Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 793
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Asmegin, кой от двата чифта сиви търсиш 37 размер? Аз съм поръчала и двата 37, но не съм ги взела още. Със сигурност ще трябва да оставя само едните 🤷♀ Ако са твоите да ти пиша?

# 706
aDaMaNt^, не знам Sad Линкът не се отваря, не мога да ги намеря в списъка на обувките, прегледах всичките обувки на Тамарис Sad Съвсем бегло забелязах преди, че са 2 чифта подобни, но, понеже вече бях поръчала, не обърнах голямо внимание. каква е разлика между тях? Това са тези, които поръчах:

А другите какви са?
Ох, ако не ти трябва единия чифт, много ще се радвам Heart Eyes Аз и яке поръчах за тях (не го получих още), а останах без боти Simple Smile

# 707
  • Варна
aDaMaNt^, не знам Sad Линкът не се отваря, не мога да ги намеря в списъка на обувките, прегледах всичките обувки на Тамарис Sad Съвсем бегло забелязах преди, че са 2 чифта подобни, но, понеже вече бях поръчала, не обърнах голямо внимание. каква е разлика между тях?
Едните са кожа,а другите изкуствена такава.

# 708
Спрях да ви чета от петък, че пак напоръчвах 😁 И понеже съм доста разсеяна съм поръчвала 2 броя обувки за мен от един и същ модел.🙄 Иначе този път половинката намаза малко повече.
Скрит текст:

# 709
Браво, добри цени си хванала.

# 710
Обувките на Patrizia Pepe отговарят ли си на размерите?

# 711
  • Варна
Обувките на Patrizia Pepe отговарят ли си на размерите?
По принип да,но за някой модели предпочитам 1/2 на горе.

# 712
  • Пловдив
Как са като номерация банските на Lascana? Ако нося дрехи 38-40 и чашка С, мога ли да се вмъкна в 38Б или М цял бански?

# 713
Здравейте момичета. Поръчах тези сандали на Michael Kors, но не останах очарована как пристигнаха. Не бяха в кутия на марката, а в обикновена на about you и нямаха етикет на тях. По-неприятното е че едната обувка е напукана отзад и не знам дали няма да се появят още такива пукнатини, ако евентуално ги задържа. Чудя се дали са оригинални след като пристигнаха по този начин. На вас винаги ли поръчките ви пристигат с етикет и оригинална кутия, ако са обувки?

# 714
Вероятно са оригинални, но са стара колекция от аутлет, затова нямат и кутия. Съответно сигурно са били на пò поносима цена. Така напукана кожа, говори, че е прегоряла самата кожа при обработката. Или са стояли на витрина. Съветвам те да ги върнеш. А и очите ще са ти все там, в пукнатините...

# 715
Това палто Дороти Перкнс дали е хубаво
Беше доста намалено https://m.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins-curve/prehodno-palto-788 … _campaign=product

# 716
Как са като номерация банските на Lascana? Ако нося дрехи 38-40 и чашка С, мога ли да се вмъкна в 38Б или М цял бански?

На мен чашките ми бяха по-големи от тези, които нося и взех едни надолу. Но все пак зависи от модела, бях взела с полукаска

# 717
Според вас ще има ли по-големи промоции? Нещо като край на сезона, разпродажба на летни дрехи.
Наслгах разни рокли и поли в любими, ама много са скъпи, нямат никаква отстъпка точно тези модели, дали има шанс да ги пуснат с отстъпка?
Също и пуловери. Кога е най-изгодно да пазарувам за есента и зимата.

# 718
Според вас ще има ли по-големи промоции? Нещо като край на сезона, разпродажба на летни дрехи.
Наслгах разни рокли и поли в любими, ама много са скъпи, нямат никаква отстъпка точно тези модели, дали има шанс да ги пуснат с отстъпка?
Също и пуловери. Кога е най-изгодно да пазарувам за есента и зимата.
Определено зимата са ми най-добрите попадения за летните ми рокли и съответно обратно за зимния гардероб. Сега също се срещат, но си е на късмет на пуснат нещо от любими с промоция и точно тогава да имаш активен код за отстъпка 20%. Хубаво е да следите ФД и Анс, примерно дъщеря ми е готова за зимата от техните промоции това лято на зимни дрехи на Манго кидс.

# 719
OwlKitty, благодаря!
Ще чакам, дано имам късмет, само дано уцеля момента.
А каква отстъпка е реалистично да очаквам, 20-30% или 50 и повече.

Общи условия

Активация на акаунт