеците имаме по голяма нужда от толератност  разбираемост взаимопомощт и МИР🤲🏻♥️🙏🏻, Трябва да живееме като братя и сестри  , Честит празник на празнуващите  , Аллах -Господ да пази цялата планета 🕋❤️  Да няма войни  да няма гладни дай Боже , Всички да сме здрави🍀🍀
Flowers HerbМомичета споделям с вас, поздрав от моя приятелка Мерве!

Честит празник и на нашите любимци !

# 578
  • София
Яси и аз имам приятели в Истанбул, на които днес честитих Байрама. Както и те не пропускат да ми честитят нашите християнски празници.
Хората се раждаме еднакви. Никой не се е родил християнче или мюсюлманче. Този избор всеки го взима по-късно. Затова трябва да се уважаваме и да се разбираме. Нека да е честит празника на всички мюсюлмани. А ние, като добри християни ще го споделим с тях.

Нека да е честит празника и на нашите любими патрони. Да са здрави, да живеят мирно и щастливо. Да се обичат, да намерят най-верният път в живота и винаги да гледат в една и съща посока. 

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 17:00 от БлагаВест

# 579
  • Плевен / София
Благодаря на всички, които се включиха днес. Flowers Hibiscus Много хубаво стана в темата. Sparkling Heart

Аквамарин, излекувахте ли се вкъщи от вируса?

Кой ми се губи още днес? Сиси, Нинка, Габи,Гости , Сними, Мира, Златна, Мери 1 и 2 Stuck Out Tongue
От балкона Калина, Сийка, Хоп-Троп, sisihua, ceci1027 ... Знаете ли колко хубаво ще ни стане, ако се включите поне еднократно. Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Sparkling Heart

Аз съм си тук, но съм командировка последните два месеца и съм само с телефон....
Здравейте момичета....
Честита годишнина....Наистина вярвам, че "любовта ще спаси света..."

# 580
Керем в Туитър Wink

Sparkling Heart

Revolving Hearts

# 581
  • София
Толан Шоу, авторът на култовата песен "Gold", която се превърна в химн на сериала СЧК, е поздравил за 2-рата годишнина от излъчването му.

Когато стрелите на Амур вече са ги пронизали, а те все още на са го разбрали...

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1545768154856554496

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 21:27 от БлагаВест

# 582
https://www.rtl.hr/show/mirise-na-ljubav/foto-magnetna-privlacno … a7ff-8e19cfbaf23b

МИРИШЕ НА ЛЮБОВ
СНИМКА - Магнетично привличане: Серкан и Еда се правят на сгодени, но езикът на тялото им разкрива много повече!
Еда и Серкан не се споразумяват за нищо друго, освен за съвместния си план да се преструват на сгодени, но едно е сигурно – те все още не са готови да признаят един на друг, че са привлечени един от друг!

# 583
Дисни + през тази седмица всеки ден пускат по една нова реклама с някоя от звездите си. Днес излезе рекламата с Джан, вчера Арас, в четвъртък Халит, сряда Джансу Дере, вторник Ханде, понеделник Пънар Дениз. Познайте чия реклама има най-много гледания. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Гости Sparkling Heart Flowers Hibiscus

Разбира се, че нашата е с най-много гледания. Satisfied Trophy По лайкове и гледания да не си го мерят с Хандето. Не че са важни толкова, но е хубаво като са много. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:
Извън темата, спрягат днес Каан Йълдъръм с Пънар Дениз. По сторито й са ги разкрили, че са двамата, но в какви отношения не се знае. Не че нещо, но Ханде с наздравици не я видяхме. Satisfied

https://twitter.com/series_turques/status/1545811543673167873/photo/1

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт