2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 776
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Мина вчера родителската среща. Класен ръководител и учител по английски ще е Галина Петрунова. По БЕЛ- г-н Петранов, по Философия - г-н Тушкатов. Дано съм записала правилно имената. Моля за мнения. Класната ми се видя малко строга, но се надявам да е за добро.
Дъщеря ми е в 8 в и класен ръководител е Евелина Анастасова, учител по английски език.По български език е същият учител, но по философия е друг- Кожухаров. Мислех, че от "а " до "г" ще са едни и същи учителите, но явно не е така. По математика дали разбрахте кой ще преподава на вашия клас? При нас не дойде да се представи преподавателя.

# 106
Здравейте, и аз моля да информация за госпожа Манолова  по английски. Благодаря

# 107
  • при моите любими
Мина вчера родителската среща. Класен ръководител и учител по английски ще е Галина Петрунова. По БЕЛ- г-н Петранов, по Философия - г-н Тушкатов. Дано съм записала правилно имената. Моля за мнения. Класната ми се видя малко строга, но се надявам да е за добро.
Дъщеря ми е в 8 в и класен ръководител е Евелина Анастасова, учител по английски език.По български език е същият учител, но по философия е друг- Кожухаров. Мислех, че от "а " до "г" ще са едни и същи учителите, но явно не е така. По математика дали разбрахте кой ще преподава на вашия клас? При нас не дойде да се представи преподавателя.

И при нас не дойде. Явно ще е една учителка.

# 108

И при нас не дойде. Явно ще е една учителка.
8д клас сме. И при нас не се появи учител по математика. Жена е, с арменска фамилия. МАНУШЯН мисля, че беше.

# 109
  • София
"Училищното тържество за началото на учебната година ще се състои на 15.09.2022г. (четвъртък) от 10.00 ч. в училищния двор. Всички ученици от 8 до 12 клас да заемат определените им места до 9.45 ч."
Инфо от групата на нашия клас.

# 110
Мнение за Десислава Тодорова по английски? Това е новата класа на СМ за 11клас!

# 111
Здравейте! Ще носите ли цветя утре, защото в другите училища са им казали без, да ги дарят за пострадалите райони. Никой не каза нищо по въпроса на РС.

# 112
  • София
Няма такава организация в нашето училище за съжаление, попитахме класната и днес ни отговори.

# 113
Ние ще носим. За мен отношението към учителя няма общо с дарението за пострадалите.

# 114
  • София
Здравейте! Въпреки изричната забрана на сина ми да питам тук - ще го направя Hug
Според Школо учителите тази година /9.клас/са следните
Химия - Танева
ИТ - Кинева
Испански език - Колев
Биология - Костадинова
АЕ - Йорданова
История - Златкова
География  - Божилова/тя им е и класен ръководител/
Физика - Дерибанова
Математика  - Кунчева
БЕЛ  - Павлова

Имахме голяма драма с учителката по АЕ миналата година, след напускането на прекрасната г-жа Георгиева. Имате ли някакви впечатления за преподавателите, да се настроя предварително.
При другите 9.класници как е положението  - сещам се за Olive и sise_to.

# 115
  • София
В момента не мога да видя имената на нашите преподаватели, а днес непознатата учителка е била само по география и дъщеря ми много я е харесала.
А всъщност къде виждаш учителите, при мен детето още си стои в 8 клас, не съм сигурна аз трябва ли да направя нещо или училището още не е сменило инфото.

# 116
  • София
Костадинова по биология е прекрасна. Беше избрана за учител на годината през 2014г.

# 117
  • София
sanaka, много ти благодаря! Бях чела в темата за нея, но чаках потвърждение, че не бъркам Hug

Olive, влязох в "Разписание" в Школо/програмата е вече налична/ и оттам, голяма съм любопитка Joy

Допълвам се - Olive, сменяш годината на 2022 и тогава можеш да видиш актуалната информация

# 118
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Въпреки изричната забрана на сина ми да питам тук - ще го направя Hug
Според Школо учителите тази година /9.клас/са следните
Химия - Танева - Сотирова
ИТ - Кинева
Испански език - Колев
Биология - Костадинова - Стоянова
АЕ - Йорданова
История - Златкова - Григорова-Миленкова
География  - Божилова/тя им е и класен ръководител/ - Бошнакова
Физика - Дерибанова - Тодоров
Математика  - Кунчева
БЕЛ  - Павлова - Филипова-Пашова

Имахме голяма драма с учителката по АЕ миналата година, след напускането на прекрасната г-жа Георгиева. Имате ли някакви впечатления за преподавателите, да се настроя предварително.
При другите 9.класници как е положението  - сещам се за Olive и sise_to.
Бебчо, в синьо са различните преподаватели. Нищо не знам за тях, каквото такова. Simple Smile
Синковецът сподели много положителни първи впечатления от учителя по физика, но не и по биология и химия. Ще видим как ще тръгнат нещата.

# 119
  • София
sise_to, благодаря ти Flowers Hibiscus И аз съм на вълна "Каквото-такова!", да са ни живи и здрави децата Hug

Как са осмокласниците? Споделете впечатления, момичета Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт