Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 53

• 28 975
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
леле, ДА! Имам проблеми с петите, нацепени са, груби...мажа ги с прополис, помага, но лятото веднага щом сложа сандал пак се напукват ..мерси много , ще действам...!!!При мен промените след ражданията бяха факт, а преди си мислех ,че са измишльотини...да ама не:-( дано скоро пак си заобичам тялото..

А колко излишни кила имаш?
То и сега си го обичай. Идеята е да си здрава.

# 616
Yellow HeartFlowers Four Leaf CloverМерси, natka, за поясненията,много полезно.
Елора, имам още 19 кила да махам... общо насъбрани от двете бременности 32 кила сланина отгоре, тежи си! Да, наистина , идеята е здравето...а това как изглеждаш идва автоматично като си здрав... Yellow Heart

# 617
  • Paris, France
Нацепени пети = липса на магнезий. Почнах да пия магнезий преди диагнозата и диетата и петите ми спряха да правят вертикални резки още преди да отслабна. Може и Б витамини да трябват, дето вика natka. Чак нацепени не съм имала.

diabetes, 💐 за свалените 13кг. Остават само 19 🥳.

Връщаме се от летището. Сутринта не пих кафе в къщи, та си взех едно лате (С мляко) в Starbucks. Леле как ми се разтупа сърцето, а още не съм го изпила цялото! Количеството е огромно, като за цял полк. Без захар беше, естествено, та не е от захарта. Сега разбирам защо им вдига инсулин и КЗ в проучванията.

# 618
Yellow HeartFlowers Four Leaf CloverМерси, natka, за поясненията,много полезно.
Елора, имам още 19 кила да махам... общо насъбрани от двете бременности 32 кила сланина отгоре, тежи си! Да, наистина , идеята е здравето...а това как изглеждаш идва автоматично като си здрав... Yellow Heart

Почвай да четеш за нввмх. И да си оправиш храненето. И спорт.

# 619
Аз пък реших сутринта да меря разстояние, минути и крачки в бодро темпо до Орлов мост през  Борисовата, пък продължих до дм на СУ и си взех 500 мг сок от цвекло. Седнах морно, изкърках го, 60 мин, 8 000 крачки, и извадих глюкомера 🤣. От съседната пейка едни тийн притихнаха, вероятно решиха, че в калъфа има забранени субстанции, особено като извадих писалката.🤣
Обаче резултатът ме шоикра, 8, 2 🥺
Уж само чист сок от цвекло, абс. На гладно и кафе само бях

Беки, как си

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 14:36 от tays

# 620
Половин литър сок ли бре? Че то това сигурно се равнява на половин кофа цвекло... само без фибрите де. От мен да мине, може и да не е от най-големите кофи Grinning Не ми е хрумвало да пробвам колко сок би пуснало цвеклото, но не ми изглежда да е много.

Да му се не види, ще взема наистина да стане скъп нашият режим, в никоя верига не виждам яйца на промоция че да си заредя хладилника Grinning А пък егати цените вадят, днес ме е яд че трябва хем в жегата да отида за яйца, хем да ги купя на малоумна цена. Вчера с тъжна физиономия счупих последните налични, половинката каза че направо му се причувало как президентът обявява "state of emergency" Joy За годините дето ме познава, не му е известен друг такъв случай... ама то май и на мен не ми е, как така без яйца точно да остана Grinning

# 621
Аз затова цвеклото си го ям на салата с месото или яйцата.

# 622
Здравейте, чета ви всеки ден нищо,  че не пиша. Изкарах много гаден вирус три седмици мина слава богу, но доста илачи изпих.
Новото при мен е, че се върнах в залата, тренирам с треньор 20 тренировки месечно ще правя.
Отслабнах с 3 кг сега съм 63, целта ми е 57-58. Не поглеждам нищо сладко, сладоледи, тестяно, картофите и ориза са аут.
Ям сьомга, лаврак, черноморска риба, тк живея на морето, месо , обичам и дроб, яйца, морски дарове, зеленчуци , приготвям големи салати.
Мъчно ми е много, че и за напред няма как да ги ям.
От експериментите, които оравя със себе си виждам, ТСХ ми като е под 2 или в норма тк съм с Хипо и ИР е добре метаболизма ми се забързва, подпухването изчезва, свалям кг.
Харесвам се повече♥☺
Новото е че имам болки в ставите, което също било от Хипофункцията, надявам се да се овладеят.

# 623
Нати, в картонена кутия био мио, офффф. Да съм  в тренда, дет се казва, вместо да си пия минералната водичка.
Сладнеше ми, ама четох зорко, че уж е само от глави, при това от мноооого чист германски регионн. Да им... така ,де.
Споделям да знаете.
Може само при мен да е това. И ме е яд, че не измерих преди сока.
Утре пак.

# 624
Пак ще пиеш сок ли?

# 625
Е то си сладни цвеклото, поне на мен ми сладни... ако съм някакъв критерий де, че оня ден ви разправях как резен лимон в чашата с вода ми оставя сладникав последкус Grinning
В сока няма грам фибри, така че колкото захари има, си се усвояват за нула време. Без значение дали е от кутия или някой пред мен го е изцедил (не ща да си представям мазалото да обработваш сурово цвекло Grinning ). Е, сигурно е по-малко вредно сок от цвекло или даже от морков, ако сравняваш с плодов някакъв. Ама и за полезно не го имам, по-добре да си пия водата. Или айрян, макар че пак ми минават идеи да пробвам без млечни за някое време.

# 626
Natka, след като и аз започнах да ям по много яйца и тези кутийки по 6 яйца, които продават в магазините взеха да ми се струват малко, се зачудих дали не мога да си поръчам директно 30 или 60 яйца от ферма, Ето от тези поръчах последно. Водят се от свободни кокошки
https://fermagurmazovo.com/product/%d1%8f%d0%b9%d1%86%d0%b0-%d0% … 1%88%d0%ba%d0%b8/

# 627
🤣
Точто същия маршрут ще пробвам, в темпо и ще седна на същата пейка, без сок, дори без вода.
Аз досега на Невето инструкциите с бързото ходене до под 5 кз не бях пробвала, та го пиша неуспешен експеримент. Ходя често, но за пръв път вземам глюкомера
Да не говорим, че от сока над горната устна си имах червен кръг, така , със самочувствие, си се прибрах, фръц фръц 🤣.
Иначе с любимия ми марков пафАфюм, раница, първа Убавица

# 628
  • София
Здравейте, благодаря за споделения опит в темата.
Бихте ли коментирали резултатите от изследванията ми за ИР и дали това, че първата проба беше взета в 10 часа (на гладно), може да завиши толкова стойностите?

От години ми е невъзможно да сваля килограми, имам висок холестерол, нодозна гуша, с нормална ф-я на ЩЖ съм. Имам и хипертония.

# 629
От късното вземане може да е завишена само първата стойност на кз, но не и следващите.  Инсулинът и висок за на гладно, имаш си ИР.

Общи условия

Активация на акаунт