Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 897
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Гумени ботуши имам и са ми за дъжд за близко ходене-детска кухня преди,сега за яслата.Иначе съсипвам и калям други обувки.

# 151
  • Sofia
За дъжд стават ли?
Аз поръчах 3 чифта асикс. Като видях модел от близо 300 лв на 86 не можах да издържа. Joy Изчерпани са след мен.

# 152
  • София
Аз съм имала такива гумени ботуши, но ми държаха много студено на краката и се отказах.

# 153
Да, гумените за дъжд стават. За моден асексоар като мине мерак от покупката и  някак си простеят.
Не давайте много пари, ако решите да си вземете от тях.

# 154
Гумени ботуши за мен са единствено за дъжд,не бих ги обула в сухо време .

# 155
Здравейте момичета! Някоя от вас дали е поръчвала маратонки на Fila. Дали си отговарят на номерата и дали са качествени? 

# 156
Отговарят според мен,качествени са.

# 157
Другите ми гумени ботуши са такива, мадамски 😁
http://www.butyk.co.uk/prod/show/18637/Shoes_Boots_Wedge_Heels_P … 639-1021-380.html
Питайте ме кога съм ги обувала??!...

# 158
Не те питам.Когато си обула и другите си стоикусурдвеста обувки 😘
Реших да си купя чизми и плетена рокля.Имам си талия,ханш дал Господ и бутчета тоже.Но ще се пробвам де ,отивам да ровя.Поръчах един суитчер ,който дебна от пролетта,сега е към 35 лв,все на 80 го гледах и то намален,тениска за мен,яке и къси гащи за мъжа ,дънки за детето.Раницата на Десигуъл,дето месеци я дебна е 122 лв,имам същата но черна от обувкибг за около 100,ще чакам още малко.

# 159
  • София
Отдавана съм вдигнала мерника на ей такива гуми. Само такива нямам! Дали си отговарят на номера? Има ли ги някой?
https://www.aboutyou.bg/p/lemon-jelly/gumeni-botushi-comfy-7946742
Кажи честно, за какво ти е това?? Такова недоразумение са тези... обувки! Това е само за градинари! Ако беше моя номер, два чифта щях да ти подаря, едните са тоя модел, но с... животински принт 🤪
О, в дъждовно време само тях нося! Много са практични. Имам такива ботички, но са точно по крака и ще ги отстъпя на майчето. Теснеят ми. Имам и гумени лачени ботуши до коляното с панделка за по фръц. 😜
Ходя само със сухи крака в мокро време или киша. Много лесно се нахлузват и готово. Преди като ходихме в офиса, в дъждовно време тръгвам от нас с тях и в офиса имам друг чифт и се преобувах с тях. 😉

# 160
Тогава вземи номер отгоре, иначе пак ще са ти тесни.

# 161
Разписах се и аз.Бежовите Тамариси, каквито поръчах черни миналата седмица, и едно рокле, че съм фенка на анимал принтовете. Ползвах и кода NANSI5  за мижава отстъпка.

# 162
Брей, един ден да не влезе човек в темата, и бум - намаление. Ще хвърля едно око в сайта, но нещо нямам мерак за пазаруване.
Гумени ботуши имам за градината, за 10 кинта ги бях взела от китайците, но имам чувството, че всички са много тесни. Ако постоя повече от час със тях, пръстите на краката са ми буквално смачкани.

# 163
Ех, Леми, късметлийка такава, един ден да не влезеш. И аз да не бях влизала. Ма не. Повтарянето на немитрябва, немитрябва, немитрябва, не върши работа, да знаете.

# 164
Немитрябват обувки от 150 лв,станат ли 50 вече са ми спешни 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт