Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 623
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, с удоволствие бих дошла да да си видим, но не сме в Дофия последния уикенд преди 15ти. На следващата ще се отчета, обещавам.

# 541
  • София
Селена6, точно тази специалност на английски в Германия се изучава в КИТ Карлсруе, но трябва хорариум по физика от последната година, т.е. профил.  Обаче е много трудна специалност. Там няма начин да не научи на място немския, поне говоримо.
Той е профил мат+инф, а за трети профил - физика.

# 542
Чудно тогава! Вчера погледнах от любопитство сайта на КИТ: изискват и SAT 1200, но не мисля, че това е висока летва.

# 543
  • София
Предлагам този път до сме в по-различна обстановка, момичета.
Да си направим тротоар парти пред входа на Лейди или на отсрещния. 😜
Няма нужда да мъчиш момичетата! Както казах, Дядото ми е идеален като разстояние. Поне ще ни нахранят, а няма да чоплим семки с бира пред нас и мургавите гледачки на ръка пред Пирогов да ни вземат за конкуренция Joy

# 544
  • София
Що бе? Туко-виж ни показали в новините. 😁
Значи, момичета, срещата ще е в Дядото и на Лейди й е забранена Кока-колата.

# 545
Днес младежа ме изненада. Всеки ден измислят нещо но днес проверих дали няма температура. От 1 до 4 клас не искаше да носи никакви спортни екипи, даже и в дните с ФВС. От там нататък с зор слагаше риза и панталон. Даже миналата година с къси панталони и тениска ходи на първия учебен ден. Та днес се появява с едни дънкови панталони и въпрос имам ли някаква риза, която да сложа с тях на 15 септември. Решили били да са по- официално. Вярно проверих да няма температура. Утре ще е манекен, ако не се хареса ще си купи нова риза.

# 546
Каква кока кола  - тя е вредна!  В тоя Дядо има ли градина?

# 547
  • София
В тоя Дядо има ли градина?
Че то, на Дядото само градината му е разкошна. И лимоновия пай, мммм.
Custard
Хммм, ама това с кока колата е, хммм. Аз и само на кОла плещя маса глупости, ако я заменя с някаквоградусово питие, не нося отговорност за думите си

# 548
Е значи сме там!

# 549
  • София
Когато видях,че в темата има 50 нови отговора си помислих,че срещата се е състояла без мен.Е,тя май пак ще се състои без мен. Засега ще чакам да уточните часът и мястото на срещата и ще решавам като наближи момента.На вечерна среща няма да мога да присъствам.
Този “Дядо” съм го чувала,но всъщност къде се намира?

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 23:56 от Ali97

# 550
  • София
Ух, улучих се този път и се "полезнах". Ние се връщаме на 7-ми от морето, ама като ви чета и в Гърция можем да направим срещата.
Пък и за извън софийската дестинация, силно съжалих че биде отхвърлен като идея, но има време до 12 клас.

Нашето дете изкара месец у дома самичко. Притеснявам се, колко малко се притеснявах и даже леко ме е срам, че се чувставах полуосвободена (малкото все още идва през час да боботи с мутирал глас "Има ли нещо за ядене?").
Вчера се прибрахме. Тя се беше постарала да почисти, но влизайки в кухнята ми мирише на нещо неприятно. Душа, душа... в съдомиялната измито - не е, боклукът изхвърлен - не е, каналът на мивката не е запушен - не е и от там, в хладилника нямаше нищо, освен половин буркан с грах  Joy - та и от там не е. Накрая стигнах до печката - като се допра до нея - лепне. По-обстоен преглед установи, че всички шкафове и плотове наоколо също лепнат и ми светна. Преди две седмици детето ми звъня да сподели, че ще си прави казанлъшки понички, но я било страх от мазнината и пърженето... Предполагам как е мятала поничките от безопасна дистанция и как е хвърчал мзньоч нявсякъде. После 2 седмици си е отлежало на 30-на градусови жеги и сега си имаме елегантен мирис на гранясало и шише с Meglio, което я чака на масата.

# 551

Ако става въпрос за този Дядо ,който аз познавам е на ул. „Лайош Кошут“ 34!

# 552
  • София

Ако става въпрос за този Дядо ,който аз познавам е на ул. „Лайош Кошут“ 34!
Той, той

# 553
  • София
Лайош, не Лайош, ще го на- ме- рим!

# 554
Лоши сте!
Нали щеше да е след 15 - ти!
Няма да "полезвам", че имам ангжимент точно тогава, но ако се промени нещо в последния момент, все ще ме сместите, надявам се.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 15:34 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт