💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 786
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Ханде качи стори с Мави ,но мисля че не е от сега, защото малко преди това Джанер качи стори с Мави която си е вкъщи
https://twitter.com/allaboutercel/status/1545401734415241216?s=2 … aaf52nAmqNkG3Q2JQ

# 541
От сторито на Ханде .
Както винаги е красива и ослепителна.

# 542
  • София
Още доза "Jealousy" (Ревност)

# 543
Марги, най-дружелюбна със сигурност. Най-голяма познавачка на потребителите в темата. Sparkling Heart

Мики, не мисля, че ще ми бъдеш конкуренция на туитовете. Satisfied Но пък децата си ги оставила на баба им и ми изглеждаш мобилизирана и надъхана. Animal Hear No Evil За да сме коректни, ретуитването една от друга не е разрешено. Satisfied Нека си спретнем един дуел. Satisfied

"Честита среща за втората година с Еда Йълдъз, която не се страхува да бъде себе си, украсява всяка среда, в която се намира и вдъхновява всички нас с любовта и саможертвата си. ✨ За щастие вие дадохте душа на този специален герой."

# 544
Тази вечер се оформя купонче ... Tropical Drink

Sparkling Heart

Revolving Hearts

# 545
Слънце, радвам се, че пое ръкавицата. Stuck Out Tongue Winking Eye Ок, няма да ретуитвам от теб, спортсменска игра. Joy Стартираме в 20:00 Smirk

За всички, които обичат словоизлияния в стихотворна форма:

Размисли и страсти от mikipoli Joy
Слънцето си спомня, че от рейтинг се вълнуваше,
а мен това пък , след 20тина епизода,  хич не ме интересуваше.
Исках само хубав финал тази история да получи,
дори и преждевременно да се случи.
Помня, че Марги беше на моето мнение,
ние двете като че ли винаги балансираме като настроение. 🤔
В нищо никога не сме убедени, винаги оставяме шанс за съмнение,
а доказаните факти приемаме с лекота и без особено вълнение. 😅
За щастие, не се сбъднаха всеобщите притеснения за кратък сериал,
чак на 52 епизод тази история направи своя финал.
Помня ясно как по първите епизоди се прехласвах, за превод нямах търпение ,
Алекс тогава я нямаше сред нас, за съжаление.
Английски, испански превод, каквото намеря на другия ден налично ,
а след това и на български , да затвърдя всичко отлично. 😂
Много добре си спомням , когато Алекс на 12ти епизод се включи
и моята драма да търся превод на сто езика приключи. 🤪
Когато нещо ни интересуваше или имахме съмнения ,
тя винаги откликваше своевременно да ни изясни разни реплики, да няма недоразумения. 😅
След това започна туитър еуфория,
да покажем на турците, че този сериал има голяма аудитория.
С удоволствие се включвах всеки път и до късно стояхме със Слънцето да проверим,
успели ли сме зададения за деня рекорд да подобрим. 😏
Новини/клюки/спойлери Миси винаги рано-рано ни носеше,
всичко тя следеше и голямо улеснение за мен беше.
В инстаграм и туитър (освен в сряда) почти не влизах,
просто защото от бг мама не излизах. 😅
Спомням си, че рано сутрин ставах, децата на градина да водя,
но щом отворя очи, темата първо проверявах
и за градината редовно закъснявах. 😂
Даже веднъж отправих на nrgmama едно такова обвинение,
че тя е причината за моето редовно закъснение. 😂
Нейните постове винаги бяха среднощни, но не е виновна тя, че пише така увлекателно,
аз съм си виновна, че не следя часовника старателно. 😂
Да пиша аз не мога така увлекателно като някои потребители,
затова цитати ви споделях редовно, за всички книголюбители.
През февруари и март не бях много активна,
не ми харесваше това положение,
че статуса на връзката между Ханде и Керем влие на нашето настроение.
И аз като Слънцето реших, че каквото се случи , се случи
и скоро форумството ми ще приключи.
Когато една врата се затваря,
друга се отваря.
Много пъти се е задавал въпросът "кой/какво ни доведе в темата" (преди) - Ханде , Керем или сериала?
Няма нужда да отговаряте, щом четете тази тема е ясно,
хванах ви натясно. 😆
За финал ще кажа само "БЛАГОДАРЯ"
на "Почукай на вратата ми" , че ни събра!

# 546
Мики Sparkling Heart

Излязоха още снимки от посещението на Керем в Испания.

# 547
# 548
Слънце, аз съм готова, точно 300 туита направих за 20 минути и ме блокира. По-късно ще пробвам пак. Stuck Out Tongue Winking Eye Сега оставам да следя как се справят "колегите". Joy

Какво забелязват феновете. Joy

# 549
Включване от Сарп Wink ... дано и останалите се появят тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

"Приятели, видях, че това е #sençalkapımıikiyaşında 😏 Моя скъпа стара драма, която добави прекрасни неща към живота на всички на снимачната площадка и ни накара всички да прекараме дни, които няма да бъдат лесно забравени… Позволете ми да повторя това, което всички казаха… Такъв екип няма да дойде лесно отново 🫶🏼 luv U"

Cupid

#SenÇalKapımı2Yıl
18К

# 550
Здравейте, прекрасни, влюбени момичета!
Честита ни годишнина!
Успех @sencalkapimi!

Понякога се връщам назад в темите и потъвам в отминали страсти и вълнения. С усмивка отчитам вибрации с различна, много висока и вероятно непонятна за външен читател честота. Не че сега
 не трептим около нашите любимци, но амплитудата е друга. Като отлежала любов - красиво обгрижена във времето и с осъзната непреходност.

Айше Кутлу разчовърка душевността ни и насочи мислите ни извън рамките на ежедневието ни.
Накара ни да излезем от егоцентризма и рутината на делника, и да погледнем встрани непредубедено и с чисти очи. Представи ни естествените, простички, обикновени човешки отношения и стремления приказно, и ни припомни,
че в нашата собствена приказка главни герои сме ние. Във време, в което се криехме зад маски и се учехме да водим нормален живот от домовете си,  невероятният екип на сериала ни накара да се вълнуваме и да мечтаем, даде ни светлина и надежда. Сценаристите черпеха вдъхновение от самите актьори и изградиха половината серии върху техни реплики, възгледи, и опирайки се на талантите им. А ние колкото и да мрънкахме относно сценарий, монтаж и някои недомислици, чакахме с нетърпение и любопитство всяка серия. Всеки актьор отдаде не само любовта към професията си, а вложи и частица от себе си в характера, който изграждаше. А Ханде и Керем, подобно на старите майстори, които вграждаха
сенките на любимите си в построеното, за да вдъхнат душа на камъка, вградиха собствената си  любов и ни влюбиха в приказката на Еда и Серкан!

Цитирам Башак Гмлд...олу😂, защото много харесвам чувствителността ѝ:
"Сега те изпращам с ветровете....но не те изоставям....Успех @sencalkapimi. Какъв късмет, че можеш да си вършиш работата с такава любов. Искам да благодаря на всички за времето, което ми отделиха, отнеха ми и прекараха. Това не е сбогом, а „ще се видим скоро“.
Обичам ви.
Тъжна съм.
С любов.  "

Момичета, страхотни сте!
Безкрайно ви благодаря, че заедно съпреживяхме тази магия и продължаваме да я споделяме!
Благодаря!

# 551
Мики, отне ми 8 минути повече, но и туитвах. Имам този рефлекс все още, но месеците без туитване си оказват влияние на скоростта ми. По 300 туита от нас, Марги сещай се. Satisfied

# 552
Flowers Herb Слънце, специални благодарности за ентусиазма ти!

Моля, за една маргаритка за Марги, коректива в темата.

Дадоха ни толкова много, че срещите ми с тях винаги ме ...

# 553

Мики, надминала си себе си Hands Clap
Приличаме си с теб по това, че сме по-обрани откъм емоции и често в недоказаните твърдения се съмняваме, а доказаните просто ги приемаме с лекота. Wink

Какво сега, Слънце, аз ли да ходя да туитвам?! Joy

Силве, не е лъжа, други са в момента "вибрациите". Наслаждаваме се на магията, която ни събра, а преди се вълнувахме за неизвестното. Покрай сериала, реала...
Добре, че е годишнината, че да ти дойде вдъхновението и на теб, нашата Айше Кутлу. С всяка дума докосваш душата на човек. Някога сериала провокираше някои от вас да разкрият пред нас способността си да пишат красиво. Сещам се с носталгия Revolving Hearts

Яси, благодаря! Heart Eyes

# 554
  • София
Нека в този ден, когато честваме годишнина от сериала, да се заредим и с надежда, че приказките винаги завършват с щастлив край.
Изгледайте това видео от преди 26 минути. В него се твърди, че днес Ханде и Керем са били заедно на тенис корта с Мави. И че любовта им отново разцъфтява и то с по-голяма сила.

Hande and Kerem are babysitting again! Look where Hande Ercel and Kerem Bürsin are.

31,6 милиона туита до този момент. Отново ще поставяме рекорд.

,

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 21:25 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт