Египет /Тема 13/

• 81 723
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofiа
Относно влидността на паспортите, Галактик ви е отоворила - смете ги.
Преди 2 месеца пътувахме за Йордания и едно четири членно семейство не го пуснаха на самолета, защото валидността на паспорта на едно от децата беше с няколко дни по-малко от 6 месеца.
Не познавах хората, просто ние обичаме да минаваме последни през бординга и случайно станахме свидетели на разигралата се драма.

# 586
Благодаря за отговорите! Ще ги сменим. Добре, че попитах!

# 587
За априлската ваканция днес се запълниха чартърите на Тез тур, Емералд, Онекс за Хургада и Кайро-Хургада. Вече само Абакс имат.
Шарм има още някакви места.

И за Шарм няма, а Абакс са с по 1000лв отгоре. Пак ме изпуснаха.

# 588
  • Sofia
А има ли много туристи из курортите на Червено море през юни и юли, или пикът е пролетта и есента, когато традиционно времето е по-хладно?

# 589
  • София
Средата на октомври беше около 30 градуса, представям си юни/юли. Само най-издръжлвите са там според мен Simple Smile

# 590
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Залез от балкона

# 591
  • Sofia
Средата на октомври беше около 30 градуса, представям си юни/юли. Само най-издръжлвите са там според мен Simple Smile

Аз поначало имам чудовищен толеранс към високи температури, та затова се чудя дали да не се метнем към Египет през юни, когато, така или иначе, водата в Гърция, например, е относително студена.
Въпросът е, че мразя тълпите от туристи и се запитах дали стандартно летовниците са по-малко в Египет по това време на годината, отколкото през есента, да речем. Simple Smile
30 градуса на мен ми идват нисичка температура, в случай че съм на плажа. Simple Smile Иначе, за разходка из града са перфектни.

# 592
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
30 на открито (в града и около пирамидите) е още в средата на април. Simple Smile
 през юни, юли и август идват саудитците Simple Smile при тях е над 50 Winkидват  на студено

# 593
Ако е за плаж , става и юни месец. В Хургада има един постоянен вятър и високите температури не се усещат. Аз не издържам на високи температури , но когато ние бяхме в средата на септември беше 36 градуса , а изобщо не ги  усетих като толкова, благодарение на този постоянен бриз.

# 594
Не знам как планирате да летите. Последните чартъри от Бг са около 15-20 май. След това септември.

# 595
  • Beyond the Frontiers
Емералд пуснаха втори полет Хургада на 8.04.
Онекс пуснаха извънредна програма Кайро и Хургада на 7.04

# 596
  • Sofia
Не знам как планирате да летите. Последните чартъри от Бг са около 15-20 май. След това септември.

Ясно... Нямах представа.

# 597
За априлската ваканция днес се запълниха чартърите на Тез тур, Емералд, Онекс за Хургада и Кайро-Хургада. Вече само Абакс имат.
Здравейте.
Аз и моето семейство се интересува от почивка в Египет. До сега не сме били там. Децата ни са на навършени 7 години .
Какво бихте могли да ни предложите или посъветвали?
Благодаря предварително.

# 598
  • Beyond the Frontiers
Здравейте.
Аз и моето семейство се интересува от почивка в Египет. До сега не сме били там. Децата ни са на навършени 7 години .
Какво бихте могли да ни предложите или посъветвали?
Благодаря предварително.
Дала съм информация, кой има места и по кои програми.
Може да погледнете цените и да прецените дали ви устройва.
Информация за курортите, екскурзиите, плюсове, минуси - има доволно много тук.
Ако искате консултация, може да се обърнете и към туристически агенции.

# 599
Предпочитахме Шарм този път, но явно пак ще е Хургада. Търсим хотел с аквапарк, хубав плаж и риф по възможност, тъй като този път изцяло ще е посветена почивката на децата.
Между ROYAL LAGOONS AQUA RESORT AND SPA или TIA HEIGHTS MAKADI BAY кой да избера?

Общи условия

Активация на акаунт