Пъзели 43

• 25 039
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София, България
Вие пък! То аз цъкнах, която изпратих кутията на Вени. Joy

# 106
  • гр. София
Joy Може нещо да си пропуснала Grinning

# 107
  • Варна
Разбира се, че цъкнах. Щото не смятам да се включвам и бях любопитна Simple Smile

# 108
  • София
Аз не цъкнах, ама и от вашите коментари не схващам дали наистина е качено съдържанието Joy
Та, наистина ли?

# 109
Хаха, и аз цъкнах:) Eleyn, не е качено, цъкай смело:) Angel baby, страхотни цветове

# 110
  • София
Аз само да се похваля, че не цъкнах, преди да отговорите на Еleyn Grinning

# 111
  • Варна
Ха, че аз не започвам да чета книга преди да съм прочела края, та скрития текст ли ще издържа да не погледна?

# 112
  • гр. София
Зарзаватът е готов! Много благодаря за възможността да го наредя Simple Smile

Слагам три снимки. Оказа се, че при надписването съм обърнала парчето и всъщност, за да влезе трябва да е наобратно Simple Smile

# 113
  • София
Парчето го няма, ама продължавам да ровя около бюрото. Уикенда пак ще огледам затова го бавя.
В офиса имам един кашон с пъзели 500ч и обмислям да пратя децата при баба им и да си редя на спокойствие.

# 114
  • София, България
Добро утро, момичета.
Чак сега догледах видеото от финала на световното по екипи, много малко бяха тези 3 часа за 2 пъзела, направо се загуби цялото удоволствие от състезанието.
При мен доста добре върви пъзела с Приятели, не съм решила още какво ще бъде след това. Не бързам много да редя Барчето, защото има много пътуващи в момента.
Крисинка, тези дни си мислех за теб, ти да не роди вече? Драсни някой ред да знаем как си!
И да се допълня, вчера играхме играта със заека, всъщност е страхотна и има броене, което е супер за децата, а най-хубавото е, че заедно местите костенурката срещу заека, така че няма сърдити. Определено препоръчвам за 6 лева, не е толкова лесна, колкото си мислех, но не е и много трудна, става за деца от 5-6 години нагоре и даже на мен ми беше интересна, не се брои до много до към 30.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 06:59 от Мона Лиза

# 115
Добро утро Blush
И аз се хванах на закачката на Вени Joy

Мона Лиза, просто трябваше да са 2х1000 или поне не толкова трудни, наистина не изглеждаха никак лесни и двата.

Аз съм в очакване днес да получат артикула от преордър и да ми изпратят поръчката, стискам всички палци, за да може евентално да проведем състезанието в неделя Grinning

# 116
Бухтичка , аз съм готова за старта. Вчера се срещнахме с Neita, много сладка, хем адашка, хем със зъбки като моите Grinning

Ако в неделя не може, пиши да натъкмим плановете.

Евето, и аз търсих изгубеното парче, но го няма, пак ще го потърся, дано се покаже някъде.

Първият Гибсън е при мен.

# 117
Здравейте, аз редих доста бавно тези дни, но имах сериозни здравословни притеснения с детето. Не можех нито да спя, нито да редя, общо взето нищо. Април месец беше припаднала, и когато ходихме на лекар, й направиха ЕЕГ. Това ЕЕГ излезе, че не е много добре и лекарката ме шашна. Каза, че може да е епилепсия, тумор и направо се бях побъркала. Записахме час за ЯМР, но първия свободен беше след една седмица. Вчера най-накрая правихме ЯМР и в крайна сметка се оказа, че всичко е наред та се успокоих. Сигурно си съкратих живота няколко години. Днес отиват на гости на баба и дядо и се надявам да влизам в час с реденето. В събота ще дам пътуващия Гибсън 2 на Мими Деми.

# 118
Ioana, радвам се, че са излязли добри резултати!

# 119
  • София, България
Ох, Йоанка, това е просто ужасно, разбирам те напълно. Когато Джо беше малка плачеше постоянно и както е с голяма глава имаше сериозни опасения за хидроцефалия. Добре че частният педиатър ни прати веднага на ехограф и ни приеха, но тези 30 минути от педиатъра до момента, в който светилото каза, че нищо й няма, остарях с 3 века. Мъжът ми разбира се дори нищо не разбра.

Общи условия

Активация на акаунт