💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета. 💖
Вече е петък и сме на една крачка от уикенда 💟

Днес ми е едно такова носталгично може би, защото се навършват 2 години от първия епизод на любимия сериал. 💓
Няма друг такъв сериал и няма друга такава химична двойка. С един поглед един към друг изгарят не стая, а цял апартамент 🔥🔥🔥

Преди две години Еда и Серкан (Ханде и Керем) станаха много важна част от живота ми. Точно по време на първия сезон на сериала се нанесох в сегашното си жилище, изпълнена с ентусиазъм и мечти. Те буквално се нанесоха заедно с мен 😂 Спомням си как сряда вечер беше като празник за мен, защото си поръчвах храна или готвех. След това сядах да гледам на живо сериала като едновременно с това пишех и в Туитър за тренда. Голям купон беше 😂 Сега друг сериал или друга двойка не могат да ме накарат да направя същото. 😂
Довечера смятам да отбележа годишнината с това:

Наздраве от мен 🤩

И как се чувстват Ханде и Керем? 💥
Според мен много хубаво да видят спомените на феновете и това, което хората пишат. Да преценят за себе си струва ли си такава любов да бъде зачеркната просто така. 🤷‍♂️ Ако са поумняли и са се сдобрили, по-добре да не повтарят същата грешка и да пазят важното за себе си 🙏

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 15:13 от Анонимен

# 526
Слънце, Марги прекрасни стихове сте сътворили след мен , след малко ще видя и аз дали пак ще ме навести музата. 😏

Усмивка, влизам веднага да ти отговоря. Според мен Ханде и Керем много добре разделят сериал и реал  , ЕдСер от ХанКер. За феновете е трудно понякога , но те са го изживяли и си знаят. Няма как да не се радват на успеха на сериала, на феновете , които почти година след финала не спират да говорят за него! Не виждам как нещо такова може да ги дразни. Този сериал беше голям трамплин и за двама им в професионален план  , каквото и да е станало в личния им живот , то няма общо със сериала. ❤

Гери , наздраве! Ако искаш ме последвай в тутитър, никът ми е същия, както тук. С други момичета от темата се следваме отдавна и така си помагахме и за хаштаг рекордите, защото е много по-бързо просто да ретуитваш от някой друг. Stuck Out Tongue Winking Eye
Слънцето вече писа, че ще пуснат към 8ч някакъв хаштаг , с който да туитваме довечера. За доброто старо време и аз ще съм на линия. Blush

# 527
Гери, наздраве!
Мики, да потуитваме малко довечера. Satisfied Hands Plus1 Още ме бива и ще ги навъртя за отрицателно време. Satisfied

Ново от Ханде на стори

Да си припомним началото...

# 528
Здравейте две години отлетяха ,а все едно вчера започна сериала лудос голяма ,Няма такъв друг сериял да те държи до късно вечер,да преживяваш всички емоции с героите отново и отново и да не можеш да започнеш нещо ново да гледаш и да изпиташ по не малко от това което си преживял с Почукай на вратата ми Purple Heart

Ново от Ханде

# 529

Да, 2 години и ние сме винаги с тях и в хубаво, и в лошо, и най-вече в любов
Любовта на Edser винаги ще остане и ние все още чакаме Hanker

# 530
Мики, последвах те. 😊
Аватарът ми е на Senden Daha Güzel 😂
Но профилът ми е вече за всичко, което гледам. Опитвам се вече да изляза извън рамките на SCK.

Ново от Ханде - много е красива 🧿

# 531
https://twitter.com/gecemavisinh/status/1545372055713058816?s=20 … p3yqiICyNafjWNqTA

Ханде отново е с червено червило

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 15:44 от sani1212

# 532
Щели да туитват.... Питайте ме мен колко туита ми са се откъснали от сърцето Satisfied Един-единствен. Още го помня: #edabolat. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но пък се радвам на по-активните. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
Гери, как се излиза от тези рамки? Опитвам се да го преодолея още, но не ми се получава. Satisfied Новия сериал нещо не мога да го загледам. Все се каня да си пусна първи епизод, но така си стои. Надявам се, че като им дойдат новите проекти, лека-полека ще успея да си пренасоча вниманието към тях. Smile

Марги, твоето туитване го знаем. Satisfied Но по онова време всяка си имаше нейните си задължения. Едни туитвахме, ти гласеше темите, трети писаха чаршафи, четвърти ни носеха новините, други ни забавляваха и така. Sparkling Heart

5 милиона прегледа за клипа на Дисни.

Sparkling Heart

# 534
Уау, видеото на Дисни кога ги навъртя 5 млн. гледания Flushed

Ашк Вар отбора пак се оглежда за знаци Joy Joy Joy

Слънце, не туитвам и не гласувам аз. Ясна съм ви Satisfied

# 535
Гери, върнах ти жеста. Stuck Out Tongue Winking Eye Радвам се, че си успяла да загледаш друг сериал. Моята история с този сериал е следната :
Скрит текст:
Гледах първи епизод от край до край , хареса ми , споделих тук, похвалих го. Втори епизод обаче едвам се сдържах да не превъртам с мишката, но все пак устоях. Трети епизод го изгледах с малко превъртане и снощи гледах четвърти с мнооого превъртане. Joy Няма да се получи , главният актьор - Бурак някой си изобщо не ми допада как играе. Мислех, че ще свикна , но не свиквам. Joy

Радвам се за всички , които успяват да загледат нещо друго, но на мен не ми се получава вече доста време. Confounded

Слънце, ще туитваме, чак пратих децата при баба им за целта. Joy Шегувам се, просто съвпадение. Колко беше лимита преди да ни блокират - 300 туита ? 🤔 Да видим коя от двете ни първа ще ги направи. Stuck Out Tongue Winking Eye Имаме време от 20ч до 22ч. Joy

Марги, Марги, много разочароващо...Joy Важното за мен е, че активността ти в бг мама не се равнява на тази в туитър. Joy Нито един път не ни остави бездомни , дори когато имаше известие чак на 48-49страница, че трябва ти да правиш нова тема. Stuck Out Tongue Winking Eye Когато има нови хора в темата , винаги ги посрещаше и споменаваше редовно , да не се чувстват излишни и да отидат на балкона. Joy
Ти беше и си най - дружелюбният потребител в темата за мен! По този повод нещо от филма "Имаш поща" с Мег Райън и Том Ханкс.
"Обичам маргаритки. Те са толкова дружелюбни. Не мислиш ли, че маргаритките са най-дружелюбното цвете?"

П.с. Марги пита преди време за рейтинга на новия сериал на Айше. Нисък е , няма 4%. Обаче е лидер. Joy Положението това лято е трагично.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 15:59 от mikipoli

# 536
  • София
Качвам ви едно весело видео от преди една година, в което можем да се посмеем на ревността на Серкан. Прекрасно изиграно от Керем.

Под сурдинка прочетох вече на няколко места, че може да има евентуален общ проект на Ханде и Керем. Дори снощи го прочетох от един известен турски блогър. Доста завоалирано го каза, като заяви, че все още не е сигурно, но бил го разбрал от вътрешни хора.  Ха, дано да стане.

# 537

Сани, страхотно видео ни донесе! Страшно много кадри , голям труд е положен да съберат моменти на Еда и Серкан в 2 минути. Веднага го споделих и аз, срамота е да има само 35 лайка. Flushed

Лакът на Ханде е в цвят аквамарин. 💙 Това ми напомня, Аквамарин , очаквам да се отбележиш днес, моля те, може и само с 3 реда. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
Отговорът на този въпрос е: трудно.
Но поне се опитвам да следя неща, чиито сюжет ми харесва. Пък и Чемре Байшел ми е симпатична още от Elimi Birakma.

Разнообразявам се и с турските сериали по Нетфликс.
Наистина висококачествени продукции.

Гери, как се излиза от тези рамки? Опитвам се да го преодолея още, но не ми се получава. Satisfied Новия сериал нещо не мога да го загледам. Все се каня да си пусна първи епизод, но така си стои. Надявам се, че като им дойдат новите проекти, лека-полека ще успея да си пренасоча вниманието към тях. Smile

# 539

Ех, Мики, ще ме разчувстваш ти мен... Така е, във форума съм по-активна отколкото където и да било другаде.
Да подготвям най-посещаваната тема в раздела и работата в екип за мен беше привилегия 🤘😇Останалото са подробности...
Най-дружелюбния или най-досадния потребител? 🤪 Доста време мина и щом сме си позволили да говорим по тоЗ въпрос, ще го кажа - всичко ѝ беше точно на темата, голяма активност, снимки, анализи, но едно ми липсваше, може и да ми се е сторило - нямаше диалог. 🤔Всеки си споделя нещо, но сякаш малко куцаше комуникацията между потребителите. Може и защото не бях свикнала още, но после пък нещата си дойдоха по местата и това усещане изцяло изчезна.
Е, как. Мога ли да избягам от собствената си същност. Нова бях в темата, но приветствах по-новите 😆

Общи условия

Активация на акаунт