Пъзели 43

• 25 047
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Мона Лиза, ето линк с информацията https://www.ozone.bg/help/article-23/

# 136
  • София
Аз съм сребро. Хич не се натискам да минавам в злато, защото купувам само пъзели, а 3000 лв. дадени за пъзели ми звучи ужасяващо. Сега си погледнах първата поръчка, пълен боклук, събира прах над една секция. И в далечната 2016 г. е струвала 18,74 лв.
https://www.ozone.bg/product/jumbo-17957-portapuzzle-board-1000-pcs/

# 137
  • София
Аз имам такова за разнасяне напред назад или ако редя повече от един пъзел.

Йоана добре че е ОК малката, това с главата не е шега.
 Аз вече май съм злато, ама и яко пазарувам освен пъзели, книги глупости за мъже и деца.

# 138
  • Варна
Пускам ви една любима песничка, която никога не ми омръзва. А и за мен звукът на тишината е изпълнен с малки картонени парченца, плъзгащи се по масата.

# 139
Йоана, пращам и аз пожелание за здраве на дъщеря ти.

Влязох в озон да си видя ранга и се оказах с платина, което според мен не е вярно. Не съм поръчвала ЧАК толкова.

# 140
  • София, България
Nalsi, благодаря за линка, нямам представа защо не ми излизаше и не ми излизаше снощи този линк, а си спомням, че го бях гледала доста пъти.
Ето ги Приятелите, страхотно качество, стегната сглобка, нито едно наранено парче, отдавна не ми се беше случвало.

Започнах един на WM, всеки път като отворя техен пъзел се изумявам какви огромни парчета и размери са. Много, много жалко, а иначе са толкова хубави.
https://www.ozone.bg/product/pazel-white-mountain-ot-1000-chasti … -and-find-1359pz/

Даже имал скрити предмети, не знаех, качеството е отлично.

П.П. по мои сметки ми остават още 67 лева и 23 стотинки до златото. Champagne TrophyTada

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 07:27 от Мона Лиза

# 141
Влязох в озон да си видя ранга и се оказах с платина, което според мен не е вярно. Не съм поръчвала ЧАК толкова.
Ама разбира се, как ще да си, невъзможно! Някаква грешка трябва да е станала. Между другото работя по твоя въпрос, извинявай за забавянето.

Мона Лиза, колко пъти съм ги търсила отстъпките, сигурно стотици Joy И аз много пъти не съм ги откривала и съм си мислела, че ги няма. Накрая просто се научих - долу на Помощ цъкаш и има линк Отстъпки по потребителски групи.
Интересен изглежда White Mountain, аз така и не знам кога ще стигна до моя Joy

Забравих да си пусна поръчка от немските пъзели, представете си - забравих. Такова чудо не е било щом става въпрос за харчене на пари Joy Но преди малко се поправих, нямаше как да изпусна, добро ми изглежда намалението. Взех какво ли не...реве ми се при мисълта къде ще ги слагам. Няколко на Брито, един на Графика да пробвам марката и някакъв 3000 се озова в количката незнайно защо, да има Neutral Face

# 142
Бухтичка, моля те, ще ги покажеш ли?
Изобщо няма нужда да бързаш за тези, които съм спазарила, не се притеснявай.
Моите темпове на редене са трагични, по време на испанското състезание отворих един равенсбургер от 1500 парчета, сега съм дотук, а възможност за редене в близките дни не очаквам да се появи. Мъка!

П.П. Събрах си с калкулатор всичките поръчки, ами какво да кажа, няма грешка. Да бях отишла на Малдивите с тези пари, да му се не види.

# 143
  • София, България
Бухтичка, покажи моля те какво поръча!
Ghibli, не съжалявай, на Малдивите било ужасна скука, нямало алкохол и всичко било заринато от боклуци.

# 144
# 145
Бухтичка, хубавички си ги избрала, ако се разделяш с 3000 и Графиката аз съм желаеща.

И аз си сметнах харчовете в Озон, Flushed и се изненадах от цифрата. Ц, ц, ц. И като се има предвид , че 70% от купените пъзели още не са наредени.

Редактирам, реших да преброя, че да не се лъжа и се оказа, че купени са 45, някой са сетове от по няколко пъзела, наредени 20, продадени от тях 9. Това е само от Озон, разбира се.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 10:28 от Vese.Vese

# 146
Весе, за теб са, и двата не ми изглеждат като нещо, което бих редила отново Joy За графиката имам притеснение да не се окаже много труден, но ми харесва иначе, все някак ще трябва да стане.

https://www.ozone.bg/product/pazel-40-320-el-disni-magiyata-na-mini-maus-17828/
Не бях гледала много озон напоследък, заредили са пак огромния Мики Heart Eyes Обаче и цената май е нагоре, върти ми се нещо като 899 за преди, но може и да се лъжа, не знам.

# 147
  • Варна
Весе, за 3000-ника и аз бих се наредила после, ако ще заминава Simple Smile

# 148
Този 3000-ник е много красив, разбирам защо ви харесва Simple Smile

# 149
  • София
Хи-хи, аз започнах да гледам масата - дали би се събрал на нея Joy И на мен много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт