Пъзели 43

• 25 057
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бухтичка ме разсъни съботно рано-рано  с тези котета. Не знам как ги измислят. Аз, да си призная, никак не харесвам Викът, но с котката се смея с глас.  Много прилича на мен (или аз на нея), когато внуците обърнат къщата с главата надолу (а и къщата изглежда по същия начин)  Joy
За Балканските квалификации аз бих изчакала, никой не бърза чак толкова да реди, да оставим Весето и Бухтичка да си направят истинско състезание ( мое мнение).
И един пъзел, Шмид 1000, от Мона Лиза, благодаря.

# 166
  • София
Мона Лиза кой немски сайт, приемаш ли някой да се включи. Този немски ми е мъкаааа.

# 167
На мен ми се обадиха, че лекцията за днес пропада, лекторката летяла от Полша, но не излетяла, имало стачка и така се отлага, та реших да се утеша, като си засека време за редене.

Ето резултата

Благодаря на Мона Лиза , този пъзел го взех от нея май, когато се видяхме за първи път, и още си чакаше кротко.

Резултата не е много за състезание, но е начало.

# 168
Vese.Vese, супер резултат! Този пъзъл ми се струва по-труден от цветята!

Момичета, за цветните отражения – както решите. Вярно е, че нямах търпение да видя времето и на останалите, ама взе да ми притихва емоцията 😉 Мисля си, че ще е най-добре ако някой от списъка от София е нетърпелив да го вземе и нареди и като му дойде времето- да го даде на Vese.Vese. Пък ако няма нетърпеливи– ще си чакаме.

Евето, оказа се, че аз поръчка в немския сайт няма да правя. Но ако Джелините са ти страст и цената и броя парчета нямат значение мога да помогна с това:
https://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php … e6790889a2bb6cc59

https://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php … e6790889a2bb6cc59

Имат и физически магазин (ако си от София), ама не зная какво е положението. Ходила съм два пъти и все е затворено. От съседни продавачи разбрах, че собствениците сами си работят и не винаги си спазват работното време, да съм се обаждала предварително. Това ми се стори несериозно и повече не съм го проучвала този магазин.

# 169
  • София
Neita Аз съм си луда и много поръчвам затова гледам далавера, но може и да ги обмисля Simple Smile благодаря
Утре ще изпратя децата на баба им и обмислям да понаредя някой и друг пъзел.

Какво ми трябваше да гледам, този даже е намален
https://www.amazon.de/-/en/Ravensburger-17434-jigsaw-dollhouse-p … b7c2-aa91d88ef726

И Шмид са пуснали
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B09RQQZBX9/ref=ox_sc_act_image_1?s … R8XB7XF&psc=1

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 12:05 от евето

# 170
Едва снощи имах малко време да започна Алиса

Евето, много са готини тези пъзели!

Аз планирам след Алиса и още един пъзел творческа почивка. Да видим.

# 171
  • София
Ох ще трябва да поразчистя малко пъзели, поръчах си от Амазон 4 броя да видим кога ще дойдат Simple Smile

# 172
  • Варна
Някой по-горе пита как определяме кой пъзел е труден и кой по-лесен. За мен, докато наредя поне първата 1/3 от пъзела, винаги е много труден, докато редя втората 1/3 е средно труден, а остане ли малко... много ми е лесен.

# 173
Евето, какво взе? Аха аха ще се предам и ще взема нещо и аз от желираните Joy
5000 взе ли го?
Много ми допаднатха двата от линковете на Neita…

# 174
Аз съм готова с Мистериозната кутия, който е след мен да ми пише в понеделник да го пратя Blush

# 175
  • София, България
Пиша ви от Ахтопол, намерихме квартирка, идилия.
Евето, какво поръча? Кажи ми точно какво хареса от немския сайт, ако поръчам ще ти го добавя.
Сега на 14-ти ще има прайм дейс в амазон, може да има намаления и на пъзели.

# 176
  • София
Поръчай тези неща, но ще огледам за още нещо  Simple Smile

# 177
  • Варна
Не бях редила почти седмица, внукът беше при мен. Но днес съм сама и завърших пъзела.

# 178
Italian table, Eurographics, 1000 части. Страхотен е, супер реален, чак прегладнях докато го редих:)

# 179
  • София
Включвам се след като оставихме двете деца при баба им за седмица и имам цялото време на света за пъзели и работата разбира се, за да имам пари за пъзели Joy
Весе, ако искаш и имаш възможност да се видим понеделник/ вторник да взема цветята и ти ги връщам веднага, за да се проведе състезанието с Бухтичка Blush
Сега ще напиша няколко реда, провокирана от въпроса къде е Плажът. НЕ искам никой да обидя, надявам се и някой да не ме разбере погрешно. Замислих се аз къде е друг, който чакам с нетърпение и разгледах списъка с пътуващите... бях забравила за някои дори... та идеята ми е, ако сме подредени по този ред, то не е гаранция , че трябва да вървим по него. Ако имаме други приоритети, винаги пъзела може да продължи със следващия по ред или този, който е близо като локация и да се върнем , когато е удобно Hug  Да, всеки има чакащи вкъщи, които да реди, но някакси тръпката се забравя и първоначалната емоция. Ако не се лъжа зарзавата тръгна декември, а седем месеца по-късно още не може да обиколи 30 човека. Пак казвам просто разсъждавам, че можем да бъдем по-организирани, и само с добри чувства Heart

Общи условия

Активация на акаунт