Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 592
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Моята девойка има инстаграм, но качва по нещо 2 пъти в годината. Ползва го активно за чат с приятелите си. Месинджър някак не е толкова , използван сред тийновете.

# 601
  • София
И моята е така.Снимки много малко има качени.Повече "лайква" тези на приятелите и в инста и гледа сторита.
И месинджър активно ползва,особено за комуникация с динозавър като майка и.

# 602
Знам че има Инстаграм, на мен пише във Вайбър, даже и по някоя снимка праща.
Вчера от 10 до 17 е обикалял магазини, преди няколко дни с приятели, вчера сам. Прибра се изморен, но доволен от покупките си, търси си сам поръчва си.
У дома си и сме традиции за игра на настолни игри

Даже масата ни беше малка в тази къща ( тази от снимката) та си купихме нова заради играта. Но за клубове в града не съм чула да има.

# 603
  • София

Честит имен ден на Александър, Александра, Александрина, Алекс и производни имена, както и на техните близки!!

И аз си имам мъж Александър, но той е на морето, а аз в дъждовна София... На сайта на 18-то вече публикуваха смените и списъка с учебниците и усещам приближаването на 11-ти кас стремоглаво.

# 604
  • София
Да са живи и здрави имениците!

Като гледам гласуването, на 17ти ще е срещата.

# 605
  • София

Аха, да почерпят именниците,  Joy
Няма да ги изброявам поименно. Щот съм добра Heart Eyes

# 606
  • София
Хич недей ги изброява. 😂

# 607
  • София

Аха, да почерпят именниците,  Joy
Няма да ги изброявам поименно. Щот съм добра Heart Eyes
И бяла и добра викаш 🥳

# 608
А от именорожденик приемате ли виртуална морска почерпка

# 609
Да е жив и здрав дошлият с името си - воин и победител.

# 610
  • нейде там, където ....
Честити да са именниците и рожденниците днешни! Здрави, щастливи и успешни да са!

За настолните игри - и ние имаме серизна колекция. Дори миналата година взех такъв коледен календар и много се забавлявахме - всеки ден по една нова и различна игра. Вярно, че бяха по-семпли, но имаме и от по-сериозните.

Anik, с две ръце заставам зад мнението, че се развива мисленето и се създават контакти. При нас това е начина в къщи да го отлепим от устройствата и до ден днешен.А, това не му пречи и на купоните. А, по игрите ни запали точно едно IT. 😉И това е само една част.

Може ли малко повече информация за една от игрите - Architects? Пуснах едно бързо търсене, но излизат разни други неща, не и тази от снимката.

С наближаването на новата учебна година, разнасяхме навсякъде учебниците по профилите, математика и философия. Колко са отваряни - нямам идея.

# 611
  • Варна
Явявам се на повикването, почерпвам скромно  но тематично

Ние избягахме за три дни малко на север при близки приятели, припомнихме си хубавите и безгрижни времена на цял ден плаж, сърф, сън, хапване и пак Simple Smile
При наборката никакво инфо за разпределението на профилите, само учебниците знаем. Тя си изкара доволно месеца, а лагера на Кранево много й е харесал. Поотвори по английски, някаква книга и тестове имат.

# 612
  • Sofia
Извинения за закъснението, но пък с много топли чувства в сърцето, да са честити именици и рожденици Revolving Hearts (beki, ти или набора? Няма значение всъщност, и двамата да преливате от здраве и щастие Cocktail )

# 613
Наборът е с двойния празник. Благодаря за пожеланията, да се връщат на малки и големи  Heart

# 614
Добро утро и на патеричка всичко най-хубаво на празнуващите! Flowers Four Leaf Clover
С много настроение да изпратите август и да посрещнете с още повече усмивки септември.Да е изпълнен само със здраве и положителни емоции.
А,относно Architects-
Скрит текст:
https://bigbag.bg/architects-west-kingdom
Това е играта. Ние сме си взели и първото разширение,а сега чакаме да влезе и на бъл.пазар второто.Хубава игра,не е от най-леките ,като Катан,7 wonders,но те кара да мислиш всякакви стратегии.За мен е една от любимите заедно с AZUL.

Общи условия

Активация на акаунт