2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 784
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • при моите любими
Момичетата са готини, момчетата срамежливи. Даже помежду си не говорили. Моята девойка откри няколко познати деца от девети и десети клас, от бившата танцова школа, но се оказа, че всички са втора смяна, а тя е първа. Разминава се по смяна и с други познати дечица от 8ми. Класната и по БЕЛ били най-строгите в училището. Така им е заявил учителят по БЕЛ. По математика учителката имала странно име с М, но не го е запомнила. Харесала и е. По физическо от първия ден тичали и изобщо нямало лабаво изобщо. Това е от първия учебен ден и срещата с учители и съученици.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 13:24 от cydonia

# 121
Сотирова е много добра. Девойката ми е много щастлива, че профила е с нея. С Танева до момента не са научили много и се подгответе за разгром на входното. В нашият клас имаше две четворки и всичко останало 3 и 2.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 13:28 от galia_m

# 122
Стоянова си е къса клечка. Мързи я да гледа. Аз мислех, че са я махнали, но явно седи още.
Костадинова е класи над нея. Отношение, преподаване....
Сисе_то, Сотирова по химия е страхотна. Всичките й ученици влязоха в МУ-София. Умее много добре да подготвя и поднася материала. Твоето момче не знам защо не я харесва.

# 123
  • София
galia_m, моят син както не обича биологията, представям си на входното какъв ще е резултатът... А иначе не преподава ли добре, не е ли взискателна?
marinadp, направо ме стресна за Стоянова.
За Сотирова добри отзиви чух, ще видим. Стреснал се колко много писали още първия час. 😂
А по езиците имате ли наблюдения - БЕЛ, АЕ, ИЕ?

# 124
Извинявам се, писах за химията, но обърках името на предишната учителка.
По биология нашите са твърдо със Стоянова и сме нямали смени, за да лъснат липсите.

# 125
  • София
Не разбрах - Танева Ок ли е или не?

Бебчо, почти еднакви са им преподавателите, само по история и география не съвпадат.

# 126
  • София
Ох, препотих се, като знам колко са му знанията от 7.клас на моя син по Биология и Химия Mask
С Кунчева и Павлова се познават от миналата година, по АЕ дано пак не са изтеглили късата клечка с Йорданова/първо ми каза някакво друго име, но в Школо пише това/. Значи с Танева да се готви заааа...фойерверки. Ще е мъка тази година явно, отивам да си досипя Joy

# 127
И при двете няма да научат много.
Сотирова е много взискателна, но може да спечели децата за химията.

# 128
  • София
От изброените учители - страхотни Костадинова по биология и Сотирова по химия, много готина Дерибанова по физика (и трите - устойчиво си държат на английски по предметите Simple Smile), Бошнакова - става, с основен фокус - проекти и презентации, домашни - там работни таблици или каквото беше. По ИТ - Кинева, ОК е, но "часовете са много тъпи". Това е набързо справката, другите не са му преподавали досега изобщо Simple Smile

# 129
  • София
pisho, тенк ю вери мач/да вкараме и ние инглиша в употреба Joy / Flowers Hibiscus
Споделям аз на моя син какво ми пишете тук, защото той си мисли, че няма да учат нито един предмет на АЕ, сега ще го попаря Joy
Преди малко се прибра и ми вика "Мамо, ти защо ме лъжеш?! Днес господинът по ИИ ни каза, че ни трябват оценките он 8.клас и 10.клас, не и  от 9.клас!". Май така му изнася...

# 130
  • София
От изброените учители - страхотни Костадинова по биология и Сотирова по химия, много готина Дерибанова по физика (и трите - устойчиво си държат на английски по предметите Simple Smile), Бошнакова - става, с основен фокус - проекти и презентации, домашни - там работни таблици или каквото беше. По ИТ - Кинева, ОК е, но "часовете са много тъпи". Това е набързо справката, другите не са му преподавали досега изобщо Simple Smile
Костадинова, Сотирова и Дерибанова преподаваха на класа на дъщеря ми м.г. и е прекрасно, че остават и в 10 клас.
Подкрепям напълно написаното, страхотни са.

# 131
  • София
Днес господинът по ИИ ни каза, че ни трябват оценките он 8.клас и 10.клас, не и  от 9.клас!". Май така му изнася...

Синът ми си взе свидетелството за завършен етап, та оценките по предметите са си средноаритметични от годишните и за трите години - 8, 9 и 10. Да не лежи на таз кълка, че може да си проспи 9 клас блажено - има си оценки 5,50;  5,33 и така, не са "закръглени" цели числа. Но че 9 клас им идва най-нанагорно със сгъстения материал по тежките науки тип две години в една, е факт.

# 132
  • София
pisho, веднага скрийншотнах и изпратих написаното от теб, че не ми вярва диването Hug

Red, благодаря ти, че и ти изрази мнение за преподавателите  - само да смее да се оплача от Костадинова и Дерибанова, нЕма да му вярвам Joy

# 133
  • София
Във 2 АЕГ има ли изборни секции и на 3 октомври учебен или неучебен ден е? Естествено, в сайта няма информация, Школо също мълчи.

# 134
На предишните избори имаше.

Общи условия

Активация на акаунт