💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 783
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Напредваме Wink
#SenÇalKapımı2Yıl
45.7K Tweets

# 556
s..v, и аз като Марги много се радвам, че получи вдъхновение днес да напишеш тези думи. Носталгично ми е за твоите постове преди. Heart Exl

Шесто място в световния тренд Nature Sparkles

# 557
Bell Една любов, която ме накара да се влюбя в тях. Една любов, която ме накара да повярвам в приказките. Една любов, за която мечтаех повече от тях. Една любов, която ме накара да изпитам болка след края. Една любов изживяна не само в сериала, но и в реала. Една любов, която се случи пред очите ни и ние я изживяхме заедно. Днес, 2 години след началото се усмихвам и се радвам, че я имаше, че ме накара да мечтая, да повярвам, че зад всеки аватар тук, стои влюбено и туптящо с любов сърце. Днес, 2 години след началото благодаря на всички вас, повярвали в доброто и любовта. Всеки вярва в тях по различен начин. Аз вярвам, че пътят, по който вървят Керем и Ханде е техен личен избор. Желая им нови проекти, нови хоризонти и любов, но любов като в приказките. Те го заслужават. Заради любовта, която раздадоха и в която ни накараха да се влюбим.
Bell Прекрасна вечер, мили момичета. И понеже бях в Сицилия, ще си позволя да цитирам един сицилианец "Любовта е теорема, която трябва да се доказва всеки ден." Архимед.
Bell Благодарност и към всички актьори и екип, станали част от този сериал. В него се създадоха нови любови и нови приятелства. Дано издържат на времето и бурите. Желая им го от сърце.
Bell И накрая едно наздраве. Наздраве за любовта, която е изживяна, защото именно изживяната любов пише спомените. Revolving Hearts

Bell Началото...Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 22:35 от st_ina

# 558
"От небето паднаха три ябълки: една за онзи, който е видял, втората за този, който е разказал, и третата за този, който е слушал и е вярвал в доброто..."

Аз пак със закъснение разбрах, че ретуитовете също се броят, стига да отговарят на изискването да са без главни букви и знаци tiptoe

# 559
Започваме .... всички на Лейдито Wink

Gift Heart

# 560
Благодаря на всички, които се включиха днес. Flowers Hibiscus Много хубаво стана в темата. Sparkling Heart

Аквамарин, излекувахте ли се вкъщи от вируса?

Кой ми се губи още днес? Сиси, Нинка, Габи, Гости, Сними, Мира, Златна, Мери 1 и 2 Stuck Out Tongue
От балкона Калина, Сийка, Хоп-Троп, sisihua, ceci1027 ... Знаете ли колко хубаво ще ни стане, ако се включите поне еднократно. Flowers Hibiscus

Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 00:29 от midnight__sun

# 561

Gift Heart

Revolving Hearts

и сериала е в тренда Wink
#SenCalKapimi
13.5K Tweets

# 562
# 563
100 хиляди туита за 2 години "Почукай на вратата ми".

Flowers Hibiscus

Лека нощ! Nature Sparkler

# 564
Керем със своите приятели

# 565
  • София
Привет прекрасни, усмихнати, щастливи в празничния ден/нощ, момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се в последните часове на днешния 08 юли 2022 год., точно две години от деня, в който гледах първи епизод на сериала "Почукай на вратата ми" и изпитах първите вълнения от видяното, странното усещане за нещо ново, нещо различно и нещо клиширано, но поднесено оригинално като сценарий измежду турското дизи производство! Първите епизоди на сериала бяха определено изключително силни, а въвеждането от страна на сценаристите на толкова много фини моменти, паралелни диалози, легенди, откъси от книги, оригинална музика, впечатлиха всички гледащи сериала! А ние, присъстващите в темата останахме приковани пред екраните в името на любовта, завладяващата, романтична и драматична любов между Еда Йълдъз и Серкан Болат! Любовта е нещо, което е трудно да бъде описано с думи, но за тяхната епична любов ние тук заедно изписахме десетки теми! Преживяхме заедно безброй радостни, щастливи, вълнуващи, усмихнати, но също така тъжни, разочароващи, обезнадеждаващи моменти с приказката, наречена „Почукай на вратата ми“! Поствахме снимки, гифове, клипове, писахме разсъждения, коментари, анализи, стихове, нови сценарии и всичко, което можехме да напишем за отношенията между Еда и Серкан, за техните семейства, приятели, колеги, тяхното минало, настояще и бъдеще! Една любов, започнала случайно по времето на една среща в университета

и завършила на красивия морския кей с две вече пораснали деца!

Сериалът ме привлече със силното си и интригуващо начало, невероятната химия между двамата актьори в главните роли и чудесните взаимоотношения в екипа. И така стартирайки на 08 юли 2020 година, неусетно изминаха две години, които за всички нас, независимо от личните, семейни и професионални моменти бяха белязани от една световна пандемия, която за съжаление все още не си е отишла! Присъединявам се към всички фенове на сериала в днешния ден, които отбелязват тази годишнина, а относно главните и второстепенните герои в сериала, както и останалите участници в него се надявам да са живи и здрави, много успешни, защото аз като техен поддръжник се надявам да имам удоволствието да видя в тяхно изпълнение още по-стойностни, качествени и успешни проекти в бъдеще! Heart

Искрени благодарности за нашите поетеси, днес беше много силен творчески ден за тях! Gift Heart
Хубава вечер и спокойни сънища от мен! Nature Last Quarter Moon With Face

# 566
Достигнахме целта за деня. Hands Clap
nrgmama , Hug
Всички останали потребители, които споменахме днес и не успяха да се включат днес, нека да знаят, че са добре дошли по всяко време и без повод. Hug

Минавам да си оставя обзора за днешния епизод. Memo

Айфер за Каан: Скъсай с него. Казвам го интуитивно, нямам доказателства, но всяко негово действие и всяка негова дума са лъжа.
Оп, паралел. След вечерята със Серкан, който също не беше много искрен с Айфер, тя не каза такива думи на Еда. Айфер усети, че нещо не е наред в тяхната история, но повярва на Серкан, когато той я увери, че няма да нарани Еда. Това последното той не го изпълни , но това са подробности. Joy Имам предвид, че Айфер усети Каан като подмолен и лош човек само от една среща с него, а за Серкан не е усетила такова нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye

Селин:Помниш колко ми беше трудно да скъсаме, толкова те обичах, но получих добър урок. Може би раздялата ти с Еда ще даде урок и на теб, и може да е добър. 🤔 (това покана за сдобряване ли трябва да е ? )
...
Серкан: Ако следвам моята логика, ти си най-подходящата жена за мен. Но, ако следваме твоята логика, най-подходящият мъж за теб е Ферит. 😅
Селин: Еда и ти, следваш ли нейната логика?
Серкан: Там няма логика.

Така е , защото любовта е нелогична, мили мои. Smirk

Еда научи, че Ферит е пратил договора им на Каан и се обвърза с тайна, която дори не е нейна. И няма никаква изгода от това да не я разкрива..

Селин кани Серкан да пият по питие, но той има важна работа, трябва да разходи Сириус. Защо не я покани да го разходят заедно? Не се сети или просто не иска. 😅 (гласувам за второто 😏)

Сириус намери Еда в парка. Ех, това кучешко обоняние. 😜

Серкан: Сейфи, видя ли Еда?
Сейфи: Не, виждате ли същото като мен?
Серкан: Ти какво виждаш?
Сейфи: Един самотен мъж.
😅
Едно от любимите ми включвания на Сейфи, героят му няма много реплики, но винаги са на място.

Джерен към Енгин: По света има много разбити сърца, може да поправиш някое. 🤍

Алптекин: От години живеем като в калъп и не можем да излезем, аз не мога. За първи път в живота си намерих смелост да дойда в офиса ти, да поговорим. Всички се променяме - аз, ти , майка ти. Това момиче ни променя, явно е от този точно тип хора. Те отиват някъде и променят нещо, и накрая то се оказва най-важното, разбираш ли?
Серкан: А доверието?
Алптекин: И там има калъп, но ти си човек, който може да го счупи.

Много хубава сцена между баща и син. Алптекин направи крачка към сина си , време беше...

Серкан: Еда , много държа ти да поемеш проекта. Не ми отказвай, просто ела с мен.
Еда: Няма да дойда, поне не сега.
Серкан: Ако не сега, кога?
Еда: Скоро, когато ти докажа колко нечестен беше с мен. Ще дойда така, че ще ти се иска никога да не си ме познавал.

Фифи беше опасна в този епизод. Приспа Каан и взе доказателството.  Обичам силните женски образи, които създава Айше Кутлу.

Мело: Поредната любов, както дойде ,  така и си отиде. 😪

Серкан си прекъсна срещата, за да се види с Еда.
Серкан: Виж, Еда, вината не е у теб. У мен е. Аз не вярвам на никого и затова все търся доказателства. Ти беше права, думите ти бяха верни. Не са нужни доказателства, за да вярваш на някого , вярваш му , каквото и да става, и аз ти вярвам.
Еда: Трябваше да кажеш това в началото , а не сега. Ти накърни честта ми , унижи ме, наказа ме и защо? Много ме нарани, Серкан... Всичко свърши, Серкан Болат. Никога няма да се върна. Сбогом.

Следващата седмица ще видим как Роботът ще опита да върне Феята отново в живота си. 🤖🧚‍♀️

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 00:52 от mikipoli

# 567
Макар и със закъснение се отбелязвам за годишнината!

И няма да съм аз, ако не постна това

Благодаря на всички, които се включиха днес. Flowers Hibiscus Много хубаво стана в темата. Sparkling Heart

Аквамарин, излекувахте ли се вкъщи от вируса?

Кой ми се губи още днес? Сиси, Нинка, Габи, Гости, Сними, Мира, Златна, Мери 1 и 2 Stuck Out Tongue
От балкона Калина, Сийка, Хоп-Троп, sisihua, ceci1027 ... Знаете ли колко хубаво ще ни стане, ако се включите поне еднократно. Flowers Hibiscus

Sparkling Heart

# 568
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 569
Миси, ранобудна си и в събота. Посланието ти всеки път ми напомня едно друго: изживейте своя динамичен, прекрасен и стремителен ден днес. 😅🙃

Колко хубаво, че около годишнината се посъбрахме... Сериалът си остава специален за нас. Някои го свързват с това, че са го открили в тежки моменти, а други -  в щастливи. Сватба, бременност, нанасяне в ново жилище...  Както казах специален е Heart Exl

Мики, така е, интуицията на Айфер не я подведе. Веднага надуши що за човек е Каан, със Серкан не се случи същото. 🙃
А любовта... Любовта не се подчинява на правила и не следва логика.

Общи условия

Активация на акаунт