Пъзели 43

• 25 037
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Tea Time with Alice
1000 части
Magnolia

Благодаря за възможността на Happy eyes да го наредя, много е приятен Blush
Гъбите за накрая останаха, наистина по-бавничко вървяха.

И от днес в магазина на Вретено могат да се поръчат на преордър ментовите череши на Дамаянти Heart Малко им надух главата, но накрая ще мога да се сдобия с него и съм безкрайно щастлива Blush Дамаянти я познавам от фотографската тема тук, хубава дружинка бяхме и там навремето, снимките ѝ са прекрасни и идеята е да пуснат още няколко на пъзели. В пъзел парчета има и анкета кои да са точно.

# 91
Ravensburger 1000 части - Красотата на Гърция
Много приятен за редене

Пъзелът с черешите е много хубав! А и с кауза! Мисля да го поръчам Blush

Вчера поръчах момичето и кончетата на Black Sea Grinning Вече са в офиса на куриера. Нямам търпение да ги взема.

Скрит текст:
Не съм показвала пътуващия Айсберг. Снимката е с лошо качество, но сте го виждали вече

# 92
  • София, България
Nalsi, този Равенсбургер е толкова хубав и лесен, просто е прекрасен, един от най-хубавите пъзели, които съм редила.
Много туден ми се струва този пъзел с черешите.
На мен този с кончетата много ми хареса.

# 93
  • София
В момента имам чувството, че малко съм се надценила с един пъзел. Ще го завърша - харесвам картината, но може ли да дадете съвети по какво преценявате дали един пъзел е труден/среден/лесен? Еднообразна разцветка или има и други признаци?

# 94
Птичарката, ако е като картина по-замазан и няма ясни очертания.
Големи еднообразни участъци - дървета, клони.

# 95
  • Варна
Nalsi, този гръцкия ще го продаваш ли?

# 96
Nalsi, този гръцкия ще го продаваш ли?
HighSpeed, обещала съм да го дам на ToniShu да го нареди. Тя може да ти го изпрати после.

# 97
Тръгнах да преглеждам темата и разбира се видях доста мнения, за които съм искала да напиша нещо, но докато седна съм забравила, та се включвам сега с леко закъснение.

vartoglava, това за изгубеният пъзел беше много тъжно. Тъкмо сигурно си успяла да го позабравиш и сега пак, абе много гадно Pensive

Медчо Пух , много са готини мечките Blush Не знам дали са същите понеже някой ги беше показал наскоро или си взела други, но пак са яки Grinning

R_Dew, много сте про вече във вашия офис, браво Smiley

Тони, радвам се, че се е оправило кученцето, и то добре си е изкарало виждам Sunglasses

Флорида, аз не видях проблем в таблицата. Градовете ги няма наистина, но даже не помня преди дали ги имаше Satisfied Така или иначе са останали съвсем малко хора, няма проблем мисля. Много се радвам, че ще мине и през теб и се вълнувам за завръщането Blush

# 98
Мистериозната кутия е при мен Blush
Благодаря на Бухтичка за прекрасното преживяване Hug
Така, слагам с скрит текст съдържанието
Скрит текст:
Хаха, шегичка Joy кутията е уникална, записвайте се
Скрит текст:

# 99
  • София
Бързо си признавайте - кой цъкна на скрития текст Joy

# 100
Аз. Любопитството утрепа котката. Animal Cat2 Не очаквах реално да е качено, де. Ама да си цъкна. Smile

Бухтичка, същите са мечетата, просто бях показала кутията в предишната тема.

# 101
  • гр. София
Сигурно всички са погледнали! Joy Аз да, признавам си Simple Smile

# 102
Пъзел Heye от 1000 части - Fauna Fantasies Jackalope. Истинско удоволствие за редене!

# 103
  • гр. София
Много готин! Видях го във фейсбук.

# 104
Ехаа! И какви ярки цветове!

Общи условия

Активация на акаунт