Египет /Тема 13/

• 81 761
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте група! Чета ви от известно време и имам няколко въпроса.   Galactic Voyager каза, че  туристическите фирми вече са пуснали пакети Кайро - Хургадал.  Питането ми е от Кайро до Хургада с автобус ли се предвижваме? Също така се бях насочила  към Sunny Days El Palacio Resort SPA 4*, пак от Galactic Voyager бях разбрала, че стаите не са wow, както и храната е семпла,  но повече ме вълнува плажовете как са?  Предпочитам и пясък и да има възможност за гмуркане. Може ли да поръчате хотел от този ценови диапазон. Горещо благодаря!

# 496
  • Beyond the Frontiers
Трансферът е с автобус. Има опция да е със самолет. Абакс взимат 190 лв. на човек.
Съни Дей си има плюсове. Например местоположението. Има 2 плажа - един с пясъчен плаж - реално лагуната в хотела, един коралов.

Специално при Абакс Swiss Inn е на по-добра цена за определени дати. А със сигурност е доста по-добър.
При Тез тур вече е включена и екскурзията в Кайро в цената. Long beach гледах днес на прилични цени.
При Онекс има компромисни хотели.
Емералд още нямат тази програма, а обикновено са с добри цени.

# 497
Трансферът е с автобус. Има опция да е със самолет. Абакс взимат 190 лв. на човек.
Съни Дей си има плюсове. Например местоположението. Има 2 плажа - един с пясъчен плаж - реално лагуната в хотела, един коралов.

Специално при Абакс Swiss Inn е на по-добра цена за определени дати. А със сигурност е доста по-добър.
При Тез тур вече е включена и екскурзията в Кайро в цената. Long beach гледах днес на прилични цени.
При Онекс има компромисни хотели.
Емералд още нямат тази програма, а обикновено са с добри цени.

Горещо благодаря Galactic Voyager. Препоръчваш ми Swiss Inn пред Съни Дейл, нали така? Виждам, че и Абакс предлагат екскурзии в Кайро
Екскурзия на български на Кайро – Египетския музей и Пирамидите с автобус;
Обяд в Кайро;
Входни такси за Египетския музей и Пирамидите;
.

Hurghada Long Beach Resort 4* го гледах през Абакс, но никъде не видях цена за деца. Децата ще бъдат  на 9 и 12 години, тогава. Таргет дата е 20.05, за да използваме майските празници и матури.
Благодаря отново!

# 498
Здравейте, след няколко дни летим най-накрая Sunglasses да попитам има ли значение на кой оператор ще вземем карти за интернет?
Благодаря предварително и желая на всички Светли Коледни и новогодишни празници!

# 499
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, след няколко дни летим най-накрая Sunglasses да попитам има ли значение на кой оператор ще вземем карти за интернет?
Благодаря предварително и желая на всички Светли Коледни и новогодишни празници!
Без значение е. Само не Orange.

Pampinela, има цена за деца. Може би нещо пак сайта им е бъгнат....

Весели празници!

# 500
Здравейте, имали вариант за екскурзия от Хургада до Лукор за няколко дни? Тези които прегледах са еднодневни тръгват в 4,30 сутринта и се прибират вечерта. Вижда ми се малко натоварващо защото ще сме с деца.

Най-лесно е сами да си организирате всичко. Мога да дам контакти на шофьор, който да ви вземе от Хургада, а също и да ви разкарва из Луксор. Там си харесвате хотел от букинг и си избирате какво да посетите. Точно така го направихме с бебе на 9 месеца преди 2 седмици и беше много лежерно и приятно. Ходихме по храмовете в часове, в които групите не са там и почти навсякъде бяхме сами. Дори и в долината на царете, където избрахме някои гробници, за които на организираните туристи не им стига времето.

Може ли да ми пратите на ЛС координати на шофъора моля?

# 501
Здравейте, имали вариант за екскурзия от Хургада до Лукор за няколко дни? Тези които прегледах са еднодневни тръгват в 4,30 сутринта и се прибират вечерта. Вижда ми се малко натоварващо защото ще сме с деца.

Най-лесно е сами да си организирате всичко. Мога да дам контакти на шофьор, който да ви вземе от Хургада, а също и да ви разкарва из Луксор. Там си харесвате хотел от букинг и си избирате какво да посетите. Точно така го направихме с бебе на 9 месеца преди 2 седмици и беше много лежерно и приятно. Ходихме по храмовете в часове, в които групите не са там и почти навсякъде бяхме сами. Дори и в долината на царете, където избрахме някои гробници, за които на организираните туристи не им стига времето.

Аз ще съм благодарна ако ги споделите тук, за да е полезно за всички! Благодаря!

# 502
Здравейте, нова съм в темата и искам да попитам кой месец е най- удачно да посетя Египет ? Идеята ми е повече антрактции, по- малко море.

# 503
  • На планетата Земя
От сега до април е идеално за туризъм.

# 504

Аз ще съм благодарна ако ги споделите тук, за да е полезно за всички! Благодаря!

Да, човекът се казва Саха, а номерът му е +20 101 254 2548. Ползва WhatsApp основно.

# 505
  • Пловдив
Привет и от мен . Вчера и ние се завърнахме от Египет . Изкарахме Коледните празници там. Бяхме в хотел Протелс Гранд Сийс Резорт. Хотела като разположение много ми хареса . Стаите са големи ние бяхме в суит  около 40-50 квадрата. Леглата са големи около персон и половина. Храната беше разнообразна - винаги имаше риба пиле телешко агнешко  и вегетарианско. Всеки ден имаше и някъв деликатес - патица , раци. Единствения проблем който имахме първите 2 дни времето беше облачно и водата беше топла но не гореща. Явно я топлят със слънчеви колектори. На третия ден беше слънчево и вече беше гореща.
Бяхме на 3 екскурзии с Аладин Травелс. Препоъчвам ги , много точни и коректни .  Бяхме на мото сафари в пустинята- 50 километра каране на АТВ по 25км  на отиване и връщане. Ходихме и до Луксор - честно казано не си заслужаваше пътя.  И накрая бяхме на гмуркане с яхта. Това беше най-яко.
Та това е от мен. Благодаря за препоръката за Аладин Травелс за които научих тук от темата.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 12:37 от mdonkova

# 506
  • Варна
mdonkova, суита с отделни стаи ли беше и хотела има ли плаж и отопляеми басейни?

# 507
  • Пловдив
Суита е една стая , но доста голяма - имаше 3 легла по персон и половина  масичка със фотьоили, бюро  със стол , и голям скрин , малка тераса  с изглед към морето, много просторно .
Има плаж доста голям и той си е само за хотела.- нямаше външни хора които да обикалят и да продават разни неща. Хотела е на първа линия . Няма отопляеми басейни. Но аз предпочитах морето. Морето е доста плитко доста навътре около  50метра водата е до колене.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 10:47 от mdonkova

# 508
С коя агенция бяхте?

# 509
  • Пловдив
Онекс Тур

Общи условия

Активация на акаунт