Пъзели 43

• 25 061
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Остана само това😁 Другото вървеше мнооого приятно

Иии готов

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 15:36 от Hot Summer

# 196
  • София
Ето го моят испански пътешественик, адски приятен беше, чак ме  еяд, че свърши Simple Smile

П.П. Нямам търпение да се счупи тоя тъп телефон и да си взема нещо, което поне да снима читаво... Ама колкото е смотан, толкова и издръжлив гадината Sad

# 197
Много як пъзел!

# 198
  • София
Ще ходи при на ММ сестра му, че имат такъв магазин Simple Smile

# 199
  • София
Затова не харесвам под 1000 части, този беше готов за 1:54

# 200
  • гр. София
Готова си за състезанието! Simple Smile

# 201
  • София, България
Ето още една игра за малки дечица, която силно ми препоръчаха и я поръчах заедно с още една.
https://www.ozone.bg/product/lov-na-talasami/

# 202
Това е уикенд без деца. Още нещо готово от мен. 1500 части на Schmidt, Nostalgic chocolates

# 203
  • София
Дами понеже Крисинка не отговаря, може да не и остава време от бебето, а след нея е Йоана в списъка за Клементони  да се разберем с нея да и го дам?

# 204
  • София
Аз да кажа, че anita7 ми предаде преди малко Преждите и Плажът. Нямам друго започнато, утре ги подкарвам Simple Smile

# 205
Дами понеже Крисинка не отговаря, може да не и остава време от бебето, а след нея е Йоана в списъка за Клементони  да се разберем с нея да и го дам?
Аз съм Ок. Ако не отговори, пиши ми да се разберем.

# 206
  • Варна
Йоана, тия сладории ще заминават ли?

# 207
Готова съм с поничката и кафето. Това беше първият пътуващ пъзел, който редих. Изобщо първият, до който се е докосвал някой друг преди мен. Хубаво е да редиш такъв пъзел. Сякаш е пъзел с история, която обаче не знаеш напълно. На моменти се замислях дали и други са имали същите затруднения като мен или пък са се запъвали на различни места. Чашката сякаш е с повече подлепени парченца, а мен определено поничката ми беше по-сложна. Последна за тях остана Медчо пух. Ще й пиша за да се разберем за изпращането.

# 208
Йоана, тия сладории ще заминават ли?
Да, не мисля да ги пазя, но са 1500 части, не знам дали обърна внимание. Пиши ми ако решиш.

# 209
  • Варна
Със сигурност ги искам. Знаеш адреса, пращай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт