Вече е петък и сме на една крачка от уикенда 💟
Днес ми е едно такова носталгично може би, защото се навършват 2 години от първия епизод на любимия сериал. 💓
Няма друг такъв сериал и няма друга такава химична двойка. С един поглед един към друг изгарят не стая, а цял апартамент 🔥🔥🔥

Преди две години Еда и Серкан (Ханде и Керем) станаха много важна част от живота ми. Точно по време на първия сезон на сериала се нанесох в сегашното си жилище, изпълнена с ентусиазъм и мечти. Те буквално се нанесоха заедно с мен 😂 Спомням си как сряда вечер беше като празник за мен, защото си поръчвах храна или готвех. След това сядах да гледам на живо сериала като едновременно с това пишех и в Туитър за тренда. Голям купон беше 😂 Сега друг сериал или друга двойка не могат да ме накарат да направя същото. 😂
Довечера смятам да отбележа годишнината с това:

Наздраве от мен 🤩
И как се чувстват Ханде и Керем? 💥
Според мен много хубаво да видят спомените на феновете и това, което хората пишат. Да преценят за себе си струва ли си такава любов да бъде зачеркната просто така. 🤷♂️ Ако са поумняли и са се сдобрили, по-добре да не повтарят същата грешка и да пазят важното за себе си 🙏