Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 143
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Аз поръчах преди малко и зелената рокля.Днес ще взема пратката със синята, че поне ако не ми хареса връщам и отказвам.Ако ми хареса да съм застрахована, че няма да се изчерпа моят номер и от другата.

# 526
Lemy, връщай го със сигурност, мисля че и 20 не заслужава пък каквато и кожа да е.
Съжалявам, че аз подведох с него.
Моето не съм го взела още. Днес е дошло в офиса на Еконт и също нямам смс. При мен идват избирателно Angry Добре, че вчера се сетих да проверя. Ще ходя да го взема утре и ще пиша и аз как е.
А като размер как ти се струва?
Айде дано и моето е или голямо, както подозирам, или неставащо като твоето, че да спестя едни 50 лв. Sweat Smile

Аз от сайта съм почнала да поръчвам на принципа чакай да поръчам, докато е изгодно, пък ще видя дали ще го взема или пък ако трябва ще го върна Satisfied И малко изпаднели ми нещо поръчвам и после въртя напред назад, оборот да има Smile

# 527
Ауууу, Lemy, много е кофти Sad Бих го върнала, те затова явно са го намалили толкова. Моето розово велурено като го взех (но беше към 88 лв), много го оглеждах за дефектите, не открих нищо. Сивото от гладка кожа засилих за връщане, че освен, че леко ми е малко, също изглеждаше не е баш в най-добър вид - сгънато кофти и седло под тежки неща, изглежда, отпечатани закопчалки върху кожата, усукана якичка (това го видях, като го опаковах за изпращането).

# 528
Якето не става
От моята голяма поръчка оставям само и в х и м връщам доста. За какво са ми боклуци. Светлите са много удобни, макар да са леко груби. И не знам как ще ги чистя. Но пък и аз не ща все черно.

# 529
Бял велур се чисти с прясно мляко със сода за хляб.

# 530
Благодаря, енциклопедия Азалия Hug
А по-конкретно като за идиот? Слагам содата в млякото ли

# 531
И аз си взех нещата.
Дънки Онли, показани от Мария, не ми стоят добре на ръста, иначе са хубави.
Червената рокля за 11 лв, Поръчах на шега, а буквално изби рибата !!! Много добре стои !!!

Поръчах си едни обувки Тамарис 36н, а те ми пратили ботуши и от 41н. Как да процедирам сега? Не отворих в офиса на Еконт, а направо у дома

# 532
Благодаря, енциклопедия Азалия Hug
А по-конкретно като за идиот? Слагам содата в млякото ли
Затопляш чашка (кафяна) мляко, слагаш лъжичка сода и после най добре с някакво памучно бяло парцалче топваш докато разбъркваш сместа, и разтъркваш на местата със зацапване без да натискаш, за да не отнемеш от власинките на велура. Накрая забърсваш цялата обувка, за да освежиш и оставяш да съхне. Купуваш си гъбичка за велур и като изсъхне, минаваш с нея да разрошиш велура, стават като нови.
https://www.pedagbg.com/art_details.php?id=640

@_ni, ако на мен са пратили обувки 36 номер... ясна е работата! Smiley

# 533
  • Бургас
@_ni, колко си висока, че не се одобри с тях? Аз днес ще опитам да ги взема, че ги пуснах до офис на Еконт. На тийна маратонките са доставени вече вкъщи. А парката трябваше да ми я донесат на работа, но се разминахме с куриера. Той направо дошъл, без да звънне. Ако не успее днес до следобед да мине пак утре ще я донесе. Нямах търпение да я видя, ама шИ почакам.

# 534
155см съм, но взех 32 дължина, че само те бяха или налични или намалени Wink, и предполагам 30 ще ми е по-добре, гези ми идват точна дължина а трябва да са до глезена.

# 535
Благодаря, Азалия!
Тия грозотии Ice peak са адски удобни, обух си ги и то без обичайната ми стелка.

# 536
аз си поръчах рокля преди промоцията

друг път има ъпдайт относно доставката, но сега..

надявам се да не ме сварят неподготвена и да я донесат днес Grin

# 537
Съжалявам, че аз подведох с него.
А, глупости 🤗, ами пък ако беше излязло страхотно 😄
Иначе модела и цвета са супер, ще дебна и аз за коженото.
Тамарисите ще ги връщам, отзива е, че са големи и тесни отпред:

# 538
  • Бургас
155см съм, но взех 32 дължина, че само те бяха или налични или намалени Wink, и предполагам 30 ще ми е по-добре, гези ми идват точна дължина а трябва да са до глезена.

Моите също са 32, но аз съм 165 см и се надявам да стоят добре.

И да се похваля, че ми донесоха зелената парка Only - страхотна е! Тъничка за есента, цвета е много хубав, модела също. Номера ми заспа - много доволна! Цената ѝ беше без комнетар, нямаше 22 лв. Дано намалят розовата, че и на нея съм хвърлила око.

# 539
За големи не знам, ама не са ми тесни на мен Open Mouth хм, пак ще ги пробвам д

Общи условия

Активация на акаунт