Пъзели 43

• 25 040
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Йоана, наистина си изкарала невероятно тежки дни, но те вече ще са само минало. Приятна почивка!

# 121
  • София
Йоанка, спокойно! Аз съм жив пример, че и с неврологични заболявания ставаме годни човеци; от 11-12 годишна до 20 и нещо пих лекарства и ей ме на - на пръв поглед не мож' ме позна дали съм хахава Grinning Е, моето беше без припадъци, но и те епилептичните са специфични - познават се, доколкото знам. Както беше казал един приятел "не си го говорим, затова не знаеш колко от познатите ти са с разни диагнози". Никой да не се паникьосва от нищо, викам аз Simple Smile
А пък ЕЕГ на малко дете едва ли може да се направи с категорична точност. Не е трябвало да ти изкарват акъла! Дишай сега и се радвайте на хубавото време - и ти, и хлапенце, всеки по своему Kissing Heart

# 122
  • София
Йоана, радвам се, че всичко с детето е наред. Знам какво е, и  ние минахме през подобни притеснения по повод главоболия на внука (ще те питам нещо на лични).
Винарната е готова, работи, тръгва с доставка, кеф ви с Еконт, кеф ви със Спиди Grinning Красив пъзел, много приятен за редене. Както можеше да се очaква, имах малко затруднение с листата, но аз по принцип съм така с растителността (тук, обаче, тревата и кактусите се редят много леко).
Снощи разсъждавах за качеството на Black sea. Има полско, немско и турско производство (Lite).  Винарната е полско производство, с по-стегната сглобка, но ми се наложи да залепя четири парченца, които се бяха разслоили. Имам и още един - Червеният площад, не съм го редила, той пък е немски. Нямам спомен за Зарзавата чие производство е, но мисля, че нямаше проблеми с парченцата. На Lite  съм редила един, много добро качество.
И си спомних коментарите ни тук относно Bluebird - за разликата между полските и турските, като плюсовете определено са за вторите. Някой има ли наблюдения за разликата в качеството специално при Black sea или това са мои фантазии?
П.П. Винарната пътува към NalSi, нали така?

# 123
  • София
Страхотно изглежда! Към NalSi пращай, да - така казва списъкът Simple Smile
Аз съм редила Lite и също много ми хареса. Като цяло, не съм забелязала разлика в сглобката на Black sea - все ми е почти твърде хлабава, но всъщност окей. Даже не знаех, че има разлика в произхода Simple Smile

# 124
Йоана, много се радвам, че всичко е наред, жалко, че са ви вкарали в толкова излишни притеснения Hug

За Black sea различни са, факт, но по страна на произход не съм ги определяла Joy Така де, за турските беше ясно, че са лайт. До тях така и не стигнах, но знам, че са като магнолията.
Другите им няколко серии бяха доста сходни, макар и не идентични и като цяло по-скоро хлабави. Сега на първата серия от 2022 половината бяха по-стегнати, но не ми е хрумвало да гледам от коя държава са. А за тези най-новите съвсем не знам Grinning По парчетата мога да определя кой от кога е, но не съм ги навързала с държави Joy

По поръчката няма движение все още, леко губя надежда Confused

# 125
В puzzle.de тече някакво лятно намаление. По-долу давам линкове към няколко пъзела, които някой си беше харесал, а сега са по 6.57 евро. Доколкото разбирам вътрешната доставка е 3.95 евро, но за поръчка над 39 евро е безплатна.

https://www.puzzle.de/romero-britto-new-day-1000-teile-bluebird- … uzzle-puzzle.html
https://www.puzzle.de/romero-britto-britto-garden-1000-teile-blu … uzzle-puzzle.html
https://www.puzzle.de/romero-britto-girl-with-guitar-1000-teile- … uzzle-puzzle.html

# 126
  • София, България
В puzzle.de тече някакво лятно намаление. По-долу давам линкове към няколко пъзела, които някой си беше харесал, а сега са по 6.57 евро. Доколкото разбирам вътрешната доставка е 3.95 евро, но за поръчка над 39 евро е безплатна.

https://www.puzzle.de/romero-britto-new-day-1000-teile-bluebird- … uzzle-puzzle.html
https://www.puzzle.de/romero-britto-britto-garden-1000-teile-blu … uzzle-puzzle.html
https://www.puzzle.de/romero-britto-girl-with-guitar-1000-teile- … uzzle-puzzle.html

Тоест можем да поръчаме до превозвач, интересно! Може и да си заслужава особено за хората в София или там където има офиси на превозвачите.

# 127
Еее, това не трябваше да го показваш, не могааааа, зарината съм с кутии Joy

Вече почти губя надежда, че ще имаме състезание. Писах на съпорта в озон дали знаят кога ще получат книгата на преордър - тези дни се очаквала. Обаче на сайта на издателството пише 15.07 Sob Те ако тепърва я получат тогава при тях, че после докато стигне до мен, отиде работата... Реших за по-сигурно да питам издателството кога я очакват, но ако остане за тогава няма смисъл да ме чака Весето, по-добре отделно да си засечем време.

# 128
А, този със сърцата го имало и в озон. Размина се трупането на кутии Grinning Поне до някое голямо озонско намаление Joy

# 129
Дойде времето и на този красавец
Арт пъзел 1500, от Тони

За първи път редя от марката, след всичко лошо, което прочетох за тях бях  много приятно изненадана, здравички парчета с прилична сглобка, по-добра от на доста по скъпи марки, частите бяха само с две ушета, но добре си вървяха, пасват си почти само на мястото. Добре балансирано изображение, общо взето даже лесничко. Благодаря, Тони.

Йоана, това е било ужасно, добре, че е само напразна тревога. Желая ти да е много здраво и щастливо детенцето.

Бухтичка, няма да бързаме, мисля всички ще разберат, ще дойде и тази поръчка.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 16:16 от Vese.Vese

# 130
  • Варна
Бях решила да не поръчвам от Озон, защото фалкон-а ми го грабнаха изпод носа, но мнението на Мона Лиза за настолната игра каза, купи ме, купи ме... Та резултата, 2 настолни игри за внука и пъзела на Springbok. И промяна на статуса, вече съм сребърна. Не искам да знам колко пари съм похарчила досега.

# 131
Автоматично ли се сменя групата? Аз смятах, че съм направила над 1000лв оборот, а още си стоя Бронз Angry

# 132
  • Варна
Явно автоматично, защото забелязах промяната, когато влязох в сайта да си видя поръчката.

# 133
По принцип е автоматично, но ако имате много стари поръчки от не помня коя година системата не ги хваща в сбора. Аз им писах и ми смениха групата последния път.

Гледам сега вечерта по някое време имам пропуснато обаждане от странен номер. Явно от Озон са ми звънели, защото в същия час имам промяна на поръчката с преордъра. Сложили са ми нова дата за доставка от 1-ви до 7-ми юли. То ако е така пак ме устройва, поне за следващия уикенд може да се организирираме, но не съм много убедена, че е сигурно, че ще стане. Така че не знам, Весе, ако прецениш реди и предавай.

# 134
  • София, България
Аз съм пропуснала самата снимка на Винарната, уникален е този пъзел, страшна красота!
Момичета, отдавна се каня да си сметна поръчките, защото мисля, че съм за злато,  а си стоя на сребро и сега се наканих да  проверя какви бяха сумите и изобщо не намирам никакви линкове повече за тази програма за лоялни клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт