2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 786
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Има секции, да.
В София почти няма училище, което да няма секции. Да не кажа направо, че във всички има.

# 136
  • София
Във 2 АЕГ има ли изборни секции и на 3 октомври учебен или неучебен ден е? Естествено, в сайта няма информация, Школо също мълчи.

Скрит текст:

# 137
Във 2 АЕГ има ли изборни секции и на 3 октомври учебен или неучебен ден е? Естествено, в сайта няма информация, Школо също мълчи.

Скрит текст:

# 138
  • София
Здравейте, дали случайно имате информация, тази година на коя дата ще е бала на дванайсетокласниците?

# 139
  • София
Много сме притихнали в темичката. Как са учениците? На тези, в 11.клас, удовлетвориха ли им желаните профили или имаше класиране?
Някой беше писал за входното по Химия при Танева/9.клас/ - е, потвърждавам с две ръце и с два крака, че е било много гадно, та и на английски. Явно ще има фойерверки в Школо...
По АЕ лъснаха пропуските от миналата година, масово 4-ки,май две 5-ци. Скочиха в дълбокото още в началото на 9.клас, много бЕло ще ми трябва май и тази година Joy

# 140
  • София
Същите отзиви имам и аз за входното по химия. Sad

# 141
  • при моите любими
А да ми кажете дали 8 клас първия срок взимат стипендия. Нищо не са им казали още в училището.

# 142
  • София
cydonia, да, получават стипендия.  Ще има съобщение на сайта. Вземаха за успех от 7.клас над 5.89/ако помня правилно/. Ще ви искат банкова сметка на името на ученика - миналата година нямаше значение в коя банка е открита тази сметка, предни години май е имало изискване за конкретна банка.

# 143
  • София
Имам молба към мамите на ученици в 9 клас.Може ли да снимате или напишете учебници(издателства) по които децата ще учат тази година.Имам  учебници от баткото(но той учи в друго училище),да знам дали да ги запазя.

# 144
  • София
Натуся, ето скрийншот

# 145
Някой да има инфо за предстояща род среща на по-горните класова, след 8 клас?

# 146
  • София
Десетите класове ще имат РС на 10.10.

# 147
  • София
9.г клас ще имат РС на 11.10, 18.30 часа

# 148
Някой да има инфо за предстояща род среща на по-горните класова, след 8 клас?
11-и  са в понеделник 10.10, за стаите по класове ще има бележка на входа.

# 149
  • София
Здравейте! Сигурно сте видели, но аз все пак да напиша  - на сайта има публикуван график за родителските срещи

Общи условия

Активация на акаунт