Пъзели 43

• 25 062
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • София, България
Евето, мога ли да те сложа в таблицата с времето ти 1:54 за Цветните отражения? Така всички, които сме го редили ще сме на едно място накрая.
Тони, аз точно този пъзел не можах изобщо да го наредя, направо се побърках от черните парчета.
Всеки път като видя наредени Кафето и поничката се сещам колко измамно лесен изглежда този пъзел, а всъщност изобщо не е.
Вчера цял ден бяхме из Бургас и не можех да си довърша за поръчката от озон. Освен играта поръчах още една с някакво готвене на суши и в поръчката имам освен книгоразделител и гадно кафе 3 в 1. Така че приготвяйте се за нескафетата.

# 211
  • Варна
О, да. И аз имах книгоразделител, вече не помня колко събрах, и 2 кафенца. Не мога да кажа нищо за вкуса им, но снахата ми благодари, значи стават за пиене.

# 212
  • София
Мона Лиза естествено че може да сложиш времето.
Крисинка ми писа и ще се видим да и дам на нея пъзела да видим с бебето колко ще реди Simple Smile

# 213
  • София, България
Мона Лиза естествено че може да сложиш времето.
Крисинка ми писа и ще се видим да и дам на нея пъзела да видим с бебето колко ще реди Simple Smile

Аз първите 3 месеца не можах да се среша. Joy

# 214
Гобсънът в готов за път, Мимок е ангажирана и не й остава време за редене. Следващата в списъка е ivanita, пиши ми да се разберем къде да го пратя.

# 215
  • гр. София
Чудесно е, че бебенцето се е родило и знае кога да спи, за да може мама да обърне внимание на пъзелите Simple Smile
Сега отивам на обучение, но довечера продължавам с дървения пъзел. Много е интересно да се реди Simple Smile

# 216
То понякога в началото е по-добре, поне стоят на едно място, особено ако е някое по-спокойно бебе. Някои дори спят (аз така и не случих на спящо). Но после като почнат да щъкат обикновено е по-ангажиращо.

Евето , браво, добре си се справила Blush Аз много се надявам някак да падна под час и половина, но като гледам може и да не стане точно така Satisfied

Червено
1000 части
Cobble Hill

Най не-любимият ми цвят, нооо, не беше зле за редене всъщност Smiley
Това, което ми харесва в тези пъзели е как ги опознаваш с времето. В началото не знаеш нищо, защото с един поглед в общи линии нищо не можеш да видиш. Има толкова много детайли и като започнеш да редиш ги откриваш един по един. Най-хубаво би ми било ако можех да седна и да го наредя наведнъж целия. Защото след всяка пауза ми отнема допълнително време да свикна наново.

# 217
  • София
Аз изобщо не съм разбрала krisinka кога роди! Да са здрави и спокойни у дома, ние тук в пъзел темата няма да я забравим и ще си я/ги чакаме Simple Smile

Мона Лиза, според мен нещо си била настроена предварително, че ще те затрудни. Ти все се подценяваш, а току редиш някои адски невъзможно изглеждащи Simple Smile Всъщност тъмната част има нюанси, а зрънцата подправки и разните му там точки също много помагат. Ако ти попадне пак, пробвай се, да видиш, че не е труден Wink

# 218
Снимка на прогреса от вчера, когато спрях да редя:

И по-късно същата вечер, когато наистина спрях да редя:

Стана ми забавно и затова реших да покажа и на вас какво се получава при изпадане в състоянието "само още едно парче" Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 15:32 от Ghibli

# 219
  • София, България
Най-накрая седнах и наредих Ретро кухнята на WM. Чудесен и много лесен пъзел. Огромните рзмери са ясни.

Ще започвам един Фалкон.

# 220
Зарзаватът е при мен! Голяма чест да получа първия пътуващ пъзел на групата тук! Тези дни имам повечко задачки, но през уикенда го подхващам. Дотогава сигурно ще дойдат и поничката с кафето.

Нямам търпение и за двата. Heart Eyes

# 221
Момичета, качват нова промоция  - лято с озон.бг.
Новите цени се виждат като кликнете върху пъзела. Предполагам, че утре ще активират промоцията.

И понеже никой не е писал се редактирам, че да покажа какви ги сътворих по нощите Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-1000-chasti-kolektsiya-mecho-puh/
https://www.ozone.bg/product/gibsons-g7073-pazel-gibsons-ot-1000 … at-built-britain/
https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-michael-storrings-jaz … ge-1000-piece-pu/
https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-michael-storrings-spr … g-on-park-avenue/

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 01:21 от Neita

# 222
  • София
Слънчогледа е при мен и нямах търпение да го започна

# 223
  • София, България
Здравейте момичета!
Neita, искрено ти благодаря за този пост, защото и аз забелязвах още снощи някакви отстъпки и надпис, който още не е активан - лято с озон и се чудех дали не е от старата промоция. Даже си мислех, че вече полудявам и само си въобразявам, но този път има големи надежди да има хубави отстъпки. Ей сега отворих на Фалкон, има големи намаления, започват от -53%. Ще изчакам да намалят всичко и поръчвам стабилно.
Евето, този Слънчоглед е просто страхотен. В началото изобщо не исках да го редя, но колкото повече го гледах тук по снимките, толкова по-хубав ми се струва.
Медчо Пух, и Зарзавата и Кафето с поничка ще ти доставят огромно удоволствие.

Искам да си довърша мисълта за Фалкона, който редя в момента, това е много подъл и измамен пъзел. Купих го от ибей, защото беше лесен и вече бях редила от същата серия с едни коли, май някъв ретро парад се водеше. Оказва се, че пъзелът е изненадващо труден, наистина много странно.
Ето го измамникът:
https://www.amazon.co.uk/Falcon-11158-Legends-Jigsaw-1000-Piece/dp/B003D3TI7M

Не ми се струва само на мен така, тя е Сали го реди преди мен и тя първа ми каза, че всъщност изобщо не е лесен.
В този ред на мисли искам да ви задам въпрос - Кои са най-трудният и най-лесният пъзел, които сте редили лично вие?

П.П Допълвам се, Neita, страхотни пъзели си избрала, Трефл ще го поръчам и аз и най-вероятно и Галисъните, но исках да ти кажа за Гибсъна, не знам дали си спомняш, но аз го редих преди време, уникален е. Много се радвам, че ще му се насладиш! Благодаря ти, че ги сподели тези пъзели, особено Трефл можеше и да не го забележа.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 07:21 от Мона Лиза

# 224
За трудни... Не знам. Може би двата от които съм се отказала да редя...за момента. Joy но този от преди 10 год няма да го броя Joy . За последните 4 години един Шмид.  Той е от една серия, която реших да събирам - снимки на бебета на Ан Гедес. Страхотни са. Но купих 2 и после май се зачудих за останалите. Joy. Та мога да броя тези пъзели като най-трудно плюс онези миньони от миналата година Joy...с тях имам размилионение на личността. Те поне са наредениии. Е бяха...вече са в кутията. Сина иска да му ги пазя.
Едните бебета ( близнаците започнах да редя, но безславно прибрах, другите само седят Joy)
За лесен - Ами...тук ме затрудни Joy
Ей тия всички шаренийки, които напоследък редих от пътуващите мога да ги броя за лесни - зарзавата, другия шарен ( Клементони ли беше), ако щеш преждите и много, ама много лесен Твоя Айсберг. Изненадващо. Мислех, че е труден, а той сам се нареди. Сигурно, щот бях последна в списъка и парченцата вече сами знаеха къде да се нареждат Joy...

Сега да видя картинки да ви извадя на трудните пъзели Joy айде после ще добавям с редакция.

Снимки от нета, че пъзелите не са тук.
Ей ги, според мен трудните. Joy
тоз още не съм го почвала Joy

Тез двама сладури са ми много любими. А бе то всички пъзели със снимки на Ан Гедес ми харесват...
Наредих рамката, розата и...едната гънка на хавлията. Някой друго парче от бебетата и....седя три месеца на масата и го прибрах... Та не знам да го броя ли Joy

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 08:05 от vartoglava

Общи условия

Активация на акаунт