2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 749
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Търся учебниците по история и по физика за 9 клас - ако някой ги има, моля да ми пише.

# 91
  • София
Момичета, има съобщение на сайта за родителски срещи за 8 клас.

"12.09.2022 г . (понеделник) от 18:00 ч. в следните кабинети:
VIII а клас – 1 етаж, кабинет 201;
VIII б клас – 1 етаж, кабинет 202:
VIII в клас – 1 етаж, кабинет 203;
VIII г клас – 1 етаж, кабинет 204;
VIII д клас – 1 етаж, кабинет 205;
VIII е клас – 1 етаж, кабинет 208;
VIII ж клас – 1 етаж, кабинет 209."

Хайде, да е на късмет на новите "зайчета"!

# 92
  • София
В тази връзка, за по-големите има ли обичайно преди 15.09. РС или са  по-нататък? И също, първите 4 паралелки винаги ли са първа смяна, независимо дали са 8 клас или по-големи? Т.е. от 9а до 9г първа смяна ли ще бъдат?

# 93
Нататък...програма, срещи, всичко...

# 94
В тази връзка, за по-големите има ли обичайно преди 15.09. РС или са  по-нататък? И също, първите 4 паралелки винаги ли са първа смяна, независимо дали са 8 клас или по-големи? Т.е. от 9а до 9г първа смяна ли ще бъдат?
По-големите са целия випуск. Само 8-ми клас се делят на две части, заради интензивния английски.

# 95
  • София
Търся учебниците по история и по физика за 9 клас - ако някой ги има, моля да ми пише.
Имаме такива, не знам дали са на издателствата, които ви трябват, а и са налични само част 2:
Скрит текст:

Девойката е подготвила и още учебници - за 9, 10 и 11 клас. Ще ги пусна в отделен пост, когато успея. Цената ще е 50% от коричната Simple Smile.

# 96
  • София
В тази връзка, за по-големите има ли обичайно преди 15.09. РС или са  по-нататък? И също, първите 4 паралелки винаги ли са първа смяна, независимо дали са 8 клас или по-големи? Т.е. от 9а до 9г първа смяна ли ще бъдат?
По-големите са целия випуск. Само 8-ми клас се делят на две части, заради интензивния английски.
Тоест, сега ще бъдат всички първа смяна, а другият срок втора смяна, правилно ли разбрах?
Съни, да, това е историята, ще ти пиша лс.

# 97
11-и клас, доколкото разбрах, ще са първа смяна.
Миналата година десети клас започнаха първа смяна.
Очаквам 9-и и 12-и да започнат втора смяна, но може и да греша.

# 98
  • София
Моят син е в 9 клас, очакваме да е втора смяна.

# 99
  • при моите любими
Мина вчера родителската среща. Класен ръководител и учител по английски ще е Галина Петрунова. По БЕЛ- г-н Петранов, по Философия - г-н Тушкатов. Дано съм записала правилно имената. Моля за мнения. Класната ми се видя малко строга, но се надявам да е за добро.

# 100
  • София
9 клас ще имат ли входни нива по предметите, които не са изучавали в 8 клас, някой има ли спомен за миналата година?

# 101
Имаха, някои даже на английски:)

# 102
  • София
Мина вчера родителската среща. Класен ръководител и учител по английски ще е Галина Петрунова. По БЕЛ- г-н Петранов, по Философия - г-н Тушкатов. Дано съм записала правилно имената. Моля за мнения. Класната ми се видя малко строга, но се надявам да е за добро.

Коя паралелка сте? Г-жа Петрунова е строга, за кратко преподава на сина ми. Но той я харесваше и каза, че може много да научи от нея. За другите преподаватели нищо не знам.

# 103
  • при моите любими
Дъщеря ми е в паралелка с ИЕ, МАТ, Г - 8Г клас.

# 104
  • София
Имаха, някои даже на английски:)
Олеле! Странно е това.

Общи условия

Активация на акаунт