Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 900
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
mystic, да, като дойде време за децата. Моите още гукат....

Чета в обувки бг таблицата за bullboxer и ги пишат уголемени. Хич не ми се блокират пари за два номера от модел....

# 136
При мен първата поръчка е само с неща за детето. С триста зора успях да я завърша. Елекът на Name it излезе 14,78 😎

Почвам сега да гледам за двамата с мъжо

# 137
И аз не успях да ползвам 15 или 20 процентни кодове. Нанси5 за над 100 свърши някаква работа. Рикер отговаряха, нали? Маратонки.
Да, отговарят си.

# 138
Кой ми отмъкнà розАвата чанта додето се накумя какви чехли да ѝ купя!? 🥺 Мрън!

# 139
Някой код за 20% може ли да прати, искам да купя един номер по-малък  спортен сутиен, но са му повишили цената спрямо предния размер...мрън..

# 140
Някой каза, че като има намаление, кодовете не работят.

# 141
Много се изкушавам да поръчам, обаче заминаваме на почивка другата седмица и няма да мога да си взема поръчката. Колко време можеше да остане в Еконт преди да я върнат? А дали ще я дадат на друг човек без пълномощно?

# 142
  • Сливен
7 дни е срока

# 143
Много се изкушавам да поръчам, обаче заминаваме на почивка другата седмица и няма да мога да си взема поръчката. Колко време можеше да остане в Еконт преди да я върнат? А дали ще я дадат на друг човек без пълномощно?
Да, ще я дадат.

# 144
Днес пробвах обувки на Тамарис в мола и макар и токчета ми се сториха много удобни и с много мека кожа, номерът отговаряше на този, който нося и сега бумнах едни подобни от About you. Едниственото, което ме напрегна е че в бързината съм сложила наложен платеж, а миналият път като първи опит с наложен платеж беше много тегаво връщането чаках доста повече от 14 дни и поълвах някакви декларации за неполучена суми. На вас лесно ли ви връщат сумите когато плащате с наложен платеж?

# 145
  • София
Да, аз до момента с карта не съм плащала.

# 146
  • София
Отдавана съм вдигнала мерника на ей такива гуми. Само такива нямам! Дали си отговарят на номера? Има ли ги някой?
https://www.aboutyou.bg/p/lemon-jelly/gumeni-botushi-comfy-7946742

# 147
Възможно ли е да се върне продукт ако сте махнали един от етикетите и в последствие сте го загубили? Simple Smile

# 148
Отдавана съм вдигнала мерника на ей такива гуми. Само такива нямам! Дали си отговарят на номера? Има ли ги някой?
https://www.aboutyou.bg/p/lemon-jelly/gumeni-botushi-comfy-7946742
Кажи честно, за какво ти е това?? Такова недоразумение са тези... обувки! Това е само за градинари! Ако беше моя номер, два чифта щях да ти подаря, едните са тоя модел, но с... животински принт 🤪

# 149
Ох, видях за гумените ботуши 🙂,  не мога така честно да си кажа🙃, да не се изтълкува грешно.

Имала съм силиконови на цветя, само за определен момент, час - два съм ги обувала. Впоследствие ги износих  за градинска работа.

После имах и два чифта, точно от такъв модел, за работа ги ползвах, даже при едно изискване  ги фактурирах като работно облекло, за друго не стават.

Общи условия

Активация на акаунт