Нашите кухни - тема 91

• 52 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Аз не мога да се ориентирам на какво казвате Slim Line?

# 616
12 мм на дебелина  са.

# 617
12 мм на дебелина  са.

Да, ама от какъв материал са? На нас първо ни оферираха Дектон (12 мм) за нашата кухня, ходих да ги видя на живо и всичко изглеждаше супер, просто не ми попадна шарката и затова избрах техн.камък на Silestone. Приятели обаче имат такъв, не са имали проблем с изработката, нито с плота за няколко месеца употреба.   
Но гледам, че и Кроношпан имат такава версия Slim Line, а въпросът е сравнение с термплот, затова и питам.

# 618
  • Пловдив
За компакт плоскости ли става дума ?Нашите са с черно ядро и за голяма кухня с плот над 7м ,3 метра гръб и 4 м борд и перваз на прозорец от същия материал ,излезе 1000лв .ММ заедно с приятеля мебелист го рязаха и полираха по ръбовете .Дори мивката е под плот .Да кажем 1 час повече работа от нормален термоплот .

# 619
  • Раковски
В роси.бг има компакт за окло 500 лв за една дължина и най-скъпия им е окло 1200, тъй, че има и по-евтини. Работата не е малко, първо трябва хубава оберфреза, ако е ъглова кухнята работата се увеличава. Работата спрямо кухненски плот от пдч е  поне дойна.  Образно казано това са листове наслоени със смола и пресовани, а за по-дъртите да кажа, че е нещо (ако не е същото) като едновремешните кафяви ел.табла с големи бушони.

# 620
  • Пловдив
shadow,точно от Роси е нашия .Там ни пасна на ширина и дължина .В Салекс бяха по-квадратни .И понеже искахме на 70 см дълбочина, там плоскостите бяха точно 140 см .Поръчахме ги направо на половинки по дължина .Така ,остана само да се скъсят ,да се полира челото и да се изрежат отворите за мивка и котлон .ММ полира срезовете с една машинка ,на която казвам "зъболекарска" .Нямаме ъгъл в кухнята ,затова не бе трудно .

# 621
  • Раковски
Ако е било с нещо като дремел е малко опасно, че може да се изкриви ъгъла, аз го правя с трупче.

# 622
  • Пловдив
Нямам.идея как се казва .Приставката е с форма на клечка за уши Simple Smile Ето резултата .

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 21:58 от nelina_london

# 623
Нямам.идея как се казва .Приставката е с форма на клечка за уши Simple Smile Ето резултата .

Може ли снимка на цялата кухня? Мерси!

# 624
  • Пловдив
На който следи темата ,ще му омръзна все да показвам снимки ,защото съм я пускала няколко пъти .
Ето

# 625
Привет, някой да е виждал да се продава някъде органайзер за прибори, за чекмедже, на 2 или повече нива? Свекърва ми има, но е купуван отдавна и го няма в магазина вече, а не намирам онлайн нищо.
Да, преди няколко месеца купих един от Пепко.  Не знам, обаче, дали е постоянен асортимент.
Виж и тук:
https://rosini.bg/za-kuhnqta/sushilnici-za-sydove/postavka-razpr … -roza-kakao-53280

# 626
[
Привет, някой да е виждал да се продава някъде органайзер за прибори, за чекмедже, на 2 или повече нива? Свекърва ми има, но е купуван отдавна и го няма в магазина вече, а не намирам онлайн нищо.

В Метро също има.

# 627
Я вижте какви дръжки...

# 628
Здравейте, предстои ми в близките месеци смяна на кухня, и наскоро видях нещо в Инстаграм, което много ми хареса, но се чудя дали въобще някъде може да се намери такъв механизъм в България. Става въпрос за падащия рафт в началото на клипа. Питам просто да съм информирана преди да започнем планиране и проектиране Blush

# 629
Има. Например тук: https://rosi.bg/koshnica-padashta-s-plavno-pribirane-nerajdaema- … mm-rosi-4915.html

Но и други фирми предлагат. Напиши падащ механизъм за горен шкаф в гугъл и ще излязат.

Общи условия

Активация на акаунт