Нашите кухни - тема 91

• 52 292
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Phloxx, като обобщя,вариантите са ми два-отворена площ или ъглова мивка.
Ще мисля и двата с +/- 
Иначе в хола ще спи детето,ако и когато реши да ни посети Тя все по-трудно идва в България Но да кажем 2-3 пъти в година
Миризма от готвено ме притеснява повече,защото аз не обичам миризми от кухнята.

# 661
  • Street of Dreams
Да споделя, че зърнах в мебели Хоп  много свежи цветове модулни кухни, нови тенденции (не класически) на доста достъпни цени (по-достъпни и от Ирим). Синьо капри и бензин на мен са ми фаворит. https://hop-mebeli.com/modulni-kuhni-margo

Ах, какви приятни цени, може да се сменя като омръзне. Виждам само синя лагуна обаче - как намирате другите цветове?

# 662
С лупата -търсачка. Излязоха ми на мен на отделни модули

# 663
  • Пловдив
Това ,което не ми харесва,когато ги разглеждах е ,че долните шкафове са с дълбочина 46 см .Също като при повечето други фирми за модулни шкафове .

# 664
Phloxx, като обобщя,вариантите са ми два-отворена площ или ъглова мивка.
Ще мисля и двата с +/- 
Иначе в хола ще спи детето,ако и когато реши да ни посети Тя все по-трудно идва в България Но да кажем 2-3 пъти в година
Миризма от готвено ме притеснява повече,защото аз не обичам миризми от кухнята.

Нещо много нескопосано от моя страна, но в момента не мога повече:

Скрит текст:

Складът го правите за пералня и сушилня една върху друга обърнати към антрето. Там ми се струва, че има място да е малко по-дълбоко, така че на вратата да закачите метли, мопове, четки, както и кошници за почистващи препарати.
Тесен гардероб, обърнат към вратата на хола, а част от сегашния склад влиза в кухнята. Една малка кръгла маса за балансиране на многото провоъгълни форми в холо-кухнята.
Бойлерът - в момента има страшно много опции за слим бойлери в това число и хоризонтални. Аз бих сложила хоризонтален слим над вратата в банята, ако има достатъчно височина. Просто въпрос да се намери бойлер с необходимите размери. Но може и да влезе в кухнята.
Всичко това с уговорката, че не виждам точните размери, но просто още една идея.

# 665
Смърфиетка,благодаря за труда! Това е съвсем различна гледна точка.Записах си
 и нея.

# 666
  • Street of Dreams
Много ми харесва проектът на Смърфиетка, функционален и уютен с малката кръгла маса. Моят се изгуби преди да успея да го сейвна, но набързо визуализира какво имам предвид. Пак не мисля, че е по-добър от предния. Има близо 5 метра дължина кухня - червеното на две части. Масата за 4-ма като продължение на кухнята. Ако ви се прави компромис с високи столове, може да се направи остров, който да се ползва и за трапезна маса.

# 667
При всички положения отделно мокро помещение с тези размери е загуба на квадратура в този имот, защото е много тясно. Реално на пространство от 80*90 см не може нищо да сложите, защото това е подхода към пералнята...
Планът на Смърфитека за обособяване само на "ниша" за пералнята е също добра опция (не знам дали няма да е по-скъпа от изработването на мебел, в която е скрита пералнята). Но при този вариант бих предложила да се ползва с врата хармоника, защото навътре няма как да се отваря врата, а навън може да не е добра идея заради конфликт с входната врата. При нас хармониките са доста популярни за килери и се предлагат към почти всички стандартни готови врати в същия "десен", не знам в БГ как е сега.
Мисля беше споменат хоризонтален бойлер, но ако няма над пералнята сушилна, е по-добре да е вертикален.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 09:59 от drago_2008

# 668
А, нишата със сигурност ще е по-скъпа. Съвсем спокойно може да е тип мебел. В Пинтерест идеи има много в това отношение.

Скрит текст:

Така като гледам, тази мебел тип гардероб спокойно може да бъде широка 120 см. Така освен за пералнята и сушилнята, ще останат 50 см, които може да се използват за гардероб, вместо за слад. Зависи от навиците и количеството вещи в семейството.

# 669
Много ти благодаря!
Аз основно търсех веранди.
Не ползваме микровълнова.В банята ще има вана тип walkintube и понеже обичам минимализма,бойлера няма да е там.
Сушилнята ще е върху пералнята Аз и сега съм така Отделно в това сгладово трябва да влезе прахосмукачка и моп.Затова няма да го махам,колкото и да беше добра идея.В градината ще има градинска стая за склад, също.
   Здравейте! Зная, че въпроса не е много по темата ( за което се извинявам), но от къде може да се купи такава вана?

# 670
Бях запазила линк,но не го откривам.Когато стигна до банята,ще търся отново,но ще  бъде вана с врата.
Примерно,сега намерих този модел
https://dushzona.com/index.php?route=product/product&product_id=247

# 671
Хоп мебел, Виденов и пр пробват с цветове и дизайн, но наживо е трагедия. Може би е Ок за ваканционен имот или да помогнем на роднини с по-достъпни решения(монтирали сме няколко с такава цел). За под наем или собствено целогодишно ползване подобна категория е безкрайно компромисна по причини тънки материали, по-малки размери, лош обков, тънък кант, много често се работи с фири и няма паснане на шарки, височина 210-220 см.
С подобни красиви декори, и друг бюджет

# 672
Тази снимка не я ли показва вече?

# 673
Тази мивка само като я гледам се мъча.

# 674
Тя е за леворъки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт