Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 149
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Пристигна ми якето. Според мен си заслужава всяка една стотинка. Страхотно е. И размера си отговаря, М нося и ми е точно по мярка.

# 511
  • София
Много е красиво якето на снимката! Да ти е честито! 🤗
И аз тръпна вече да получа моето...

# 512
  • София

Момичета, разочарована съм.
Пристигнаха ми саката, на следващия ден поръчах и в друг цвят-бледорозово понеже се появи моя размер. Ами и двете ги върнах. Цикламеното нещо цвета ми биеше към лилаво, не ми хареса, но и материята им нещо не ми допадна. Евтинееше и много се мачка. Иначе отговарят на размерите си.
Тениската е хубава оставих я, както и полуто. Тънко е, леко прозира, но става, ще се носи.

# 513
Поръчахте ли си рокли 😎
Аз като гледам цените на другите неща, с код и без код, все са високи.
 Сега ме е яд че не си поръчах якето с интегрираната качулка, и някои други неща.
Дали пак ще има голямо намаление? 🤔

# 514
Аз не съм Sad Цените на тези в любими дори не са мръднали надолу, не ги намалят еххх Sad 
Страх ме е да си помисля, ако пак ще има голямо намаление, окончателно ще се разоря Joy
Много е странно, от Еконт напоследък не получавам нито имейли за пристигаща поръчка, нито смс-и.

# 515
Аз получавам смс-и. Питай ги като ходиш, или пък нещо от настройките на телефона 🤔

# 516
Аз получавам смс...преди малко видях ,че са дошли 4 от 5 поръчки от 15.07...но явно са ги обединили, защото броя на пратките е по-малко...

# 517
И при мен така, обединени са. Само няма кой да ги вземе, извън София сме с мм, а дъщерята се почесва.

# 518
То аз вкъщи ги получавам, сега чакам куриера, ще го питам, ако не знае, ще звънна в поддръжката. Преди съм получавала и имейли, и смси, но от може би няколко седмици - няма. Точно днес видях, че нямам нито смс, нито мейл, и си оставих телефона, и си сидя навън, а куриерът ме търсил като на пожар. Дразнещо е Sad
При мен пък разделиха поръчки на 2, на 3 части, гледам, всяка с различни примерни дати на доставка. Свършиха ли им големи кашони ли, не могат да си намерят стока навреме ли... с малките поръчки обаче са много експедетивни.

# 519
  • София
Днес трябваше да ми пристигне една пола... Сега гледам, че тя от 16.07.22г. си стой непредадена на Еконт...
Има ли къде да дзз отбележа, че днес със сигурност няма да пристигне?

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 11:24 от I.R.

# 520
Значи проблема не е в моя телевизор, както си го мислих. Миналия понеделник ми звъняха от офис на Еконт да си взема пратката, понеже стояла вече от 4 дни при тях. Казах им, че не съм получила никакво уведомление от тях. Не, със сигурност съм била получила. Добре, щом казват...

То аз вкъщи ги получавам, сега чакам куриера, ще го питам, ако не знае, ще звънна в поддръжката. Преди съм получавала и имейли, и смси, но от може би няколко седмици - няма. Точно днес видях, че нямам нито смс, нито мейл, и си оставих телефона, и си сидя навън, а куриерът ме търсил като на пожар. Дразнещо е Sad
При мен пък разделиха поръчки на 2, на 3 части, гледам, всяка с различни примерни дати на доставка. Свършиха ли им големи кашони ли, не могат да си намерят стока навреме ли... с малките поръчки обаче са много експедетивни.

# 521
Въх, моето яке е велурено, как се чисти туй нЯщо?
Всъщност, не съм много сигурна че ще го оставим, защото нещо доста нискокачествено ми се вижда. Тънка е кожата, и от сега е прососана 😄, не знам как да го кажа, съшито от отделни парчета с различно качество. Особено на ръкава най-отдолу имам чувството че след пет носения ще се скъса:
Скрит текст:

Тук се вижда разликата между лицевата част на якето и ръкава:

Вярно че 50 лв но все пак не съм ги намерила на улицата. Вие бихте ли си го оставили? 🤔

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:15 от Lemy

# 522
Ъм... не, не бих.

# 523
Lemy, то е като носено...и аз не бих го оставила.
Тук се информирах за роклите, нямах идея, че има код. Аз поръчах тази:
https://m.aboutyou.bg/p/warehouse/roklya-8244391 Отдавна я дебна и или няма номер или цената не ми харесваше. Някой ако има впечатления от нея- да пише сега 😁
Още нямам отговор от сайта за отказаните боти.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:34 от Анонимен

# 524
Ужас, бих го върнала и 30лв.да е.
Може ли линк към коженото, че и аз съм запазила велура, другото не го открих.

Общи условия

Активация на акаунт