На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Mostly in my mind
Не. Шампоан. Май и балсам имаше.

# 241
  • Бургас
Здравейте, за пръв път пиша в темата. Огледах първия пост и въпреки наличното инфо за аптеки и начин на търсене по съставка искам да попитам дали знаете/имате координати на някоя аптека в близките до границата селища с която мога да си пиша на мейл на английски или български?
Трябва да уточня едно лекарство дали изобщо се продава в Турция или има заместител.
Благодаря предварително!

Аптека Окумуш, Лозенград, пиша по Вайбър на български.
Вайбър +905422320342
https://g.co/kgs/fWvzzf

# 242
А какви хапчета за смучене за възпалено гърло купувате?

# 243
Показания Ревокс преди 4 месеца го нямаше в Гратис. Питах в три магазина и ми казаха, че няма.

# 244
Здравейте, за пръв път пиша в темата. Огледах първия пост и въпреки наличното инфо за аптеки и начин на търсене по съставка искам да попитам дали знаете/имате координати на някоя аптека в близките до границата селища с която мога да си пиша на мейл на английски или български?
Трябва да уточня едно лекарство дали изобщо се продава в Турция или има заместител.
Благодаря предварително!

Аптека Окумуш, Лозенград, пиша по Вайбър на български.
Вайбър +905422320342
https://g.co/kgs/fWvzzf

Много благодаря!

# 245
  • Mostly in my mind
Показания Ревокс преди 4 месеца го нямаше в Гратис. Питах в три магазина и ми казаха, че няма.
Жалко. Знаете ли каква е причината или кога ще има?
Мислех като ходим да взема, че есента е ужас косата ми.

# 246
Не знам. Останах с впечатление, че повече няма да го продават, но не разбирам турски и не мога да кажа дали правилно съм разбрала.

# 247
  • Бургас

Majezic спрей. Има и хапчета.

# 248
  • Варна - Черна гора
Табретките

Majezic спрей. Има и хапчета.
Таблетките Majezik не са за болно гърло, а за артрит.

# 249
  • София
Спрея е хубав. И аз го ползвам за болно гърло. Също за таблетки купувам турския стрепислс - strefen. Доста по-евтин беше.

# 250
Аз имам още един въпрос Simple Smile Къде е най -изгодно да купя лири ?От Бургас съм Simple Smile

# 251
  • Където морето целува небето...
Някой вече премина ли през МТ с лична карта?

# 252

Не можело. Едната от туристическите агенции са писали във фейсбук, че тирижираната информация от БТВ и Нова в централната емисия е грешна и туристите не са били допуснати с лична карта.
Дано са носили и паспорти, че е кофти автобус с 50 души с платена екскурзия да се връщат обратно...

# 253
  • Където морето целува небето...
Не можело. Едната от туристическите агенции са писали във фейсбук, че тирижираната информация от БТВ и Нова в централната емисия е грешна и туристите не са били допуснати с лична карта.
Дано са носили и паспорти, че е кофти автобус с 50 души с платена екскурзия да се връщат обратно...
Питам, защото точно ми попадна репортаж на БТВ как минават с лични карти на Лесово и КА. Явно грешна информация, щом и от агенцията са го писали. Или не важи за МТ?

# 254
  • Mostly in my mind
Аз много не ги разбирам нещата, но нали още на бг гише ти изискват паспорти преди да отидеш на турско. Това първо си помислих като чух за личните карти.

Общи условия

Активация на акаунт