Пъзели 43

• 25 059
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • София, България
Подкрепям напълно Happy eyes. Има пъзели, които изчезват за по 20 дни и повече.
Йоанка, ама как хубаво ги снимаш пъзелите, страхотна е тази Италианска маса. Аз Eurographics съм ги реабилитирала отдавна и ми е една от любимите марки.
Поздрав от морето! Какъв труден пъзел би станал!

# 181
  • София
Аз Клементони го забавих заради липсващата част докато осмисля какво да сътворя. Утре ще се видя с Весето и ще видя след мен е Крисинка ако не е родила или Йоана. И понеделник ще го придвижа.

# 182

За днес съм до тук. Досега не ми се е случвало да бавя пъзел.

# 183
  • София, България
Hot Summer да кажеш и на теб как ти се отразиха гъбите. Мен доста ме затрудниха.

# 184
Ох, направо не искам да разсъждавам по темата с пътуващите пъзели. И то е защото ей сега ще ми хрумнат няколко стотин идеи как да огранизирам всичко под строй, но накрая най-много всички (или айде повечето) да ме намразите Joy
Относно Зарзавата - аз изрично казах в началото, че няма срок, в който трябва да се нареди пъзелът. Истината е, че всички редим с различни темпове и не исках хората да се откажат заради това, че си мислят, че няма да се справят достатъчно бързо. Но и самата ми идея беше пъзелът да мине през всеки, който желае да го нареди, да си надпишем парчетата, да се получи нещо общо и да видим как ще изглежда накрая. Според мен се движи с добри темпове като цяло, аз не съм очаквала да стане по-бързо.

Но вече много хора пускат пъзели и мотивите на всички може би са различни. А на други ми изглежда, че им е неудобно и смятат, че и те е хубаво да пуснат пъзел, за да допринесат. Според мен съвсем не е нужно. То даже наистина в един момент стават твърде много пътуващите и на мен също ми се налага да съм все по-избирателна. И изобщо като цяло ми се струва най-добре да си продължим както досега без твърде много условности. Моля се нещата да се случват все така безпроблемно както досега.

# 185
  • София, България
Добро утро момичета!
Бухтичка, то е ясно, че всеки си реди със собственото темпо, но все пак като вземеш Пътуващ пъзел идеята е да го наредиш. Според мен един разумен срок от дори 2 седмици е напълно нормален. Лично аз говорех за случаи, в които пъзел го няма един месец, което съгласете се, означава че изобщо не се реди, а само е взет, а през това време другите на опашката чакат.
Няма смисъл да го дъвчем повече, да се върнем към приятната част.

# 186
Според мен е хубаво, че се казаха нещата в крайна сметка. Редете си пътуващите както можете, но ако знаете, че ще сте ангажирани с друго и скоро няма да се освободите кажете да ви пропуснем за момента, пак ще имате възможност когато се освободите (ако не сте последни).

Оранжево
1000 части
Cobble Hill

Не мога да докарам хубава снимка, наживо е много по-красив Blush

# 187
  • Варна
Тъкмо взех да се чудя дали да не се откажа от пътуващите, не съм се обидила, напълно разбирам мотивите на момичетата, че пъзелите не трябва да се бавят.
Мона Лиза, права си, 2 седмици дори за костенурки като мен са повече от достатъчни, освен ако нещо екстрено не се появи.
Бухтичка, ти да не би да имаш кристална топка, че веднага позна мотива ми да предложа един пъзел на Black Sea за пътуващ?

# 188
  • гр. София
Зарзаватът е изпратен, утре трябва да бъде при Медчо Пух. Сега редя дървения с палмата, интересни части, но според мен качеството не отговаря на цената.
Така се случи, че за кратък срок и то във време, когато съм по-натоварена с края на учебната година се събраха повече пътуващи, както нямаше и чаках с нетърпение, изведнъж станах 5, а за малко с моливите и шест. В момента при мен са двата дървени и крайбрежния. Сега съм по-свободна и ще мога да ги подредя по-бързо.

# 189
  • София
Пътуващ слънчоглед - нареден!

# 190
  • София
Цветния е готов напълно и ще пиша на следващия

И това е за около 2 часа без да сортирам

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 13:41 от евето

# 191
  • София, България
Много са красиви пъзелите, предполагам че доста ще ме изпотят и слънчогледа и цветния, но са прекрасни.
Бухтичка, ти май всички цветове ги имаш от серията или се бъркам?

# 192
Много са красиви пъзелите, предполагам че доста ще ме изпотят и слънчогледа и цветния, но са прекрасни.
Бухтичка, ти май всички цветове ги имаш от серията или се бъркам?
Слънчогледът ме затрудни малко, цветния не.

Да, всички отделни цветове ги събрах, остават ми червено и розово само да наредя Blush

Флорида, то се вижда и не си само ти, която се чувства така Blush Говоря от свое име, но аз лично изобщо не намирам за нужно или желателно всеки да пуска по нещо. Който прояви желание нека пусне, но който не - нека само си реди и да не се чувства задължен.

# 193
  • София, България
Мен ме е яд да ги продавам за 10 или 15 лева като мога да зарадвам десетина човека от нашата група. Това ми е много по-ценно и се чувствам прекрасно. Даже бих искала да пускам още и още, но чакам малко да понамалеят.

# 194
  • София
Аз в момента само трупам и не продавам, но ако някой иска да нареди нещо да свирка ще пращам.

Общи условия

Активация на акаунт