На море в Гърция 2022 - III

• 57 465
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
„Кралицата“ и хилядите й котки ви пращат поздрави!
Ано Сирос
Скрит текст:

Ермуполи
Скрит текст:

Кини, Делфини, Лотос, Aгатопес, Галисас
Скрит текст:

Параход, с прискърбие съобщавам, че от красивата фасада на вила Мария не е останало нищо. Бугенвилията я няма, а до последния етаж е падало безобразно мацане с боя.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 18:22 от молец

# 391
Еха! Там ли сте още, или се върнахте?

За Вила Мария няма да жалим, свърши си работата като декор Simple Smile

# 392
Еха! Там ли сте още, или се върнахте?

За Вила Мария няма да жалим, свърши си работата като декор Simple Smile
Там, но съвсем накрая. Продължаваме към Икария, ако успеем да хванем ферито, че Блу Стар не спряха да джуркат разписанието.

# 393
Здравейте, планираме почивка в района на Волос. Има ли да се организират някъде в района еднодневни турове с лодка до Скиатос и Скопелос. Толкова са близо до брега тези острови, а единствената опция, която намерих е с ферибот.

# 394
  • Стара Загора
Здравейте на всички в последния момент  ми се отвори възможност за почивка извън България и реших да е о.Корфу. Сега сядам да прочета малко и да направя някакъв план за нощувки. Иска ми се да го обиколим целия за една седмица (не съм била до сега там), за сега само това е ясно. Ще тръгваме утре вечер, така ,че трябва да бъда много бърза последния ден ще резервирам .

# 395
Здравейте. Бихте ли ми споделили  по луксозни ,хубави бийч барове около Сарти и около Калитеа?

# 396
  • София
молец, приятно изкарване на Икария! Ще чакам с нетърпение снимки и отзиви от там. Част от сърцето ми остана на това чудно място през 2018г.

# 397
Привет.

Били сме в Афитос, Никити, Пефкохори, Неа парамос . Плануваме да отидем тази години отново на Халкидики.  Бихте ли ни казали някоя по-голямо и оживено градче? Търсим хубави ресторанти до брега на морето и по - луксозни бийч барове. Благодаря Simple Smile

# 398
молец, приятно изкарване на Икария! Ще чакам с нетърпение снимки и отзиви от там. Част от сърцето ми остана на това чудно място през 2018г.
Благодаря, Миленка, за пожеланията и за споделеното на предходните страници! Да знаеш, още ме усмихва мъжът с плажната рокля. Grinning
Икария много ме влече, както съм споделяла, без някакво смислено обяснение. Изчетох куп неприятни коментари за този остров - как няма никаква инфраструктура, как навява чувство за изоставеност и т.н. Това успя съвсем да ме мотивира. След динамиката на Сирос, таман ще ми е, вярвам.

# 399
  • София
Аз чувство за изоставеност не съм усетила. Напротив островът е много жив, земен и натурален. В никакъв случай не е някакво лъскаво курортно място. Определено можеш да видиш изоставени стари коли по пътищата, което нас ни изненада. Колите, които карат, също са доста стари. Има и изоставени сгради. Но хората са спокойни, весели и усмихнати. Просто времето е спряло. Виното им е страхотно. Местната бира Wings (там всичко е крилато) също. Непастьоризирана и свежа. Прекрасни кози сирена. Вие къде ще отседнете?

# 400
  • Sofia
Били сме в Афитос, Никити, Пефкохори, Неа парамос . Плануваме да отидем тази години отново на Халкидики.  Бихте ли ни казали някоя по-голямо и оживено градче? Търсим хубави ресторанти до брега на морето и по - луксозни бийч барове. Благодаря Simple Smile

Може в Сарти да отседнете тази година. Любимата ми таверна там е Orestis, само че не е на брега на морето.

# 401
Аз чувство за изоставеност не съм усетила. Напротив островът е много жив, земен и натурален. В никакъв случай не е някакво лъскаво курортно място. Определено можеш да видиш изоставени стари коли по пътищата, което нас ни изненада. Колите, които карат, също са доста стари. Има и изоставени сгради. Но хората са спокойни, весели и усмихнати. Просто времето е спряло. Виното им е страхотно. Местната бира Wings (там всичко е крилато) също. Непастьоризирана и свежа. Прекрасни кози сирена. Вие къде ще отседнете?
Взела съм предвид точно твои стари публикации + киселите коментари на западните туристи.
Ще отседнем в Авлаки, недалеч от Арменистис. Започнах да оглеждам за места за настаняване много рано, но въпреки това предлагането беше много оскъдно. Не знам дали по принцип е така. Хазяите са французи (неговорещи английски) , което не ме ентусиазира особено, но пък къщата изглежда обещаващо и просторна, и има директен достъп до вода.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 22:30 от молец

# 402
  • Sofia
Здравейте, планираме почивка в района на Волос. Има ли да се организират някъде в района еднодневни турове с лодка до Скиатос и Скопелос. Толкова са близо до брега тези острови, а единствената опция, която намерих е с ферибот.
Elizabeth cruises виж, не тръгват от Волос, но можете да отидете до началната им спирка, и на Платания разбрах че спират, но не съм им писала още, че ние сме Септември. Излязоха ми и една две лодки, че тръгват от Западен Пелион, но още не съм ги проверявала. Ние ще сме към Милина и търся и аз вариант за дневен круиз, ако имаш повече инфо пиши, моля те.

# 403
  • София
Мястото е стратегическо за обиколки, предполагам сте с кола. Единствено ме притеснява как са се отразили двете пандемични години на острова. Но ако търсите спокойствие, природа, добра храна и плажове, ще ги намерите.

# 404
  • София
За Сирос и Икария каква логистика използвахте? Ферита от Пирея ли?

Общи условия

Активация на акаунт