Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 865
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Доколкото знам едните са по номерация за панталони, а вторите си вървят по дънкова номерация. Тя се приравнява към панталоните като се прибави 10. Т.е. 30 може да се води 40 по "панталонената" номерация. Ако носиш 38 по ЕУ, то от вторите има вариант дасати ОК наличните 29. Имам дънки на Том Тейлър и те потвърждават това т.нар."правило", което не изключва отклонения...Някой да ме поправи ако греша.

# 586
За сметка на това, получих сега 3 смс-а че пратките ми не могат да бъдат доставени поради форсмажорни обстоятелства.
Ха така, тези обстоятелства при Еконт ли са, защо не им звъннеш 🤔
Звъннах, но не могат да ми дадат никаква информация Frowning Утре щяло да има повече информация, да им звънна пак. Никога не ми се е случвало такова нещо до сега Flushed Искам си парцалите!!! Много ме ядосаха, как така нямат информация, то или се вижда в системата, или не. Вчера Манго официалната поддръжка отнесоха гневни мейли от моя страна, днес явно Еконт ще са наредят.

Относно роклята, kopche,  описанието ти за коремогъзоописваща направо на глас ме рассмя! Joy Баш такава си е роклята Joy

Lemy, не се ориентирам много с тези размери, но за мен нацелих, че трябва да вземам 32 размер (или 31 ако са леко уголемени, точно на Том Тейлър имам два чифта 31 р-р). От стандартните номера нося за панталони/дънки 44 (или 42, ако са уголемени малко). Не знам, дали това ще ти помогне.

# 587
На мен също ми е неясна тази номерация за дънките, свикнала съм на стандартна 38-М,40-Л и така се ориентирам.Последните дънки, които поръчах и ще връщам, че са ми големи са размер 29,което отговаря според тях на 38,да ама не.. Като кликнете на инфо за продукта има и таблица с размери

Преди това си бях поръчала други дънки на марката на About you, размер 40 са ми точно, а според тяхната таблица 40 отговаря на 30/31,иди ги разбери...

Поръчвай два съседни размера и които не ти станат връщаш

# 588
Размерите по дънковата номерация са на базата на мерките за талия (и дължина, ако има второ число) в инчове, т.е. 26/34 да речем, би трябвало да значи талия 26 инча/дължина 34 инча

# 589
Днес си взех  тези
Тесни са ми. Май само челсито е по-добре, но ще го пробвам с тънък чорап.
Моля, препоръчайте елегантни боти или ботуши с ток не повече от 5 см, за широк крак.
Допълвам: получих и тези рокли
Страхотни са!

# 590
  • Бургас
Отчет:
Суичъра е много голям за М, но мека, нежна и лека материя. Ще го връщам.
Якето си отговаря на размера, но някак като скафандър стои, материята е леко твърда. Под въпрос е, за връщане.

Тениските са бижу. Леко удължени, както исках, за да ги нося с клинове. Остават.
Суичъра е много, много хубав, но като го закопчея в ханша ми е опънат. Ще се връща и ще дебна за приемлива цена за Л размер.
Якето... остава. Всичко му е перфектно.

# 591
Морски Бриз как е суичъра  Alife and Kickin като материя иначе? Плътен ли е?

# 592
  • Бургас
Морски Бриз как е суичъра  Alife and Kickin като материя иначе? Плътен ли е?
Да. Плътен с вата. Мек и топъл.

# 593
Вчера се канех да поръчам две рокли, но се отказах. Днес без код излизат още по-евтини.

# 594
Морски бриз, струва ми се, че на много добри цени си взела нещата.
Аз обаче започвам да си мисля, че няма да има вече голямо намаление 🙄
Дано да греша де.

# 595
  • Sofia
кожени чехли Timberland,  хубави са, малко тежки,  за 101 лв,  ще пътуват обратно, младежта не ги одобрява
пуловер Gap 50% лен, нежно светлосиньо,  тъничък, идеален за летни вечери, излезе ми 22 лв., остава.
рокля от вискоза, много тънка , изглежда като престилка за камериерка,  ръкавите са ми къси. И за 16.50 лв не я искам,  ще пътува
велурени Tamaris за 35лв,  много са леки , като хартиени. Нося 39, вземам 40 за боти и ботуши,  тези са по-малки от другите 40 на Тамарис. Чудя им се още.

И червената рокля от 10 лв. Очертава ми бюста твърде много .  Не е за мен. Ще подаря на някого.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 23:42 от Karen

# 596
Karen, аз върнах такива бежови боти. Нещо не им е наред и във фасона. Да не говорим, че велурът е тънък като чорап... И въобще, приличат на чорап с токче.
Скрит текст:

# 597
djidji Радвам се, че ви е харесало якето.

Аз пак взех няколко неща 😁

Едни кецки за мен, много ми харесаха. Странни са, плат велур и кожа. Имаше само един брой и бяха 52лв.

За половинката също едни маратонки, страхотни за 42лв.

Една блуза за мен. Взех я за около 22 лв.

И връщам тези неща:

Червената рокля ми е тясна, много описва, а моите форми далеч не са за тази рокля. Бялата рокля ми е малка и тази марка има едни размери, на късмет ги нацелвам. Като вероятно предполагате и сивата ми е малка. Панталона също.

# 598
  • София
Карън, ленен пуловер искам и аз! Дай линк! 🤗

Дойде и моето кожено яке! Тука в Слънчев бряг Еконт разнасят до 8; вечерта! Тъкмо се ядосвах, че напразно ми пращат СМС за доставка днес и ми звънна в 8ч. Тая вечер. Тъкмо излизахме с колелата...

Сега, опаковката ме издразни мен, понеже за кожени яке се очаква картонена опаковка, а не найлонови торбички...Беше прегънати на две и толкова. Сега съм го опънала на закачалка, за да се поопъне. Добре, че взех S размер.  М щеше да ми е широко и ръкавите дълги.

Ето какво дойде
Скрит текст:
.

Не ми допада също хастара на кожено яке да не е от сатенирана материя, както са всичките ми 5 кожени якета. Така при обличане, дори когато е по тесен модел, има плъзгане при обличане. Тук облицовката е памук, само в ръкавите сатен.
Но ми харесва якето. Остава. Излезе ми 83,93лв по фактура.

# 599
  • София
Взех си полата. Това чудо няма никаква еластичност в колана, а имам същата розова… Добре, че взех номер по-голяма. Иначе цвета е страхотен и има допълнение едно коланче към нея.

Общи условия

Активация на акаунт