Нашите кухни - тема 91

• 52 329
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Боклук образно казано - нещо, което изглежда зле наживо, сравнено с мдф гланц. Тънка текстура най-горен слой. Не ми е познато пдч гланц на Egger, може ли номер плоча, ще е интересно да се проучи. Но ако се търси бюджет и "пдч гланц Egger" е на цената на "мдф AGT" има ли смисъл да се сравняват? Ето тук са текстурите на Егер:
https://www.egger.com/shop/bg_BG/products/furniture-interior-des … textures-surfaces

Иначе за бяло гладко(не точно гланц, но нещо като софт тъча мдф) за пдч добра плоча и да кажем бюджет е Kronospan pearl white. На снимка не се вижда, трябва да се пипне.

# 481
  • София
Няма да излизам като защитник на всичко, че е перфектно, а ще пиша защо фладерът е вертикален: над 2 м е дължината и не се събира една плоча без визуално прекъсване, затова се обърна. Но има доста хора, които предпочитан вертикалата. Въпрос на вкус. Аз пък не бих си направила мебели или кухня без цвят акцент, но това е положението с в момента вълната … бяло, дървесно и тук таме сиво…

Може ли да споделиш за какъв срок може да изработите и монтирате кухня, антре, спалня с гардероби и холна секция.

Моят апартамент е почти готов и трябва да поръчваме мебели, но освен цената, срокът също е определящ.

# 482
Може ли да ви помоля тия неща да си ги размятате на лично. Щото по принцип, ама само по принцип тука не е по правилата да се прави реклама на търговска дейност, а вече видяхме коя фирма представя дамата(дори се чудя как не е докладвано)

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 08:45 от second

# 483
  • Раковски
Няма да излизам като защитник на всичко, че е перфектно, а ще пиша защо фладерът е вертикален: над 2 м е дължината и не се събира една плоча без визуално прекъсване, затова се обърна. Но има доста хора, които предпочитан вертикалата. Въпрос на вкус. Аз пък не бих си направила мебели или кухня без цвят акцент, но това е положението с в момента вълната … бяло, дървесно и тук таме сиво…

Може ли да споделиш за какъв срок може да изработите и монтирате кухня, антре, спалня с гардероби и холна секция.

Моят апартамент е почти готов и трябва да поръчваме мебели, но освен цената, срокът също е определящ.

примерно се гответе за около Нова Година евентуално...

# 484
При нас срока е срамно дълъг, имаме няколко негативни отзива в Google за отказ на поръчки. Може би средният срок на повечето места е 2-3 месеца. Има много фирми и майстори, потърсете и във Фб групи. Ако има техн и дизайн въпроси, ще пиша коментари от опит 😊
Ето малко идеи, така и така тук почти не се публикуват реални снимки. Това е 3д за клиент

Стар клиент снимка под ръка. Тук плот и гръб беше 10 000 лв 😳 но пък е красиво

Бюджетът на тази кухня е на цена под горния техн камък 😊 Материалите тук са пдч Egger

Обожавам цветни кухни! За съжаление малко клиенти искат. 3д на една много свестна клиентка. Мдф боя зелено и 9001, дървесното е много приятно Egger див дъб 😍 Има техн камък за плот.

Не слагам брандиране. От възпитание моля да не се ползват от колеги.

# 485
Нищо не може да бие по красота и стил плот и гръб от технически камък. Напълно си заслужава парите, ние също сложихме вкъщи абсолютно същия цвят като на вашата снимка.

# 486
Аз от всичко изчетено и видяно по форуми и фб групи, запомних никогаШ да не избирам мдф боя. Люпи се, рони се, бели се...
Ради, как се води цветът на горния ред на кухнята от пдч?

# 487
  • София
Аз в старото жилище съм с 16 годишна кухня с мдф боя и няма дори драскотина по нея...

# 488
  • sofia
И при нас така.
Аз в старото жилище съм с 16 годишна кухня с мдф боя и няма дори драскотина по нея...

# 489
Е, то там е проблемът явно. Преди време е било качествено боядисването, доколкото четох, но сега има много такива бояджийници и не се знае, дали няма да уцеля "джакпота".
А аз съм малко Монк, малко драснато или обелено и радостта от новата кухня заминава😆

# 490
  • София

Отдавна ви следя и ето, че и нашата кухня е налице.
От Идеа (бившия Лабиринт). Цвят - дърво и сив гранит, мивката е Blanco, като за нея беше голямо чудене дали да е черна, или не. В крайна сметка оставихме този вариант. Събирам идеи за съхранението на посуда, хранителни продукти и т.н.
Видях и много хубави кухни, със здраве да се използват от всички горди притежатели! 😀

# 491
mhk_2007, да си я ползвате със здраве! Изпълнението изглежда по-добре от провкта 🙂. харесва ми много цветовата комбинация, какъв е дървесния цвят на вратите на горните шкафове?

# 492
Добре е кухнята, ама тоя разминат фладер ми избоде очите.

# 493
  • София
Здравейте, харесах си кухня от снимка в нета. Зациклих при избора на дръжки за горният ред шкафове. Долният ред ще е с кант дръжки в сиво. Не искам горният да е с пуш, но и не мога да избера дръжките. Приемам идеи,  времето накъсява Anguished

# 494
  • Пловдив
Ами тази кухня няма дръжки на горния ред. Не ви ли харесва така?

Лесен начин е да се пуснат вратичките 1 см по-дълги. Хващаш си я отдолу и се отваря много лесно. Моите шкафове са така.
Другият вариант е със скосени вратички, но не знам дали е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт